![]() |
no ale chyba troszke przesadziliscie z wymaganiami...:P powiedzmy lvl 120... skille 90 a dist 95... mlvl powinien byc 65... a o fiscie sie nie wypowiadam o nie wime jak idzie:)
|
:))
POmysł fajny :p Ale myśle że mlvl dla knightow powinien byc 7XD
|
Sorc i skille
Ogólnie gratz pomyslu ale mam zastrzeżenie:
mlev został podany dla wszystkich profesji, lev jest taki sam u każdej (zrozumiale) ale co ze skillami?? bo ta czesc jest niedopracowana: Co ze skillami sorcow i drutow? Ja sorcem lev 28 mam skille 20/25 - malo run zurzywam - raczej je sprzedaje, a walcze z dwarfami wrecz i skille mi rosna szybciej niz kumplom na tej samej profesji. Dlatego prosze o podanie parametrow WSZYSTKICH skill dla WSZYSTKICH profesji. Sry za ewentualny SPAM. |
[quote=Raul]
Uwierz mi, nie każdy jest takim nieudacznikiem w Tibii żeby wciąż siedzieć na tym 11-19lvl No wiesz przykro mi bardzo ale ja mam około taki lvl na paru postaciach i w żadnych wypadku nie czuje sie nieudacznikiem :/ X( :Ork: |
Cytuj:
X( |
Cytuj:
Pomysł świetny :cup: |
Humm co do tego Gołoty z 70 fist to zobaczcie na furore w fiscie 8 lvl 61 fista :}
|
Cytuj:
Nie przesadzaj że żaden Pl nie ma 75 mlvlu... Palek? 22 mlvl? Jasne! Patrz: Vorith ; Arcania ; 23 mlvl Patrz: He man <joke> ; Antica ; 25 mlvl (tyle ze on to jest przedpotopowy [summony palkiem itp.]) Chyba naprawdę jesteś Br bo mówisz jak oni... |
Zagadajcie se z rookguardian de'bove z isary :) wróciła i gra... to jest rook player....
|
Cytuj:
|
pomyłka
Chciałbym zgłosić że w tym obrazku co jest 102 lvl jest napisane że est to 104 lvl poprawcie to :]
(Kolejnym sławnym Polakiem został :] 104 :] poziomowy elite knight Parsirfal z świata Tytania. Zapewne zainspirowany dawniejszymi sukcesami Andrzeja Gołoty na ringu, postanowił iść w jego ślady… Wytrenował on 70 skill w walce na pięści! Nie chciałbym natrafić na niego w ciemnej uliczce) |
Przesadzacie ze za wysokie wymagania... jeszcze 39% mlvla i sam posle ssika z moim adcancem ;). jestem palkiem i nie uwazam zeby 22 mlv byl taka straszna granica.. mam 95 dist i jak dorobie 100+ tez posle.. a co ;D.
|
@Than Hilver:
On ma juz 104 lv - zobacz na tibia.com. |
czemu nikt nie pomyślał o nietypowych postaciac np knightach z distem palkach z meele i fistem albo o magach z dobrym meele? a o rookslayerach jest.... why? i zeby byly jeszcze minimalne skile na rooQ :P
|
Ile jest Thunder Hammerów ?? ten 1 czy ludzie mają wiecej ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:54. |