![]() |
Gratz !! Gratz! normalnie tyle filmów wielkie THX za wysiłek powinieneś dostać narode za to Thx
|
zajbiste ! :D
B) zajbiste jak ty to tak szybko robisz :P
|
Yeaaa! Szukam Cichego patrze a tu go przykleiili :p
|
Polakom gratulujemy Cichego Maca
Bardzo fajne filmy, oby tak dalej :) |
Drefia poludniowa świetna dla low lvli (dobrze że ekipa nie zginela jak przy drefii pólnocnej :D Bo poszedles sam xD) oby tak dlej! CICHY MAC JEST WIELKI!!! (a ja czekam na bagna venore i jaskinie z rotami i trollami na nich) :)
Down : cichy mac nakręcil wszystkie kopalnie w kazoo jak chcesz znaleźć miejsce dla siebie to obejrzyj te filmy i sam zdecyduj gdzie expić |
Cichy mam bardzo bardzo bardzo bardzo prośbe masz moze miejsce guardow dla palków 20-25 lvl? Jak znasz to zwiedz nakrec z góry dzieki :*
|
DUzo jeto jush
widze że Cichy zwiedziłes jush prawie całom tibie może napiszesz co nieodwiedziłeś?? ;)
|
Nareszcie ta upragniona chwila nadeszla, przyklejili ten temat.
dla modków podziekowanie |
Download
Jak się ściąga te filmiki? >:( po wejściu na stronkę z linka, po kilku operacjach na chybił-trafił mogłem najwyżej zaladować jakiś plik na serwer ale nie odwrotnie... :(
|
Jest taki przyklejony temat: "Jak zamieszczać i ściągać pliki na rapidshare.de".
|
Ciekawe jakie filmiki traz nakręcisz już nie ma chyba miejsc, żeby nakręcić film :o
|
ttt
Ja chce jakiegoś faraona B)
|
Moje modlitwy zostly wysluchane temat PRZYKLEJONY!
Thx za nowe filmiki z Drefi i smoczków kolo ankh.. |
biezesz free i czekasz odliczanie i tyle
takie trudne? |
A co na niedzielę przygotowaleś cichy??? Mam nadzieję że bagna venore :D A jak nie to może femur hills?
Down : Po pierwse ORSHABAAL a po drugie żaden bo to są filmy które pokazują różne expowiska w tibii a nie z bossami albo z najazdami potworków -.- :spam: |
Ktury filmik jest z Orcshabalem odpowiedz Ktos :wiking:
|
Ja powiem ~‡[«G»]‡[«R»]‡[«A»]‡[«T»]‡[«Z»]‡~ my leader :)
Caly temat z filmami mozna juz zamknac bo co kolwiek chcecie obejrzec nakrecil dla Was Cichy Juz nie ma po co krecic filmow :p |
up@ jak masz robić uwagi to u siebie w domu bo cichy nie pokazal jezcze wielu miejsc jakbyś nie wiedzial X( np bagien venore albo demony albo femur hills albo isle of kings albo podziemi pod greenshore albo tombsów za teleportem albo demon hell -.-
|
Gratz!! Uwielbiam polaków, którzy robią coś dla innych.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:43. |