Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Nowa wojna? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55319)

Drazharm 25-11-2005 10:41

wiecej sie tu nie wypowiadam jako ze cors z pollem kasuja moje posty.
i znowu zona polla bedzie placila za pajaca, tym razem wiecej niz zwykle. X(

Polli~ 25-11-2005 11:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm
i znowu zona polla bedzie placila za pajaca, tym razem wiecej niz zwykle. X(

Wrecz uwielbiam jak drazikowi brakuje argumentow i zaczyna zachowywac sie po "swojemu" czyli chamsko wygrazajac wszystkim do okola...
Wkoncu zostal zownowany na forum musi sie odbic gdzies...na mnie nie jest w stanie wiec robi to co robi....Bravo !

Cheers Polli~

Nosso Mc'Furry 25-11-2005 14:35

Chłopaki wyluzujcie troche B)

Thero 25-11-2005 18:13

@Polli~
Cytuj:

Przeczytaj to, proszę, z 10 razy. Skoro ktoś kasuje jego posty to ma się prawo wkurzyć, prawda? Nie dziwię mu się.

@Topic
Wielki przeciwnik wszystkich uciśnionych jednak ma przyjaciół i silną gildię, która na razie wygrywa zdecydowanie; Cors kasowaniem postów tylko wkurzył Drazharma i myślę, że się dowie po wojnie jaki to był "błąd". Jak chcą niech rzucają mięsem, w końcu forum służy m.in. do tego (no chyba, że te wielkie ilości wyzwisk nie zostały skasowane przez Corsa, "obrońcę porządnej dyskusji", który sam zresztą prowokuje).

Mr Time 25-11-2005 19:11

Cytuj:

wiecej sie tu nie wypowiadam(...)

Jakby to powiedzial Nosso:
"Pwned El Drazito"

3 : 0
(Walkover? xD)

Btw:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
(...)Znając życie to Drazek niedługo przestanie odwiedzać ten temat bo dostaje za duże baty

:D

Pozdrawiam.
PanCza~

Drazharm 25-11-2005 19:25

jak ktos chce podyskutowac to zapraszam na tibia.org.pl gdzie ani nikt od nas, ani z sf moda nie ma.

eot

Nosso Mc'Furry 26-11-2005 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thero
@Polli~

Przeczytaj to, proszę, z 10 razy. Skoro ktoś kasuje jego posty to ma się prawo wkurzyć, prawda? Nie dziwię mu się.

@Topic
Wielki przeciwnik wszystkich uciśnionych jednak ma przyjaciół i silną gildię, która na razie wygrywa zdecydowanie; Cors kasowaniem postów tylko wkurzył Drazharma i myślę, że się dowie po wojnie jaki to był "błąd". Jak chcą niech rzucają mięsem, w końcu forum służy m.in. do tego (no chyba, że te wielkie ilości wyzwisk nie zostały skasowane przez Corsa, "obrońcę porządnej dyskusji", który sam zresztą prowokuje).

Masz zupełną racje ! Draz zrookuje Corsa bo mu skasował posta ! :baby:

Noż cholercia jak ten Cors mógl :(

xD

zeus1985 26-11-2005 00:11

Jedno musze przyznać: Cors kasuje niewygodne mu posty :( I niestety nic się z w tej sprawie nie da zrobić.

Pozdro all...

fea_umarth 26-11-2005 01:22

Cenzura sux X(

Thero 26-11-2005 06:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
Masz zupełną racje ! Draz zrookuje Corsa bo mu skasował posta ! :baby:

Noż cholercia jak ten Cors mógl :(

xD

A jak ty byś się naprodukował, a moderator skasował by to, choć bezpodstawnie (tak, jasne, łamał regulamin, ale dziwne, że w co 2 topicu są takie posty)? Ja tam bym się wkurzył; a biorąc jeszcze pod uwagę, że ten moderator i tak jest wrogiem :>

yombi 26-11-2005 11:00

Hum..Franco w Wanted..wzmacniacie się :P

Cors Ent 26-11-2005 11:07

Thero~ mzoe jesli nie masz bladego pojecia w czym rzecz to nie bedziesz łaskawie głosu zabierac?

za text o Ladybirdy powinienem od razu wstawic drazowi bana, dałem tylko drogbne upomnienie bo byłm ciekaw dalszych draza wypocin.
w odpowiedzi draz uzdanł moja moderatorska prace za "zalosna" i dodal pare epitetów - i pozwolilełem sobie usunac ten post bo był bezpodstawnie obraźliwy

wiec moze osoby postronne ktore nie maja bladego pojecia w czym rzecz łaskawie nie wypowiadaja swoich pogladądów.

