Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wewnętrzny test serwer (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57407)

Platonikus 02-12-2005 15:45

@ Xaorix
Hmm raczej nie ma zmian w ilosci many potrzebnej do przywolania potworow... a runki w sklepach maja te sama cene. Odnosnie knightow i pallkow to CipSoft poinformuje nas o uptade ktory bedzie dotyczyl ich... ten dotyczy magow i nalezy sie cieszyc :)

@ Xavery
Odnosnie ceny uhow.... czas na zrobienie 1 szt. jest taki sam czyli nie powinny one podrozec jednak ze aby moc robic uh nalezy miec minimum 24 level :)

@ Lord Brom
Spokojnie knighci i palladyni zostana "naprawieni" prawdopodobnie w nastepnym update w koncu "Nie w jeden dzien Rzym zbudowano.

@ Grue
Hmm bramki do questow raczej sie nie zmienily chociaz nie jestem pewien wszystkich.
Jednak powstaly DWA NOWE QUESTY ! :)

@ Robercik knight'cik
Nie umiesz uzywac lepszych slow? Twoj jezyk jest tak ubogi ze posiadasz w nim kilka wyrazow i uzywasz je co chwila....
Test jest dla tutorow ... nie poto zeby oni sie tam zabawiali ... Lecz wykonywali prace:) Glownie reportowanie bledow.

@ Nazgool
Sski mozesz widziec na tibi.pl nawet:P w ostatnim newsie o update....

@ Badzo
Nie dlugo xD

Ruwedanu 02-12-2005 15:45

@up
Prawdopodobnie na mikolaja :D .Test zawsze trwa okolo tygodnia.
Zawsze przed update zaczynaja sie mass lagi (podobno juz sie to zdaza)

Mila babka 02-12-2005 16:20

Mam pytanie moze ktos wie ile beda kosztowaly te rozdzki dla sorca i druta i czy bedzie je mozna kupic w sklepie??

pawepek 02-12-2005 16:25

niech ktos z osób które były na tescie powie czy spiry sie dalej rozwalają... plz... Bardzo mi zalezy na informacji czy sie rozwalają i jak czesto sie rozwalają (nikt tu nie mówi o szczegółowych statystykach tlyko oglnie) z góry thx

Wariat Adamo 02-12-2005 16:33

Może to i głupie, ale tak sobie myślę, że jeśli Cipsoft chce aby ludzie więcej używali czarów spontanicznych czy nie lepiej obniżyc koszt many tych czarów.

wivivol 02-12-2005 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Badzo
kiedy update? :D

Boshe jestes uposledzony :D? Nikt tego nie wie kiedy ma byc, a tak pozatym czytaj od poczatku ten temat a dowiesz sie co nie co.

Platonikus 02-12-2005 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wariat Adamo
Może to i głupie, ale tak sobie myślę, że jeśli Cipsoft chce aby ludzie więcej używali czarów spontanicznych czy nie lepiej obniżyc koszt many tych czarów.

Prawda... Ale koszt many czarow spontanicznych ZOSTAL OBNIZONY
Jakim cudem? Jesli exura vita kosztuje 160 many czyli dwa razy wiecej niz wtedy? ojoj odpowiedz jest bardzo prosta. W zwiazku z tym iż mana rośnie nam cztery razy szybciej *magowie, bardzo łatwo jest się więc domyśleć że w przypadku exury vity koszt zmalał dwu krotnie (po update powinien wynosic 320 many a wynosi 160), Podobnie jest z innymi czarami np. UE powinno zabierać 3200 many po update a zabiera prawdopodobnie 1200 ale nie jestem pewien. :) REASUMUJĄC KOSZT CZARÓW SPONTANICZNYCH ZOSTAŁ OBNIŻONY !

Maly Wielki Czlowiek 02-12-2005 17:00

a ja mam takie pytanie...jak bardzo zostanie podniesiony prog ilosci many potrzebnej na poziom magicznyczy bo jezeli teraz knightowi bedzie szybciej rosla mana to co za tym idzie mlvl ? i czy zostanie zmieniony mlvl wymagany na uzywanie run ... bo chyba nie bedzie tak ze w pare dni zrobie 15mlvl i z sd bede biegal knightem ? ...

