![]() |
To ja chce być fajny i nabijam posty xD
A tak na serio : przynajmiej coś innego niż tylko tibia tibia itd. :P |
Rozwalił mnie ten poradnik :D
Gz 10/10 xD |
A Ty jestes fajny? Jak czytam ten "poradnik" to az mi niedobrze. Ale wkoncu moge Cie zkrytykowac bo jestem fajny -.-:cup:
|
Większość komentujących to zapewnie dzieci(nie chodzi o wiek,ale poziom zachowania,żebyście mnie nie bluzgali,że 14lat mam)które 8h. dziennie w grają w Tibie(koleś tak skomentował:w 3tyg. po 8h. nabije ten 35 lvl)i odrazu bierzą ten "poradnik" na serio,bo nadszarpneło to ich "zAjEbioOosa SwIłt eG0 i NeI Mo0gĄĄ bYsCH FaIni WśrOd Ellio ZiOmoFFF" i wyzywają ile wlezie.
Tak o 2.40 mnie na dygresję wzieło :) @Topic: Czytałem wcześniej,ale natrafiłem jeszcze raz,fajna odskocznia od tych n00bów Tibijskich. |
Oerciak widze ze nie wiesz kto to noob..
Noob - Osoba podająca się za bardzo dobrego gracza lecz tak naprawdę nie potrafiąca nic dobrego. Tak wiec noobska mozna nazwac twoja znajomosc ortografii;( |
@up:
Przepraszam,ale wiem kto to n00b. Dokładniej:Stworzony od wyrazu "boring"(nudny) i wierz mi,nie musisz mi o tym wspominać. Cytuj:
I najważniejsze: Pokaż mi te błędy. |
Nie jestem fajny:( szkoda :(
Ale poradnik jest "fajny" heheheh dobre w nic podoba mi sie on. Gz pomysłu i nareszcie cos nie o tibi hehehe daje 10/10;) P.S: Wsumie to jest o tibi ale na looooooziie :P |
Oerciak on pisal bez polskich znakow bo jest szybciej ja tez tak pisze :) ,kilka poprawek do poradnika ludzie przed 35 lvl to nie sa twardziele tylko newby ktore nie wiedza gdzie expic siedziec w depo kazdy potrafi ale expic i poznawac tereny to jusz wyzsza szkola jazd :) i dlaczego na faccu?? ludzie kupuja pacc bo sa znudzeni bardzo ograniczona mapa :) a chca poznac wiecej opszarow
PS.sam nie jestem orlem z ortografii wiec prosze o poprawienie mnie oprocz znakow polskich :):D:):D:):D:):D |
Wykopaliska archeologiczne tam -------->
Archeolodzy się znaleźli -.- Spójrzcie na ostatnie zdanie tego poradnika zanim cokolwiek napiszecie! |
Koleś pisze że jeśli mamy pacca to jesteśmy niewolnikami. A jeśli specjalnie pisze poradnik "Jak być fajnym"... czy to nie jest zdeczka głupie? Będziesz zmieniał swoje zachowanie żeby BYĆ UZNAWANYM ZA FAJNEGO co ci nie przyniesie żadnych profitów... ani popularności a jeśli już to osoby które cię z tego powodu polubią nie powinny trafiać w twoje gusta. Jeśli trafiają to nie trzeba Ci poradnika xD
|
doczytajcie do konca zawartosc tematu.....
ironia B) |
Cytuj:
Lol..ja napisalem podobny poradnikj "jak zostac pro gamerem" to mi nie zaakceptowali go..pewnie dlatego ze tam nabijalem sie z tibia.pl tez?:P ale poradnik ogolnie glupi |
Ja jestem fajny bo ładnie rysuje ^_^
|
Poradnikiem to tego nazwać nie można ale bardzo miło się to czytało :) Gratz pomysłu :P
|
yy... co to ma byc ? porazka ?
|
po postach Zlodzieju widac ze ludzie nie zalapali jak byc fajnym :).
ja juz jestem :) nawet 26 lvla nie przekroczylem i nie mam zamiaru... |
wh00t???
co ty masz chyba cos ze lbem jak mozna na tyle uzaleznic sie od tibi zeby srac na wycieraczke sasiadowi...
ogolnie zjebane :] |
@up
Cytuj:
|
Jak dla mnie to ten poradnik jest niepotrzebny i troche do bani.:D
Czyli jak ktos ma pacca to juz jest glupiB) |
Zlodziej nie moze byc juz fajny ;)
Ma PACC non-stop od 3-4 lat i 120 lvl :( Chyba jakies jaja sobie robia.. mial nicka zlodziej dostal name locka ~3 lata temu i teraz ma nicka "xxx", a jakis inny gosc zalozyl chara o nicku "Zlodziej" znowu?! Daja name locka, a imie nie jest zablokowane :> Zlodziej - 9 druid - Astera :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:01. |