Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   1st team banshee quest thoria =|| warto obejrzec (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=48305)

Yavalion 03-09-2005 11:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ^Awolver^
zapomniales dodac tez o kilq wspanialych ziomkach ktorzy odeszli : Anexyn :*
(bbro 4ever) - mzoe tutaj powody były troszeczkę inne ale wiązały się też z historią wojen i z ludźmi panującymi tutaj ostatnio , taksamo jak było zemną

(Anexyn tez post dla ciebie :* Your Schnappi )

Będę płakac;(

^Awolver^ 03-09-2005 11:53

.....

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yavalion
Będę płakac;(

mi tez sie chce plakac jak widze jak sie wzajemnie bluzgacie i komentujecie w sposob dość hmmmm..... wredny innych po co to wszystko? to jest jeden z najbardziej ( jak nie najbardziej)rozwinietych tematow an tym forum o thorii i to w dziale filmy gdzie rozpcozelo sie to wszystko od powiedzmy no "zdrady"

teraz ja oczekuje na wrzuty ....

pivope 03-09-2005 12:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gold'Ciaper
a ja znam nadal właściciela tonery i on gra swoim knightem na thori , bo jak mi powiedział woli knighta niz sorca:)

Ja wiem ze ten ovner co ma Knighta to juz niema tonery :>

Gold'Ciaper 03-09-2005 13:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pivope
Ja wiem ze ten ovner co ma Knighta to juz niema tonery :>

wiesz ja się nieznam kto jaki owner moja postać ma zawsze 1 owner czyli ja i uwarzam ze tak powinno być od początku do końca postaci , a że on zmienił ownera to juz nie mój interes.

Yavalion 03-09-2005 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ^Awolver^
mi tez sie chce plakac jak widze jak sie wzajemnie bluzgacie i komentujecie w sposob dość hmmmm..... wredny innych po co to wszystko? to jest jeden z najbardziej ( jak nie najbardziej)rozwinietych tematow an tym forum o thorii i to w dziale filmy gdzie rozpcozelo sie to wszystko od powiedzmy no "zdrady"

teraz ja oczekuje na wrzuty ....

Ciebie za co? :D Ja mam gdzieś co się dzieje :D Śmiac mi się chce tylko z tych wszystkich patentów... "za***isty ziomal" , "Polak Polakowi" , "***ac Szweda" itp. itd... zastanawiam się kiedy polowa plebsu dorośnie i zrozumie , że narodowośc się nie liczy za bardzo... osobiście powiem , że po kilku latach gry w Tibie wole trzymac się z daleka od Polaków... chociaż z reguły mi nie przeszkadzają to potrafią zdenerwowac człowieka jak klasa w szkole katechete.

pivope 03-09-2005 18:13

Cytuj:

" jak klasa w szkole katechete".

albo Katechetke :>

Master Mind 03-09-2005 19:49

Ludzie ,nawet jakbyście szli z best friendami z rl to bierzecie swój quest loot i juz was niema.

ryhu 03-09-2005 20:39

zgadzam sie jak dlamnie to jest żelazna zasada bierzesz loot i sp****lasz bo jednak te itemy były troche warte. Ale to był też twój błąd bo jak widziałeś ze sie jush coś dzieje to trzeba bylo uciekać puki teleport niebył zastawiony fb. No cóż masz pecha poprostu brakło ci troche rozsondku i szczęścia. :]

wolfram 04-09-2005 01:09

muhahahahaa ze niby co sie zaczelo dziac? loot pic to bardzo podejzana sprawa... coraz bardziej kretynskie komentarze =F

Yavalion 04-09-2005 11:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wolfram
muhahahahaa ze niby co sie zaczelo dziac? loot pic to bardzo podejzana sprawa... coraz bardziej kretynskie komentarze =F

No tak Kara~~ stojący blokujący tp cały czas nie jest podejrzany :)

wolfram 04-09-2005 12:46

kazdy mogl tam stac? jak podszedlem do chesta po bohy to tez tak przez chwile moglem sie wydac podejrzany o blokowanie :>

Xeltix 04-09-2005 13:12

Karajakataka mnie wkurzyl bloknal se tp idiota

Yavalion 04-09-2005 16:49

Cytuj:

kazdy mogl tam stac? jak podszedlem do chesta po bohy to tez tak przez chwile moglem sie wydac podejrzany o blokowanie :>

NIe każdy wyjmuje Bohy 10 min ze skrzynki na dodatek stojąc tak , że nikt nie może wyjśc z sali :)

wolfram 04-09-2005 20:33

moze byl na tyle wstawiony ze mial problemy z kliknieciem na skrzynke? nadal uwazam ze blokowanie przez niego teleportu to byl Myss Klyk

=F

Yavalion 04-09-2005 23:56

Cytuj:

moze byl na tyle wstawiony ze mial problemy z kliknieciem na skrzynke? nadal uwazam ze blokowanie przez niego teleportu to byl Myss Klyk

=F

No dobra myśl co chcesz , nie będę przekonywał i tak już po fakcie :)

Wierzba Ziom 05-09-2005 18:15

Cytuj:

gdyby zobaczyli ze leje karajakatake to by zaczela mnie reszta lac
popelnilem ofkors duzo bledow ale znajdzcie sie kiedys w takiej sytuacji to pogadamy, zrobcie taki lvl na nowym serwie i pojdzcie z ekipa ktorej prawie nie znacie...

stracilem bohy tower shield 10k stealth ring time ring z 5 bp uh z 6 bp sd stone skin amulet blessy laczna wartosc ~~160k

spoko luuuzik stary pewnie i tak wiekszosc by nic nie zrobila ja np byl bym pod presja ;d ehh ci skur***** omg.... powybijac takich ;/

^Awolver^ 05-09-2005 18:53

next -.-

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wierzba Ziom
spoko luuuzik stary pewnie i tak wiekszosc by nic nie zrobila ja np byl bym pod presja ;d ehh ci skur***** omg.... powybijac takich ;/

co twój post wniósł do forum? (odp. NIC!) przepraszam bardzo jendak coś wniósł kolejne nie potrzebną serie wulgaryzmów aha no i oczywiście super oceny sytuacjii , sam na to wpadłeś?
P.S. mój psot też nie potrzebny ale na przyszłośc nie piszcie już tego typu podobnych postów plx ^^

wolfram 06-09-2005 16:04

Cytuj:

No dobra myśl co chcesz , nie będę przekonywał i tak już po fakcie :)

a do czego ty chcesz mnie przekonac? = ]

Muradin the Knight 06-09-2005 20:18

brak slow na takie noobostwo jak to :o

Yavalion 06-09-2005 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Muradin the Knight
brak slow na takie noobostwo jak to :o

Zdefiniuj mi pojęcie i to ja pierwszy zadałem pytanie więc nie odpowiadaj mi na nie identycznym

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:44.