![]() |
nie mówie, że jest kretynem. Ale jest nieczuciwy. Bo: Nasyła Miodowicza, żeby zroil aferę. Wcale nie był w AWS. Oczywiście sam założył PO. Wykorzystał sytuacje na Białorusi, do powiększenia swojego poparcia.
|
Cytuj:
>>Wcale nie był w AWS. Czy bycie w Aws to grzech? >>Oczywiście sam założył PO. Czy powiedzial, ze sam zalozyl? >>Wykorzystał sytuacje na Białorusi, do powiększenia swojego poparcia I co z tego? Mial siedziec cicho i nie ruszac sie z miejsca? Brak argumentow plx? |
Bo cimoszewiczowi cos udowodnili;]
|
Cytuj:
A teraz wytlumacz dlaczego tusk jest oszustem/pacanem/kretynem. Wg ciebie kazdy nie-komuch to kretyn, wiem. |
>>>Czy bycie w Aws to grzech?
Nie, ale zapomnial napisać to w zyciorysie (pisalem to wyzej) >>>Czy powiedzial, ze sam zalozyl? W tym co mi wrzucil do skrzynki - Tak. >>>I co z tego? Mial siedziec cicho i nie ruszac sie z miejsca? Równie dobrze można powiedzieć: Cimoszewicz miał siedzieć cicho, gdy ktoś pytał się go czy pieprzył się z Jarucka? Pamięta ktoś reklame Tuska, gdy jego córka mówi, że jej Tata wstawał o 5 rano i pracował fizycznie? Mój wstaje o 4:45 i też ciężko rpacuje fizycznie. I wcle sie tym nie chwale.. |
Cytuj:
>>Pamięta ktoś reklame Tuska, gdy jego córka mówi, że jej Tata wstawał o 5 rano i pracował fizycznie? Mój wstaje o 4:45 i też ciężko rpacuje fizycznie. I wcle sie tym nie chwale.. A broni ci kto? Lepiej mowic ze pracowalo sie fizycznie, niz bylo w PZPR. |
Cytuj:
|
Cytuj:
AWS miało swoje 5 minut. Co z tego i z rządów SLD wynikło, widać teraz dobrze... |
Elo Elo Elo
Hehehe jak dla mnei Tusk powinien wygrać...Chociaż Kaczyński jest za karą śmierci dla typków...Nie musielibyśmy wydawać kasy na utrzymanie ich... ;)
|
"Polskę trzeba zlepperowac!" LEPPER ROX!
|
Wczoraj bylo spotkanie na jedynce kilku ciekawych osobistosci - z udzialem publiki:)
najbardziej rozbawil mnie tekst Borowskiego do prowadzacej: "Moze trzeba dac Lepperwoi jakis srodek uspokajajacy - moze Melatonine". Przewodzniczacy Samoobrony nie dawal nikomu dojsc do glosu i rzeczywiscie wygladal tak jakby zaraz mial dostac wylewu;) Dziwny byl tez smark z LPRu. Nie dosc, ze malo wiedzial o programie (maja go?) to jeszcze raz za razem dawal sie prowokowac. Ogolnie ja bym lepiej od niego wypadl:) Fajny tez byl wystep Kaczyniaka na Polscacie. bardzo inteligetny koles - na kazde pytanie prowadzacego odpowiadal szybko i bez zarzutu. Tylko raz sie zawachal, kiedy zapytany zostal o to dlaczego nie przeprosil walesy. I wg mnie jako jeden z nielicznych ma wyklarowany program tego co che zrobic i JAK chce to zrobic! Bo inni wiedza co, ale nie wiedza jak. Szkoda tylko, ze moje poglady tak bardzo roznia sie od jego... edit: http://wiadomosci.onet.pl/1164693,11,item.html no comment:) Jak zostanie prezydentem to pewnie cala rodzinke zatrudni:) @down: a sorka. czytalem o kaczyniaku i Tusku i z rozpedu napisalem, o Giertychu:) |
Cytuj:
Roman nie kandyduje, chyba ze masz jakies tajne informacje. btw, jesli dobrze pamietam, Cimoszewicz powiedzial kiedys "Uczciwi nie przegrywają". A cimoszewicz przegral. :) |
Cytuj:
|
Cimoszewicz stwierdził, ze nie ma osob godnych fotelu prezydenta. Odszedl. Zostawił mnie samego. Na rozszarpanie przez kruki, wrony i kaczory. Pozostawił polaków na pożarcie przez niegodnych tusków.
Prawdziwy mąż stanu, takiego człowieka nam było trzeba! Wziął zabawki i poszedł: http://wybory2005.wp.pl/gid,84949,galeriazdjecie.html Bez opieki pozostał też zakon lewusów pod wezwaniem Włodzimierza Cimoszewicza. Ach, pardon, przeciez on byl bezpartyjny! |
Zamknijta temat, Tusk wygral w pierwszej rundzie, zobaczymy jak za 3 tygodnie...
|
|
MWAHAHAHAHA
Na PAL! NA PAL! To już wiem że zagłosuję na 150% na Tuska :DD Nie dość że jest dobrym kandydatem to jeszcze rydzuś dostanie prztyczka w nos :DD |
Kaczynski mysli, ze wystepami w radiu maryja i poparciem rydzyka zyska wyborców. Zapewne. Szkoda że nie pomyślał, ilu moze stracić.
Jednak niewiele trzeba, zeby zaglosowac na "oszusta/pacana/kretyna" (jak tuska matek nazwal). Ludzie sa jak chorągiewki. |
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...17&ticaid=1380
Bleh - im wiecej czytam tym blizej jestem zaglosowania na Tuska. Bardzo ciekawy wywiad z Tymochowiczem A to to juz totalna komedia: http://www.lepper.com.pl/pages/00.Start/ na samym dole: sondaż prezydencki:) Lepper - 38, Tusk - 9 :D ja sie przewidzialem? |
I bardzo dobrze, że go wypuścił! Jedyny sposób na powstrzymanie przestępczości to przemawianie do rozumu za pomocą kija i innych sprzętów.
Ta cała resocjalizacja g***o daje za przeproszeniem. Kara śmierci za zabójstwo, obcięcie ręki za kradzierz lub pobicie, kastracja za gwałt idt itp. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:52. |