![]() |
@ Xaorix
Hmm raczej nie ma zmian w ilosci many potrzebnej do przywolania potworow... a runki w sklepach maja te sama cene. Odnosnie knightow i pallkow to CipSoft poinformuje nas o uptade ktory bedzie dotyczyl ich... ten dotyczy magow i nalezy sie cieszyc :) @ Xavery Odnosnie ceny uhow.... czas na zrobienie 1 szt. jest taki sam czyli nie powinny one podrozec jednak ze aby moc robic uh nalezy miec minimum 24 level :) @ Lord Brom Spokojnie knighci i palladyni zostana "naprawieni" prawdopodobnie w nastepnym update w koncu "Nie w jeden dzien Rzym zbudowano. @ Grue Hmm bramki do questow raczej sie nie zmienily chociaz nie jestem pewien wszystkich. Jednak powstaly DWA NOWE QUESTY ! :) @ Robercik knight'cik Nie umiesz uzywac lepszych slow? Twoj jezyk jest tak ubogi ze posiadasz w nim kilka wyrazow i uzywasz je co chwila.... Test jest dla tutorow ... nie poto zeby oni sie tam zabawiali ... Lecz wykonywali prace:) Glownie reportowanie bledow. @ Nazgool Sski mozesz widziec na tibi.pl nawet:P w ostatnim newsie o update.... @ Badzo Nie dlugo xD |
@up
Prawdopodobnie na mikolaja :D .Test zawsze trwa okolo tygodnia. Zawsze przed update zaczynaja sie mass lagi (podobno juz sie to zdaza) |
Mam pytanie moze ktos wie ile beda kosztowaly te rozdzki dla sorca i druta i czy bedzie je mozna kupic w sklepie??
|
niech ktos z osób które były na tescie powie czy spiry sie dalej rozwalają... plz... Bardzo mi zalezy na informacji czy sie rozwalają i jak czesto sie rozwalają (nikt tu nie mówi o szczegółowych statystykach tlyko oglnie) z góry thx
|
Może to i głupie, ale tak sobie myślę, że jeśli Cipsoft chce aby ludzie więcej używali czarów spontanicznych czy nie lepiej obniżyc koszt many tych czarów.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jakim cudem? Jesli exura vita kosztuje 160 many czyli dwa razy wiecej niz wtedy? ojoj odpowiedz jest bardzo prosta. W zwiazku z tym iż mana rośnie nam cztery razy szybciej *magowie, bardzo łatwo jest się więc domyśleć że w przypadku exury vity koszt zmalał dwu krotnie (po update powinien wynosic 320 many a wynosi 160), Podobnie jest z innymi czarami np. UE powinno zabierać 3200 many po update a zabiera prawdopodobnie 1200 ale nie jestem pewien. :) REASUMUJĄC KOSZT CZARÓW SPONTANICZNYCH ZOSTAŁ OBNIŻONY ! |
a ja mam takie pytanie...jak bardzo zostanie podniesiony prog ilosci many potrzebnej na poziom magicznyczy bo jezeli teraz knightowi bedzie szybciej rosla mana to co za tym idzie mlvl ? i czy zostanie zmieniony mlvl wymagany na uzywanie run ... bo chyba nie bedzie tak ze w pare dni zrobie 15mlvl i z sd bede biegal knightem ? ...
|
@platonikus:
Oj wiesz, moze to i tak wychodzi z kosztem czarów, ale po co ci regeneracja many do takiego np. anihilatora ;) @maly wielki~: nie bo próg do lvl bedzie zwiększony 4x |
Cytuj:
teraz: 100 many w 10 min i masz 1% po update 400 many w 10 min i też będziesz miał 1% ;] |
Nie moge zajarzyc oco chodzi z tymi rożdżkami. Było o tym w którymś z niusów ale jak to ma pomuc?? Pewnie ilosc strzalów bedzie ograniczona :/
|
Cytuj:
|
[quote=Instrumentum Diaboli]@platonikus:
Oj wiesz, moze to i tak wychodzi z kosztem czarów, ale po co ci regeneracja many do takiego np. anihilatora ;) Eh jestem druidem :P jak wiesz i odnosnie anihilatora mam swoja teorie :). Uwazam ze 4 druidow moze go wykonac bez mana shielda... ale nie bede tutaj sie rozpisywal bo to nie jest zwiazane z tematem :) |
...
;( :( ;( :( ;( :( ;( :( :) Hmmm....Ciekawe...ale ile kosztują TERAZ te wandy?
|
Cytuj:
hmm zapewno w was teraz rodzi sie pytanie to jak zdobyliscie? Prosto na tescie sa specjalne NPC i rozdaja wandy/rody xD |
Cytuj:
|
Hmm nawet nice bedzie .
tylko szkoda ze souli niezlikwiduja.. ale ogolnie sadze ze bedzie spox
|
huh
powiem tyle >> na c*** w ogole ten update ;/
nowa grafika to rozumiem, chociaz i tak c***owa bedzie ale jakies zmiany w profesjach i czarach i w ogole.... ten cipsoft jak cos wymysli to juz.... c*** ;/ |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Masz strasznie ograniczone słownictwo...Maccloy... X( Jeśli ci sie to nie podoba to nie odpowiadaj bo to zbędne... ^^^^^^^^^^^^^^^^^UPDATE GÓRĄ!!!!^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ |
Cytuj:
Witaj w klubie ja też go pisałem i oblałem jedno pytanie ;( ;( ;( ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:44. |