Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nadchodzi Test Server! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55032)

PePcIo 05-11-2005 20:26

A czy jak kupie se pacc i np. za 2 dni bedzie test serwer czy bede mial tego pacca ?

DaniaStone 05-11-2005 20:35

do Pepcio
No wiesz zalezy CIPy mog± wzi±¶ć taki dzień jak mmm 11 luty :/

PePcIo 05-11-2005 21:04

to co z ta kasa by sie stalo ?? :o

Adaras 05-11-2005 21:07

Żywię cich± nadzieję, że Test-server będzie Non-PvP :P Może by się gracze trochę uspokoili i parę nowych questów zostałoby odkrytych ;)

Krzysiek9 05-11-2005 21:13

napalony

Zalozylem sobie konto specjalnie po to zeby powiedziec ze moge wam pomoc w tym pkowaniu ^^. Oczywiscie gram na non pvp i dlatego jestem tak bardzo napalony xP. Mam 41knighcika i mysle ze moglbym jakos pomoc innym napalonym (np. z calmery gdyz jest was wielu xP).

@down

nie bedzie tak zle... wlaczy sie kompa na noc i kolejka bedzie leciala xP rano wstane i jestem 3 w kolejce xD

(pierwszy raz edytuje posta wiec jak cos jest zle to sie nie smiejcie tylko sie cieszcie ze przynajmniej nie nabijam postow ;o)

Sir Emilio 05-11-2005 21:16

taaaa... moze lepiej podrkeslic ze szanse wbicia sie facca sa bardzo male (jak startowalem na ostatni kolejka zatrzymywala sie na 11 miejscu)

N-o-2 05-11-2005 21:36

Wiecie co wam powiem ?? ze ja juz bym chcial tego test serva ...... czytam i czytam co tam sie bedzie dzialo (+ mysle o tym co sam bede robil :P) i dochodze do wniosku ze ten test powinien byc jak najszybciej, bo forum peknie w szwach ^^

@down

po 1: W newsie jest wszystko napisane
po 2: czytaj posty poprzednikow
po 3: Test server to specjalny server uruchamiany przez Cip-Soft zeby sprawdzic czy niema żadnych bledow gry kiedy wprowadzaja nowosci.
Test server jest otwarty dla wszystkich graczy, lecz gracze z Platnym kontem (Premium Account) zostana zalogowani na server o wiele szybciej niz gracze z 'Bezplatnym kontem'. Test server zazwyczaj bywa swiatem pvp ale mnie sie zdaje ze Cip-Soft zrobi nam 'Niespodzianke' i server bedzie non-pvp ;], Oczywiscie musisz wiedziec ze niema znaczenia to czy grasz na servie non-pvp jesli Test server bedzie serverem pvp to dla wszystkich. I jeszcze jedna sprawa to co zrobisz na Test servie, niebedzie wplywalo na stan twojej postaci na normalnym servie np: Gdy zgineisz na test servie, w normalnej tibi nic sie niedzieje tzn sie na Test servie grasz tak jakby klonem swojej postaci.

Aby polaczyc sie z test serverem mosimy wykonac nastepujace czynnosci: Odpalamy tibie/options/network i tam odznaczamy ptaszkiem test server login, aby ponownie sie zalogowac w normalna tibie musimy wykonac dokladnie to samo ale nie zaznaczamy ptaszka tylko go odznaczamy.

I to by bylo na tyle, Have Fun !

Galeon 05-11-2005 21:40

mam troche glupie pytanie: co to jest ten test serwer? :D bo niewiem i co jest w nim takiego fajnego?

Dr. Omader 05-11-2005 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor
A CipSoft zrobi wszystkich w jajco i test server będzie non-pvp.

Non pvp raczej nie bedzie... ale CipSoft testuje pewna nowosc i jesli to zostanie na publicznym tescie to beda ludzie zdziwieni bardzo ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elite Mati
to wtedy ***nie se ue i bedzie po druidach...

