![]() |
Ponawiam ;P
Prosze o avatar Moze jakis smok w tle i napis Riku. |
Cytuj:
http://mkm2002.fm.interia.pl/Riku.jpg Jesli ci sie nie podoba to wystrugam cos innego.. |
Cytuj:
@Kilka_Razy_Up Zaraz ci coś tam wykombinuje :) @Vertis Oj, widze, że już masz zrobionego, ale nie zauważyłem i ci jeszcze raz zrobiłem... Najpierw chciałem skorzystać z obrazka tego z którego jest stworzona już 1 propozycja, dobrze, że jednak innego użyłem ;). http://www.radek666.republika.pl/ognistysmok.jpg |
O kurcze wielkie dzieki :D Bardzo sie podoba B)
|
zamowienie :P
zamowilbym avatar z sorcererem w wandem (tym najlepszym teraz) w rece w drugiej lapce powinien trzymac dragon shielda ?(albo demon wszystko jedno :P) na sobie powinien miec blue robe na nozkach p-legi na girkach leather bootki i najwazniejsze :P crusader helmet na lbie jak si nieda tak dokladnie to prosze o samego sorcerera z laska w rece i plaszczu.
i jakbybyl ten sorcerer to niewiem czy sie da ale fajniej by bylo gdyby to byla ANIMACJA taka ze on lapie w reke czubek laski i rozciaga strumien energii. a teraz cos wogle najlatwiejszego to zwykly czarodziej z laska i pelerynka z napisem w prawym dolnym rogu "Kubullus" jakas ladna czcianka (najlepiej goticka). A I PS NA WSZYSTKICH TYCH MOZLIWOSCIACH MUSI BYC W PRAWYM DOLNYM ROGU NAPIS "KUBULLUS". prosze o szybka odpowiedz :P pozdro Kubullus |
Help
Prosze żeby kotś to zmniejszył bo nie chce mi wejść ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
http://img65.imageshack.us/img65/6939/korna2sw.png Ps. ja tego nie umiem :baby: :baby: |
Zmniejszyłem jakość o zaledwie 3 %...
http://img403.imageshack.us/img403/8076/zmienszs2ad.jpg Polecam program Irfan View. @btw Pamiętacie jeszcze o moim zamówieniu...? |
ja nie ale chetnie ci zrobie ;p
|
Ty :)
Witam... :]
Chciałem podziękować MKM i Radek_666 za avatary które dla mnie zrobili :) Dziękuje Wam .. są zajeFAJNE! 8o Druga sprawa, czy jest szansa zrobienia sygnatury? :confused: Prosiłbym o: - na ognistym tle napis: TIBIA (taki napis jak zrobił MKM - Vertis, tzn. taka czcionka) - pod spodem napis: ...is my world ]:-> (to na czarno, tylko tak dość wyraznie) z góry dziękuje i NaraZie... ;) |
Plx
Witam! Prosze aby ktoś mi zrobił Avatara i Podpis.
Wymagania: Aavatar-Niech bedzie nanim jakaś kobieta (wmiare możliwością ładna) ale w ubrani xD tlo jagby takie w nocy i czerwone i w tle zaschniete drzewko i u góry napis Majory Hero i jak chcecie podpiszcie sie na dole w prawy rogu. Podpis- Taki sam tylko bez zadnych napisaów i po prawej neich stoi ta kolesiówa a tło takie samo tlyko las zaschnięty (niedawać mi żadnych kruków xD) Coś w stylu jak ma Radek 666 tlyko bez skrzydeł ale też mniejwięcej tak ubrana :) to znaczy może bygc bardziej ubrana z nowoczesnych czasów i niechc niemas broni |
Baaardzo bym was prosił o avatar, na którym byłby ktoś taki, jak "władca ciemnej strony mocy" (nie mowie o lordzie vaderze). Artystą ten opis powinien obudzić wyobraźnię:) Z góry dzięki:)
|
Bardzo bym prosil aby ktos mi zrobil podpis (patrz nizej) niech bedzie napis NEKRO - HARDSTYLE PRODUCER no i avatar zeby pasowal do podpisu. Pozdrawiam!
|
Siemka
SIemka... Chciałbym jakiegos fajnego diabła lub cos mrocznego a pod tym zajefany napis Skitlers plz :)
|
Ja prosze o sygnaturke z zealotem (starcraft) na niebieskim tle (z jakimiś bajerami np. pofałdowane)po prawej ognisty napis Vomusu
|
A ja potrzebuje logo do klanu 100x100 pikseli klan nazywa sie Armia Moherowych Sweterkow w skrocie |aMohS|
|
a ja prosiłbym avatara spelniajacego nastepujace warunki ;p
- tło najlepiej jakiś "lodowy" miecz (tylko zeby był na środku) - z przodu ognisty napis Mikhalov |
tia to ja bym prosił o AVATHIIAR
na czarnym tle jakaś ładna twarzyczka elfika najlepiej w kapturku (facet ma być FACET kapewu??) i podpic tcionką MONOTYPE CORSIWA (czy podobnie) PPA(drukowanymi) i prosił bym także o sygnaturke takie chmurki z złocistą poświatą a w między nimi złote wroota |
Skoro można to trzeba skorzystać xDD. Ja bym prosił o jakiegoś avka z jakimś mrocznym elfem (najlepiej z profilu tego elfa xDD) i napis tak bokiem w prawym rogu "The Undead" xDD. Tak wiem wymagam odrobinke więcej niż inni użytkownicy. Jeżeli "avkodawca" nie będzie miał co robić(a raczej będzie miał) i będzie Mu się nudziło to prosiłbym również o sygnaturkę z tym samym elfikiem xDD
|
Plz
Plz zrobi mi ktos tego avka co prosiłem na 20 stronie plz
|
hmm moze jednak to jest za trudne ;p
to może zróbcie mi cos mrocznego a pod tym na dole wy***isty zajefany napis Skitlers plzzzzz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:49. |