PiXik 26-11-2005 11:33

nikt nie może być sędzią w swojej sprawie,ciężko uwierzyć o obiektywność ludzi którzy są po 1 stronie barykady

Nosso Mc'Furry 26-11-2005 12:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawelekthedruid
problemy z tibia.pl lub moim internetem sry.

@ up

Człowieku co ty możesz o czym kolwiek wiedzieć?
Refugia....

Cytuj:

A jak ty byś się naprodukował, a moderator skasował by to, choć bezpodstawnie (tak, jasne, łamał regulamin, ale dziwne, że w co 2 topicu są takie posty)? Ja tam bym się wkurzył; a biorąc jeszcze pod uwagę, że ten moderator i tak jest wrogiem :>
;( ;( ;(
NIeeeeeeeeee , aż dwa postyyy ileeeż to pracy musial Draz włożyć żeby je napisać ohh nieeee biedny Drazharm pewnie się bardzo wysilił.

Człowieku pomyśl co Ty gadasz?:o

Cors Ent 26-11-2005 13:05

Cytuj:

padla bo krocza nie myla miedzy klientami.

co jak co kur... ale jakies zasady musza byc!

hmm przepraszam bardzo
nieobiektywny moderator tak?

moze zanim ktos rzuci podobne oskarznie pokusi sie o przejrzenie całego Topicu i przeczytanie Regulaminu forum.

Gimlos 26-11-2005 13:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thero
A jak ty byś się naprodukował, a moderator skasował by to, choć bezpodstawnie (tak, jasne, łamał regulamin, ale dziwne, że w co 2 topicu są takie posty)?

Łamał regulamin, ale skasowanie postów było bezpodstawne. Coz za logika!

Nosso Mc'Furry 26-11-2005 15:33

No no coś Draza nie widać, czy obraził się na nas i nie chce już nas cieszyć swoim towarzytwem?

:(

patrikozzz 26-11-2005 21:17

@Cors Ent -

Ostatnimi postami i zachowaniami tracisz tylko w moich (zapewne nie tylko) oczach. Kasujesz , przezywasz etc. posty człowieka, który jakby nie było uratował Azurę przed Hawek-Team. To on poprowadził SF do zwycięstwa, po miesiącach ciężkich walk. Prawda jest taka, że w porównaniu do Draza jesteś nikim.

Pamiętam jak byłeś jeszcze moderatorem z młodym stażem, założyłem temat o zrobieniu SD-spamu n00bcharami, na pewnego sorca, który ma 700 hp, to skasowałeś to i powiedziałeś, że żeby akcja wypaliła trzeba n00b-charami zrobić 40 lvl (lol?). Z takim zamysłem taktycznym, to wątpie że mając gildie 160 lvli pokonałbyś jednego Hawka :)

Wojna chłopcze to nie tylko open battles. To też trapy, mass-logi, wykorzystywanie n00b-charów no i MYŚLENIE.

Draz to wspaniały człowiek i tyle.

wr00n 26-11-2005 22:11

Dlugo mnie tu nie bylo, przeczytalem wszystkie te waszym zdaniem "chamskie wyzwiska" A oto moja reakcja:

Muhauhauhauhawuhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauahuah uahuahuahuahauh

Hmmm wszyscy tutaj pie*** (nie napisalem niczego zakaznego ).Te wszystkie
niecenzuralne slowa powstaly wlasnie po to aby ich uzywac, no chyba ze sie
myle i ze jezyk tworzy sie tylko po to aby potem wykluczac pewne zwroty ,slowa.

A co do tej elokwencji to sie z toba cors nie zgodze

Saxon 26-11-2005 23:34

kiedy i gdzie?

X( czy moglbym sie dowiedziec kiedy bedzie ta wojna i gdzie?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:58.