![]() |
wiecej sie tu nie wypowiadam jako ze cors z pollem kasuja moje posty.
i znowu zona polla bedzie placila za pajaca, tym razem wiecej niz zwykle. X( |
Cytuj:
Wrecz uwielbiam jak drazikowi brakuje argumentow i zaczyna zachowywac sie po "swojemu" czyli chamsko wygrazajac wszystkim do okola... Wkoncu zostal zownowany na forum musi sie odbic gdzies...na mnie nie jest w stanie wiec robi to co robi....Bravo ! Cheers Polli~ |
Chłopaki wyluzujcie troche B)
|
@Polli~
Cytuj:
@Topic Wielki przeciwnik wszystkich uciśnionych jednak ma przyjaciół i silną gildię, która na razie wygrywa zdecydowanie; Cors kasowaniem postów tylko wkurzył Drazharma i myślę, że się dowie po wojnie jaki to był "błąd". Jak chcą niech rzucają mięsem, w końcu forum służy m.in. do tego (no chyba, że te wielkie ilości wyzwisk nie zostały skasowane przez Corsa, "obrońcę porządnej dyskusji", który sam zresztą prowokuje). |
Cytuj:
"Pwned El Drazito" 3 : 0 (Walkover? xD) Btw: Cytuj:
Pozdrawiam. PanCza~ |
jak ktos chce podyskutowac to zapraszam na tibia.org.pl gdzie ani nikt od nas, ani z sf moda nie ma.
eot |
Cytuj:
Noż cholercia jak ten Cors mógl :( xD |
Jedno musze przyznać: Cors kasuje niewygodne mu posty :( I niestety nic się z w tej sprawie nie da zrobić.
Pozdro all... |
Cenzura sux X(
|
Cytuj:
|
Hum..Franco w Wanted..wzmacniacie się :P
|
Thero~ mzoe jesli nie masz bladego pojecia w czym rzecz to nie bedziesz łaskawie głosu zabierac?
za text o Ladybirdy powinienem od razu wstawic drazowi bana, dałem tylko drogbne upomnienie bo byłm ciekaw dalszych draza wypocin. w odpowiedzi draz uzdanł moja moderatorska prace za "zalosna" i dodal pare epitetów - i pozwolilełem sobie usunac ten post bo był bezpodstawnie obraźliwy wiec moze osoby postronne ktore nie maja bladego pojecia w czym rzecz łaskawie nie wypowiadaja swoich pogladądów. |
nikt nie może być sędzią w swojej sprawie,ciężko uwierzyć o obiektywność ludzi którzy są po 1 stronie barykady
|
Cytuj:
Człowieku co ty możesz o czym kolwiek wiedzieć? Refugia.... Cytuj:
NIeeeeeeeeee , aż dwa postyyy ileeeż to pracy musial Draz włożyć żeby je napisać ohh nieeee biedny Drazharm pewnie się bardzo wysilił. Człowieku pomyśl co Ty gadasz?:o |
Cytuj:
hmm przepraszam bardzo nieobiektywny moderator tak? moze zanim ktos rzuci podobne oskarznie pokusi sie o przejrzenie całego Topicu i przeczytanie Regulaminu forum. |
Cytuj:
|
No no coś Draza nie widać, czy obraził się na nas i nie chce już nas cieszyć swoim towarzytwem?
:( |
@Cors Ent -
Ostatnimi postami i zachowaniami tracisz tylko w moich (zapewne nie tylko) oczach. Kasujesz , przezywasz etc. posty człowieka, który jakby nie było uratował Azurę przed Hawek-Team. To on poprowadził SF do zwycięstwa, po miesiącach ciężkich walk. Prawda jest taka, że w porównaniu do Draza jesteś nikim. Pamiętam jak byłeś jeszcze moderatorem z młodym stażem, założyłem temat o zrobieniu SD-spamu n00bcharami, na pewnego sorca, który ma 700 hp, to skasowałeś to i powiedziałeś, że żeby akcja wypaliła trzeba n00b-charami zrobić 40 lvl (lol?). Z takim zamysłem taktycznym, to wątpie że mając gildie 160 lvli pokonałbyś jednego Hawka :) Wojna chłopcze to nie tylko open battles. To też trapy, mass-logi, wykorzystywanie n00b-charów no i MYŚLENIE. Draz to wspaniały człowiek i tyle. |
Dlugo mnie tu nie bylo, przeczytalem wszystkie te waszym zdaniem "chamskie wyzwiska" A oto moja reakcja:
Muhauhauhauhawuhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauahuah uahuahuahuahauh Hmmm wszyscy tutaj pie*** (nie napisalem niczego zakaznego ).Te wszystkie niecenzuralne slowa powstaly wlasnie po to aby ich uzywac, no chyba ze sie myle i ze jezyk tworzy sie tylko po to aby potem wykluczac pewne zwroty ,slowa. A co do tej elokwencji to sie z toba cors nie zgodze |
kiedy i gdzie?
X( czy moglbym sie dowiedziec kiedy bedzie ta wojna i gdzie?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:58. |