![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Lepper: wicepremier w wyrokami który będzie wypraszany z posiedzeń... Kaczyńscy Brothers i spółka - co do nich mam? ich poglądy... pseudo prorodzinne które zalatują nacjolanizmem... a mundurkom mówię nie, podowy już wypisałem |
Cytuj:
@ontopic: Ubiór nie świadczy o człowieku, szczerze mówiąc wszystko mi jedno czy wprowadzono by mundurki czy nie, oby to nie były jakieś grube potopędne kaftany. Dużo tu piszecie o dziewczynach, które noszą biodrówki + stringi na wierzchu. Nie wiem , po co ta debata. Jeżeli chcą to noszą, nie podoba ci się-nie musisz patrzeć. |
heh..skądś to znam..:)
mundurki xD tak jak napisano wyżej o prywatnej szkole niepokalanek..ja tam chodziłam;p porażka! Ale to też nei było tak.W klasie numer "0" nie było wogule mundurków,dopiero w 1 ,po pasowaniu na ucznia dostawałes taki hmm jak to nazwać?"fartuszek" to sie zakładało na ciuchy ibyły bluzki (granatowe i białe) z enblematen niepokalanek. PO lekcjach mogłes to sciągnąc i sobie chodzić w normalnych ciuchach ;) Narazie ma dość mundórków ;p;p Chociarz gdyby miały byc jakieś porządne to czemu nie xD |
Cytuj:
Cytuj:
|
A nie pomysleli o tych, ktorzy w takim ubraniu poprostu moga sie zle czuc, moze poprostu ktos lubi chodzic w takim a nie innym ubraniu, a to ze pewien pan R. zmusza do chodzenia w jakis mundurkach ( swoja droga, znajac zycie beda to jakies, oblesne mundurki, do ktorych juz tylko bedzie brakowalo napisu "Polska dla polaków" ) Tak, btw, ciekawe z jakiego materialu mialy by byc uszyte, bo co jesli ktos ma uczulenie na jakies tam materialy, musialby doplacac zeby mu uszyli spcjalny ? Bzsens, a pan szanowny R. to niech sie wypałuje.
|
Cytuj:
|
Plusy mundurków:
- Łatwo zauważyć, gdy ktoś obcy wejdzie do szkoły - Nie widać różnicy majątkowej pomiędzy uczniami - nie musisz się zastanawiać, jak się ubrać do szkoły:p Minusy mundurków: - obciachowy wygląd - jak ktoś jest skatem i lubi szerokie to w mundurku będzie się czuł okropnie - trzeba dodatkowo za nie płacić, bo raczej szkoła nie zasponsoruje - każdy uczeń wygląda identycznie - Uczniowie ze szkół, w których nie ma mundurków będą mieli z ciebie polewe gdy będziesz chodził/a po mieście w drodze ze/do szkoły (bo chyba nikt by tego nie nosił 24h na dobę;) ) Wychodzi na to, że mundurki sux! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Giertych to idiota, i tyle. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:46. |