Po czym zrobi puff i przy nastepnej probie zalogowania zobaczy "Your account is banished" ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adaras
Żywię cich± nadzieję, że Test-server będzie Non-PvP Może by się gracze trochę uspokoili i parę nowych questów zostałoby odkrytych

Questy beda pewnie tak zrobione, ze nie bedzie sie dalo nic nowego odkryc. Tak jak teraz - sa nowe jaskinie bez monstorow ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Specter
a ja mam takie pytanie: czy wie kto¶ co będzie poprzedzał ten test server? grudniowy update czy poprostu bez okazji? a może co innego? ma kto¶ jakie¶ informacje?

Z moich obserowacji wynika to co cipsoft zapowiadal. Nie beda powiekszac krainy Tibii, ale dodza nowosci do gry. IMHO mozna sie spodziewac nowych rodzajow swiatow jakis czas po tym tescie, ale to tylko moje przypuszczenia. Nic potwierdzonego nie wiadomo na ten temat.

Markus Sorcer 05-11-2005 22:19

Co to jest ten ,,Tes Server" Prosze o odpowiedz i jak sie na niego zalogowac jak bedzie?? :confused:

N-o-2 05-11-2005 22:22

Wedlog mnie Cip-Soft powinien dodac 2 Bardzo banalne zeczy... a mianowicie: Możliwosc siadania na krzeslach oraz dokladniejszy cap B)

ale co ja tam mam do gadania.... to tylko takie moje skryte marzenia ;]

Xanterus 05-11-2005 23:12

spoko ze bedzie test server ale ciekawe tylko kiedy ;] tibia.pl wrazie czego zamiescie informacje na stronie glownej ;]

alton66 05-11-2005 23:14

haha ale będzie na*******ana.
w poniedziałek lece pacca kupić, mam nadzieje ze sie z nim wyrobie :]

Rachimek 05-11-2005 23:47

:d

jejejje ale sie ciesze ze bendzie test serwer ;p

Jerkov Thundersword 06-11-2005 00:32

Nie ma jak to popekować i pohuncić w gronie przyjaciół. :)

Trunk 06-11-2005 02:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wodomuvu_Secura
eee skoro beda 2 testy to na jaki idziemy?

Wydaje mi sie, że Ľle to zrozumiałe¶
Je¶li zalogujesz sie na charakter który jest na niemieckim servie (np. Saphira)
to ładuj± Cie do Test Servera niemieckiego. Proste ; p

tia już widze te kolejki ; ]
widze Oloriona, który będzie tępił młotków z non-pvp
i widze siebie.. 1337~ w kolejce Xd

kołba¶ 06-11-2005 05:38

mam nadzieje ze nie bendzie to od pon do pi±tku bo sobie nie pogram bo nie moge ale jak będzie weekend to pewnie tez chyba ze pod koniec testa

Mateomens 06-11-2005 08:10

hehe :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vaviec
Hmmm...
Szansa na wbicie z facciem wynosi okolo...1%?

Ostatnio siedzialem 16 GODZIN na kompie zeby wbic sie na niego...i??z 5000 meijsca awansowalem na 21 i tak bylo caly czas ...18..21.24..21.19..20..
Nastepnego dnia 9.00-wchodze i....wbilem sie -.-"
A wiec szansa na wbicie z FACC jest jedynie proba wbicia sie o 9.00 rano.
Z pacciem nie wiem...
Mam nadzieje ze test bedzie w przeciagu 20 dni.

nom pamietam tamte czasy co dales mi kase zrobilem chyba 3 bp sd poszedlem pod dp a tu bec wpada ktos i ue :D:D no i pogralem sobie na TS'ie 1+ h :D ale ogolnie zeby byly potworki na ots to czeka sie dlugo ... ja ostatnio jak sie logowalem to logowalem sie caly dzien (i sie niezlaogowalem ) :P:P to tyle :D ee teraz to moze sie zaloguje szybciej bo mam pacc to powinieiem wejsc kilka razy :P

N-o-2 06-11-2005 08:53

Ja mam tak± mal± nadzieje ze test server objawi sie dzisiaj w poludnie :P

Bomberman 06-11-2005 10:17

Pallys

A ja mam nadzieje ze wkoncu cos zrobia zeby mozna dalo sie trenic Palkiem bo jak na razie to jest kaszana -.-" ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:55.