![]() |
Święta racja Watto... chłopak nie docenia trudu jaki wkładają nauczyciele w jego edukację za marne grosze jakie zarabiają za taką harówkę jakiej mu nie życzę ^.- może nie zmienię jego poglądów, ale zobaczymy za kilkanaście lat jak bedzie zbierał złom bo działkach albo bedzie siedział z grupką "kumpli ze szkoły" obalając takie sikacze "bo Tibia była ważniejsza"... powinien uszanować nauczycieli, ale najpierw niech zacznie szanować siebie :baby:
Zdzichoo taka małą rada na przyszłość "UCZ SIĘ UCZ, BO TO DO SUKCESU KLUCZ" (nie wiem kto to wymyślił, ale ładnie brzmi i niesie ze sobą ważną myśl ;) ) ja teraz jestem w Technikum mam nauczycieli jak żylety, ale mimo to szanuję ich pracę i to co robią, bo nie robią oni tego dla siebie tylko dla swoich rodzin i dla mnie ;) |
UP :
Masz racje nauczyciele mało zarabiają itp. a wszyscy ich ''gnoją'' . I uczyć sie terz trzeba ;) Ohh szkoda że już do szkoły ! ;/ Niebędzie czasu grać :p Ale za to przychodzą pierwszoklasiści xD :evul: KICI KICI ! :kat: |
pewnie, ze i wsrod belfrow zdarzaja sie totalni idioci (frajerom smierc :) ) ale i tak uwazam, ze sporej grupie z nich nalezy sie SZACUN (10 h w robocie i 1500 na glowe BIG LoL :p ).
|
Szantaż, buhahaha
Nom, to my pierwszaki z gimnazjum czyli dzieci z mozambiku wymyśliłyśmy szantaż :] bo pewna kolesiówa rzucała w nas jajkiem to teraz błaga, żebyśmy ją nie wydali... wydamy ją tylko wtedy, jeżeli wszyscy nas zostawią w spokoju :P jak dobrze być dzieckiem nauczycielskim- nikt cie nie zaczepi w obrębie szkoły... ale z drugiej strony to przerąb!
|
Cytuj:
Dorosly prosze Cie nie wypowiadaj sie juz na tym forum, jak Cie to tak bardzo boli -.- |
Cytuj:
taa, poswiecaj wiecej czasu na nauke ; ) |
Cytuj:
A tibia.pl tez wam wciska takie kity jaki to okropny rok szkolny i ble ble ble a potem "kupujta ludziska pacce u nas to na bank bedzie dobrze" tez sa smieszni.... Nie ma to jak robic kase na malolatach z podstawowek. :baby: |
ja do 1 gim ide dopiero za rok ale protectorów juz sobie zalatwilem wiec z "koceniem" niebedzie problemu
|
Cytuj:
Dzieciaki tego nie rozumieja ale jak ktos jest troche powazniejszy to widzi o co biega..... |
up:
O niepotrzebną strate czasu przed komputerem lepiej sie uczyć nisz w przyszlosci zamiatac ulice :D a tak do pierwszorocznych u nas kocenie w szkole trwa do tak zwanej gimnazjady ciekawe jak u was ale po pierwszym dniu hyba sie nieznudzi. A jeszcze rok tamu pod sciana stalem w obawie przed koceniem i spluka ;) zadnej litości a na donosicieli mamy sposoby hyba lepiej miec niewinny napis na czole ktury mozna po pewnym czasie zmyc ;) |
Cytuj:
Jak mi tylko ktos by mi tylko wspomnil ze mnie sprzeda to chyba go od razu walnal na miejscu. A jak ktos jest dzieckiem nauczyciela to od tego mam kominiarke ;) |
Cytuj:
|
Omg. PIerwszego dnia w nowym liceum zostałem skocony:D Ale dowiedziałem się ze ten koleś gra w tibie.... Zaliczył jednego dnia 5 deadów. THX KOLEDZY KTÓRZY POMOGLI GO ZABIĆ;p
|
LOL, wszyscy narzekaja, a co mamy powiedziec my, czyli klasa maturalna:( prawie 0 grania tylko nauka yhhh, przynajmniej kotki pomeczę...nieee lepiej kocice;), a tych przybylo sporo. Jak to sie mówi darowanej kotce nie zaglada się w...zęby:P.
|
tibia.pl
tibia.pl jest super nie boje sie ze np.wejdze mi key loger i inne bajerki to poprostu najlepsza strona o tibi.Ale tibia.xx ma te programy czensto mnie kusi zeby je sciongnoć ale sie boje bo mi moze wejsc key loger bo to wkoncu nie taka dobra strona jak tibia.pl wienc mozecie sprawdzić czy som czyste i umisćić na tibi.pl w odpowiednim dzale.Przemyślcie to...
ps.thx za odbanowanie mnie |
już 3 wrzesień a ja dopiero w ten temat zaglądam :P
czytam :) rok szkolny sie zaczął a ja powiem że to p******e i dziś jeszcze ognisko zrobie i sie k***a na***ie sory za przęklęństwa, ale fajne dupy na ognisku będą i już mnie faza bieże tak jak ostatnio ja z kolegą i 7 dziewczyn a pozatym kto tu mówi o nauce byle zdać |
Cytuj:
dlaczego? tibia.xx.pl to strona popierająca cheating w tibii a tibia.pl to strona która ma certyfikat stron fanofskich tibii i jeśli cheaty bądą cipsoft zmieni to :P P.S. Sory że nie edit |
eh
Te modki to naprawdę wiedzą jak ludzi zdołować. Co do kocenia to sie raczej go nie obawaiam ( właśnie pomykam sobie do 1 lo) bo mam brata w maturalnej XD Posmiać z niego można bo on teraz wkuwać będzie musiał.
|
Wez nic nawet nie mow o szkole bo nie wyrobie:Pw tibie nie bedzie mozna grac:(
|
dzieki za pozdro, ale nie wswzycy studenci maja jeszcze wakacje, ja np. juz od 3 tyg.
trenuje glowe na wrzesien:) straszna lipa ale.....i tak uwielbiam Tibie i nic tego nie zmieni :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:17. |