Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Pierwszy, sondaż przedwyborczy wykonany na zlecenie Trogira przez Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=49147)

Parys 15-09-2005 20:20

nie mówie, że jest kretynem. Ale jest nieczuciwy. Bo: Nasyła Miodowicza, żeby zroil aferę. Wcale nie był w AWS. Oczywiście sam założył PO. Wykorzystał sytuacje na Białorusi, do powiększenia swojego poparcia.

Sorcerer Maciek 15-09-2005 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Parys
Nasyła Miodowicza, żeby zroil aferę.

Czy ktos to udowodnil?

>>Wcale nie był w AWS.

Czy bycie w Aws to grzech?

>>Oczywiście sam założył PO.

Czy powiedzial, ze sam zalozyl?

>>Wykorzystał sytuacje na Białorusi, do powiększenia swojego poparcia

I co z tego? Mial siedziec cicho i nie ruszac sie z miejsca?

Brak argumentow plx?

Matek 15-09-2005 21:07

Bo cimoszewiczowi cos udowodnili;]

Sorcerer Maciek 15-09-2005 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek
Bo Cimoszewiczowi cos udowodnili. :baby:

Owszem - ze nie uwzglednil w swoim oswiadczeniu 250 tys zł.
A teraz wytlumacz dlaczego tusk jest oszustem/pacanem/kretynem. Wg ciebie kazdy nie-komuch to kretyn, wiem.

Parys 15-09-2005 21:21

>>>Czy bycie w Aws to grzech?
Nie, ale zapomnial napisać to w zyciorysie (pisalem to wyzej)

>>>Czy powiedzial, ze sam zalozyl?
W tym co mi wrzucil do skrzynki - Tak.

>>>I co z tego? Mial siedziec cicho i nie ruszac sie z miejsca?
Równie dobrze można powiedzieć: Cimoszewicz miał siedzieć cicho, gdy ktoś pytał się go czy pieprzył się z Jarucka?

Pamięta ktoś reklame Tuska, gdy jego córka mówi, że jej Tata wstawał o 5 rano i pracował fizycznie? Mój wstaje o 4:45 i też ciężko rpacuje fizycznie. I wcle sie tym nie chwale..

Sorcerer Maciek 15-09-2005 21:35

Cytuj:

Równie dobrze można powiedzieć: Cimoszewicz miał siedzieć cicho, gdy ktoś pytał się go czy pieprzył się z Jarucka?

Bedac na bialorusi, badz co badz pomogl polakom (bez wzgledu na to, jakie mial intencje). Cimoszewicz mowiac "jest pan swinia" obrazil czlowieka i pokazal ze brak mu opanowania, porownanie nie na miejscu.

>>Pamięta ktoś reklame Tuska, gdy jego córka mówi, że jej Tata wstawał o 5 rano i pracował fizycznie? Mój wstaje o 4:45 i też ciężko rpacuje fizycznie. I wcle sie tym nie chwale..

A broni ci kto? Lepiej mowic ze pracowalo sie fizycznie, niz bylo w PZPR.

$corcerer 16-09-2005 02:14

Cytuj:

Pamięta ktoś reklame Tuska, gdy jego córka mówi, że jej Tata wstawał o 5 rano i pracował fizycznie? Mój wstaje o 4:45 i też ciężko rpacuje fizycznie. I wcle sie tym nie chwale..

Bo nie kandyduje na prezydenta?

shae 16-09-2005 04:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sorcerer Maciek
>>Wcale nie był w AWS.
Czy bycie w Aws to grzech?

Odpowiem pytaniem: A czy bycie w SLD to grzech?

AWS miało swoje 5 minut. Co z tego i z rządów SLD wynikło, widać teraz dobrze...

Smutny Misiaq 16-09-2005 09:15

Elo Elo Elo

Hehehe jak dla mnei Tusk powinien wygrać...Chociaż Kaczyński jest za karą śmierci dla typków...Nie musielibyśmy wydawać kasy na utrzymanie ich... ;)

Darth Ryba 16-09-2005 09:19

"Polskę trzeba zlepperowac!" LEPPER ROX!

