![]() |
Cytuj:
|
.....
Cytuj:
teraz ja oczekuje na wrzuty .... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ludzie ,nawet jakbyście szli z best friendami z rl to bierzecie swój quest loot i juz was niema.
|
zgadzam sie jak dlamnie to jest żelazna zasada bierzesz loot i sp****lasz bo jednak te itemy były troche warte. Ale to był też twój błąd bo jak widziałeś ze sie jush coś dzieje to trzeba bylo uciekać puki teleport niebył zastawiony fb. No cóż masz pecha poprostu brakło ci troche rozsondku i szczęścia. :]
|
muhahahahaa ze niby co sie zaczelo dziac? loot pic to bardzo podejzana sprawa... coraz bardziej kretynskie komentarze =F
|
Cytuj:
|
kazdy mogl tam stac? jak podszedlem do chesta po bohy to tez tak przez chwile moglem sie wydac podejrzany o blokowanie :>
|
Karajakataka mnie wkurzyl bloknal se tp idiota
|
Cytuj:
|
moze byl na tyle wstawiony ze mial problemy z kliknieciem na skrzynke? nadal uwazam ze blokowanie przez niego teleportu to byl Myss Klyk
=F |
Cytuj:
No dobra myśl co chcesz , nie będę przekonywał i tak już po fakcie :) |
Cytuj:
spoko luuuzik stary pewnie i tak wiekszosc by nic nie zrobila ja np byl bym pod presja ;d ehh ci skur***** omg.... powybijac takich ;/ |
next -.-
Cytuj:
P.S. mój psot też nie potrzebny ale na przyszłośc nie piszcie już tego typu podobnych postów plx ^^ |
Cytuj:
|
brak slow na takie noobostwo jak to :o
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:44. |