![]() |
A czy jak kupie se pacc i np. za 2 dni bedzie test serwer czy bede mial tego pacca ?
|
do Pepcio
No wiesz zalezy CIPy mog± wzi±¶ć taki dzień jak mmm 11 luty :/ |
to co z ta kasa by sie stalo ?? :o
|
Żywię cich± nadzieję, że Test-server będzie Non-PvP :P Może by się gracze trochę uspokoili i parę nowych questów zostałoby odkrytych ;)
|
napalony
Zalozylem sobie konto specjalnie po to zeby powiedziec ze moge wam pomoc w tym pkowaniu ^^. Oczywiscie gram na non pvp i dlatego jestem tak bardzo napalony xP. Mam 41knighcika i mysle ze moglbym jakos pomoc innym napalonym (np. z calmery gdyz jest was wielu xP).
@down nie bedzie tak zle... wlaczy sie kompa na noc i kolejka bedzie leciala xP rano wstane i jestem 3 w kolejce xD (pierwszy raz edytuje posta wiec jak cos jest zle to sie nie smiejcie tylko sie cieszcie ze przynajmniej nie nabijam postow ;o) |
taaaa... moze lepiej podrkeslic ze szanse wbicia sie facca sa bardzo male (jak startowalem na ostatni kolejka zatrzymywala sie na 11 miejscu)
|
Wiecie co wam powiem ?? ze ja juz bym chcial tego test serva ...... czytam i czytam co tam sie bedzie dzialo (+ mysle o tym co sam bede robil :P) i dochodze do wniosku ze ten test powinien byc jak najszybciej, bo forum peknie w szwach ^^
@down po 1: W newsie jest wszystko napisane po 2: czytaj posty poprzednikow po 3: Test server to specjalny server uruchamiany przez Cip-Soft zeby sprawdzic czy niema żadnych bledow gry kiedy wprowadzaja nowosci. Test server jest otwarty dla wszystkich graczy, lecz gracze z Platnym kontem (Premium Account) zostana zalogowani na server o wiele szybciej niz gracze z 'Bezplatnym kontem'. Test server zazwyczaj bywa swiatem pvp ale mnie sie zdaje ze Cip-Soft zrobi nam 'Niespodzianke' i server bedzie non-pvp ;], Oczywiscie musisz wiedziec ze niema znaczenia to czy grasz na servie non-pvp jesli Test server bedzie serverem pvp to dla wszystkich. I jeszcze jedna sprawa to co zrobisz na Test servie, niebedzie wplywalo na stan twojej postaci na normalnym servie np: Gdy zgineisz na test servie, w normalnej tibi nic sie niedzieje tzn sie na Test servie grasz tak jakby klonem swojej postaci. Aby polaczyc sie z test serverem mosimy wykonac nastepujace czynnosci: Odpalamy tibie/options/network i tam odznaczamy ptaszkiem test server login, aby ponownie sie zalogowac w normalna tibie musimy wykonac dokladnie to samo ale nie zaznaczamy ptaszka tylko go odznaczamy. I to by bylo na tyle, Have Fun ! |
mam troche glupie pytanie: co to jest ten test serwer? :D bo niewiem i co jest w nim takiego fajnego?
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Co to jest ten ,,Tes Server" Prosze o odpowiedz i jak sie na niego zalogowac jak bedzie?? :confused:
|
Wedlog mnie Cip-Soft powinien dodac 2 Bardzo banalne zeczy... a mianowicie: Możliwosc siadania na krzeslach oraz dokladniejszy cap B)
ale co ja tam mam do gadania.... to tylko takie moje skryte marzenia ;] |
spoko ze bedzie test server ale ciekawe tylko kiedy ;] tibia.pl wrazie czego zamiescie informacje na stronie glownej ;]
|
haha ale będzie na*******ana.
w poniedziałek lece pacca kupić, mam nadzieje ze sie z nim wyrobie :] |
:d
jejejje ale sie ciesze ze bendzie test serwer ;p
|
Nie ma jak to popekować i pohuncić w gronie przyjaciół. :)
|
Cytuj:
Je¶li zalogujesz sie na charakter który jest na niemieckim servie (np. Saphira) to ładuj± Cie do Test Servera niemieckiego. Proste ; p tia już widze te kolejki ; ] widze Oloriona, który będzie tępił młotków z non-pvp i widze siebie.. 1337~ w kolejce Xd |
mam nadzieje ze nie bendzie to od pon do pi±tku bo sobie nie pogram bo nie moge ale jak będzie weekend to pewnie tez chyba ze pod koniec testa
|
hehe :D
Cytuj:
|
Ja mam tak± mal± nadzieje ze test server objawi sie dzisiaj w poludnie :P
|
Pallys
A ja mam nadzieje ze wkoncu cos zrobia zeby mozna dalo sie trenic Palkiem bo jak na razie to jest kaszana -.-" ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:55. |