Matek 16-09-2005 09:25

Wczoraj bylo spotkanie na jedynce kilku ciekawych osobistosci - z udzialem publiki:)

najbardziej rozbawil mnie tekst Borowskiego do prowadzacej: "Moze trzeba dac Lepperwoi jakis srodek uspokajajacy - moze Melatonine". Przewodzniczacy Samoobrony nie dawal nikomu dojsc do glosu i rzeczywiscie wygladal tak jakby zaraz mial dostac wylewu;)

Dziwny byl tez smark z LPRu. Nie dosc, ze malo wiedzial o programie (maja go?) to jeszcze raz za razem dawal sie prowokowac. Ogolnie ja bym lepiej od niego wypadl:)

Fajny tez byl wystep Kaczyniaka na Polscacie. bardzo inteligetny koles - na kazde pytanie prowadzacego odpowiadal szybko i bez zarzutu. Tylko raz sie zawachal, kiedy zapytany zostal o to dlaczego nie przeprosil walesy. I wg mnie jako jeden z nielicznych ma wyklarowany program tego co che zrobic i JAK chce to zrobic! Bo inni wiedza co, ale nie wiedza jak. Szkoda tylko, ze moje poglady tak bardzo roznia sie od jego...

edit: http://wiadomosci.onet.pl/1164693,11,item.html

no comment:) Jak zostanie prezydentem to pewnie cala rodzinke zatrudni:)

@down: a sorka. czytalem o kaczyniaku i Tusku i z rozpedu napisalem, o Giertychu:)

Sorcerer Maciek 16-09-2005 14:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek
no comment:) Jak zostanie prezydentem to pewnie cala rodzinke zatrudni:)

"Roman Giertych polecił zatrudnić swoją teściową w biurze eurodeputowanego Ligi Polskich Rodzin."

Roman nie kandyduje, chyba ze masz jakies tajne informacje.

btw, jesli dobrze pamietam, Cimoszewicz powiedzial kiedys "Uczciwi nie przegrywają". A cimoszewicz przegral. :)

$corcerer 16-09-2005 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sorcerer Maciek
btw, jesli dobrze pamietam, Cimoszewicz powiedzial kiedys "Uczciwi nie przegrywają". A cimoszewicz przegral. :)

Nie przegrał - bezczelnie zrejterował, poddając się bez walki.

Pogromca pk 16-09-2005 23:15

Cimoszewicz stwierdził, ze nie ma osob godnych fotelu prezydenta. Odszedl. Zostawił mnie samego. Na rozszarpanie przez kruki, wrony i kaczory. Pozostawił polaków na pożarcie przez niegodnych tusków.
Prawdziwy mąż stanu, takiego człowieka nam było trzeba! Wziął zabawki i poszedł:

http://wybory2005.wp.pl/gid,84949,galeriazdjecie.html

Bez opieki pozostał też zakon lewusów pod wezwaniem Włodzimierza Cimoszewicza. Ach, pardon, przeciez on byl bezpartyjny!

Trogir 18-09-2005 18:51

Zamknijta temat, Tusk wygral w pierwszej rundzie, zobaczymy jak za 3 tygodnie...

Matek 19-09-2005 09:07

Tusk vs Radio MaRyja

Oj. rydzyk w natarciu.

@down: no ja tez.

$corcerer 19-09-2005 13:44

MWAHAHAHAHA
Na PAL! NA PAL!
To już wiem że zagłosuję na 150% na Tuska :DD Nie dość że jest dobrym kandydatem to jeszcze rydzuś dostanie prztyczka w nos :DD

Pogromca pk 19-09-2005 17:59

Kaczynski mysli, ze wystepami w radiu maryja i poparciem rydzyka zyska wyborców. Zapewne. Szkoda że nie pomyślał, ilu moze stracić.
Jednak niewiele trzeba, zeby zaglosowac na "oszusta/pacana/kretyna" (jak tuska matek nazwal). Ludzie sa jak chorągiewki.

Matek 20-09-2005 09:34

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...17&ticaid=1380

Bleh - im wiecej czytam tym blizej jestem zaglosowania na Tuska.

Bardzo ciekawy wywiad z Tymochowiczem

A to to juz totalna komedia:

http://www.lepper.com.pl/pages/00.Start/

na samym dole: sondaż prezydencki:) Lepper - 38, Tusk - 9 :D

ja sie przewidzialem?

Krzesław 20-09-2005 10:40

I bardzo dobrze, że go wypuścił! Jedyny sposób na powstrzymanie przestępczości to przemawianie do rozumu za pomocą kija i innych sprzętów.
Ta cała resocjalizacja g***o daje za przeproszeniem. Kara śmierci za zabójstwo, obcięcie ręki za kradzierz lub pobicie, kastracja za gwałt idt itp.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:52.