![]() |
tu chodzilo o to zeby ludzie zdawali sobie sprawe ile cyklopow musialby zabic zeby osiagnac 135 lvl
a chyba film jest specjalnie tak zrobiony by wywolywac u niektorych wzroszenie |
no ja rozumiem ze to bylo przykladowo podane zebys sobie wyobrazic ogrom expa i czasu potrzebnego na zrobienie takiego lvl'a
ech... |
haha dobrze mu tak. ci co mowia ze go szkoda to widocznie nie widza co on robil. poczytajcie troche, zastanowcie sie i wtedy powiedzcie czy wam go szkoda. byl ***anym s****ysynem, myslal ze jest bezkarny, ze wszystko mu wolno, ale wkoncu przyszedl na niego czas. i nie mowcie mi ze wam go szkoda, bo sam przyznal sie do tego co robil
|
Film Jest Wyejba*** W Kosmos !!!!!!!!!!!
|
Filmik wprost za***i*** !!!! Polecam to wszystkim =) w prawdzie troche trzeba czekac ale warto :P :]
|
Apropo może mi ktoś podać pełną nazwę tej muzy??
Bardzo bym prosił... |
;(
Film za***isty chociaz nie slucham takiej muzy ale film spoko szkoda mi tego kolesia taki lvl i ... :(
|
wyszes filmik i muzyka tez spox ; P
|
:(
A ja mam kurde limit na rapidshe moze ktos przezucic to na inny serwer. Z góry thx!!
|
film... The Best
muza... THE BEST gosciu... THE BEST OF THE BEST tylko ten gm... ;) no cóż... żal stracić taki lvl |
Za***icha ;) Aż się łezka w oku kręci ;(
|
Mam pytanie co to za piosenka może ktoś wie?bo niemoge znaleść >.<
|
omg jak czytam wasze posty to normalnie tragedia
te wasze texty "zal mi go" albo "on jest the best" jakbyscie go poznali na Valorii i jego wyczyny to byscie uwazali calkiem inaczej deleted mu sie nalezalo on wiedzial ze niszczy komus gre i zawsze byl z tego zadowolony. jedyne czego mozna zalowac to jego lvla >.> za to respect |
Cytuj:
muza i film best, ale ten goscio to niezly frajer i ciota ... sam wiem bo walczylem z nim ponad rok i wiem co on potrafi (nic) tylko maja duze levele ... Sergio Demonfrajer I bardzo dobrze ze go skasowali zasluzyl ... A teraz to on gra na postaci Apitov (158 rp valoria) |
Ten Filmik byl juz swego czasu na forum nieprawdasz? :P
Ale co do filmu to rzeczywiscie muza zgrana wszystko sklejone bardzo ladnie :] eh a o sergio hmm trosze czasu stracil :P :( a co do kolegi up hmm mnie sie wydaje ze nikt za niego tego lvla nie zrobil? nie? niewiem w jakim kierunku skierowales to "frajer" itp. :} 8o moze i nie gram na valori ale oceniam go po lvlu itp :} |
Cytuj:
|
Cytuj:
prawda jest ze gra Cleano znaja sie z rl.. i powiedzial to wielu osoba |
Już wysłąlem reported bo po ***a odświeżać temat sprzed 4 miechów??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:54. |