Instrumentum Diaboli 02-12-2005 17:07

@platonikus:

Oj wiesz, moze to i tak wychodzi z kosztem czarów, ale po co ci regeneracja many do takiego np. anihilatora ;)

@maly wielki~: nie bo próg do lvl bedzie zwiększony 4x

wivivol 02-12-2005 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maly Wielki Czlowiek
a ja mam takie pytanie...jak bardzo zostanie podniesiony prog ilosci many potrzebnej na poziom magicznyczy bo jezeli teraz knightowi bedzie szybciej rosla mana to co za tym idzie mlvl ? i czy zostanie zmieniony mlvl wymagany na uzywanie run ... bo chyba nie bedzie tak ze w pare dni zrobie 15mlvl i z sd bede biegal knightem ? ...

prog do poziomu magicznego nie bedzie podwyzony :P tyle ze bedziesz spalal wiecej many po tym update.. na przykładzie:
teraz: 100 many w 10 min i masz 1%
po update 400 many w 10 min i też będziesz miał 1% ;]

Maximimozo 02-12-2005 17:24

Nie moge zajarzyc oco chodzi z tymi rożdżkami. Było o tym w którymś z niusów ale jak to ma pomuc?? Pewnie ilosc strzalów bedzie ograniczona :/

wivivol 02-12-2005 17:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maximimozo
Nie moge zajarzyc oco chodzi z tymi rożdżkami. Było o tym w którymś z niusów ale jak to ma pomuc?? Pewnie ilosc strzalów bedzie ograniczona :/

przeczytaj topic od początku to sie wszystkiego dowiesz. a nie przejrzysz ostatnia strone zobaczysz ze nic o tym nie pisze (tzn. o różdżkach) i robisz odpowiedz. B)

Platonikus 02-12-2005 17:29

[quote=Instrumentum Diaboli]@platonikus:

Oj wiesz, moze to i tak wychodzi z kosztem czarów, ale po co ci regeneracja many do takiego np. anihilatora ;)

Eh jestem druidem :P jak wiesz i odnosnie anihilatora mam swoja teorie :). Uwazam ze 4 druidow moze go wykonac bez mana shielda... ale nie bede tutaj sie rozpisywal bo to nie jest zwiazane z tematem :)

Kornake 02-12-2005 17:49

...

;( :( ;( :( ;( :( ;( :( :) Hmmm....Ciekawe...ale ile kosztują TERAZ te wandy?

Platonikus 02-12-2005 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kornake
;( :( ;( :( ;( :( ;( :( :) Hmmm....Ciekawe...ale ile kosztują TERAZ te wandy?

Nie znamy narazie cen ale bedzie mozna je kupic w sklepie lub wylotowac:P
hmm zapewno w was teraz rodzi sie pytanie to jak zdobyliscie? Prosto na tescie sa specjalne NPC i rozdaja wandy/rody xD

Badzo 02-12-2005 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Platonikus
Nie znamy narazie cen ale bedzie mozna je kupic w sklepie lub wylotowac:P
hmm zapewno w was teraz rodzi sie pytanie to jak zdobyliscie? Prosto na tescie sa specjalne NPC i rozdaja wandy/rody xD

Opowiedz o nich ^^ plx0r

Arion@ 02-12-2005 18:03

Hmm nawet nice bedzie .

tylko szkoda ze souli niezlikwiduja.. ale ogolnie sadze ze bedzie spox

Maccloy 02-12-2005 18:04

huh

powiem tyle >> na c*** w ogole ten update ;/

nowa grafika to rozumiem, chociaz i tak c***owa bedzie ale jakies zmiany w profesjach i czarach i w ogole.... ten cipsoft jak cos wymysli to juz.... c*** ;/

Kornake 02-12-2005 18:38

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Masz strasznie ograniczone słownictwo...Maccloy... X(
Jeśli ci sie to nie podoba to nie odpowiadaj bo to zbędne...
^^^^^^^^^^^^^^^^^UPDATE GÓRĄ!!!!^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Dawergo 02-12-2005 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fehisun
ale dolina ja pisalem test na tutora i oblalem jedno pytanie a tak to bym se pogral na tym buu:(

Witaj w klubie ja też go pisałem i oblałem jedno pytanie ;( ;( ;( ;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:44.