Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze ¶wiatów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Powiedzmy ze wydarzenia z tego serva ;P (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=59154)

Gedd 03-01-2006 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Winkler
Heh, za pierwszym razem jak sie chyba 3 gildie polaczyly to LI nawet z dp nie wyszlo i odrazu swe pokoju chcieli, a teraz sami zaczynaja eh...

mało wiesz o wojnach..... i w ogole

Winkler 03-01-2006 22:01

HAHAHAH az spadlem z krzesla...

Gedd 03-01-2006 22:03

Cytuj:

HAHAHAH az spadlem z krzesla...

to zawołaj kogos, niech ci pomasuje pupe

jaronosk 03-01-2006 23:03

robie gildie żeby sprać szwedów wspólpracuj±c z innymi gildiami albo jak dobrze pójdfzie kiedys może moja starczy na nich jak lvl wszyscy podwyższ±. Narazie mam 25 lvl i 27 mlvl ale na feriach do***ie 40 lvl i sie zacznie zabawa :). Hail Pulp Fiction :)

Eldyn 04-01-2006 00:34

pierwsze co tetro powinnien zrobic jak wbije 60 lvl poslac ue dla najlepszego msa z LI

Raimel !!! 04-01-2006 07:01

I wojna się zaczeła :///

W nocy zrobili nam najazd w 30 na nas 3 ;/
Duzo osób padło.
Wg. mnie wojna została wywołana aby nas osłabić , gdy się skończy wkroczy LI i będzie kolejna a być moze dojd± nawet w trakcje tej.

Obecnie wojna się toczy między:
Orichai Devir on Kyra (swe) + Milf Hunter (swe) VS Soulblades (pol)

Popadało nas troche ale przez to że był to niespodziewany najazd. Dzi¶ musimy się zrewanżować. Miło będzie jak inne polskie gildie nam pomog±.

Protarus 04-01-2006 10:57

Jednego juz spralismy :D

Legiren 04-01-2006 14:35

;/

dzisiaj nie moge grac ale w weekend pomoge :))) Sounlabed atak za***cie swe

Nazgool 04-01-2006 21:04

@ Raxlion

@ Raxlion

Wejdz na TS lepku/ trzeba pogadac.

Adam/Hoffi here

Eldyn 04-01-2006 22:34

ten server bedzie dla swe :P

Losari 05-01-2006 12:41

Cytuj:

Kolejny inteligent... wy chyba z losarim korzystacie z 1 mozgu co nie? Widac, ze jestes malo zorientowany skoro o tej gildi nie slyszales. Kojarzysz takich panow jak ruxior, acon soulblade, ksofi soulblade etc. swojego czasu najlepszych w skillach...

P.S: Ten kolo co pisal, ze z wiekiem ludzie glupieja - zgadzam sie, notop tobie za kilka lat glowa juz totalnie sie odmozdzy.

LoL ty chyba korzystasz z mozgu ze swoja cala rodzina bo qrwa ksofi to n00b jakich malo do 95lvla na pohu expil pozatym z tego co pamietam nawet niebylo takiej guildi podczas 1 wojny ani zadnej inenj wiece legenarne ma byc to ze expili jak inni walczyli o server? Naucz sie grac matole.

Winkler 05-01-2006 12:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Losari
LoL ty chyba korzystasz z mozgu ze swoja cala rodzina bo qrwa ksofi to n00b jakich malo do 95lvla na pohu expil pozatym z tego co pamietam nawet niebylo takiej guildi podczas 1 wojny ani zadnej inenj wiece legenarne ma byc to ze expili jak inni walczyli o server? Naucz sie grac matole.

Wypraszam sobie wrzucanie na moja rodzine, gnoju - to po 1.
Po 2 naprawde malo mnie interesuje gdzie i jak on expil, ale nie dostala bana za sharing tak jak ty <hahaha>.
Po 3 ja grac umiem, to ty boisz sie pomoc w wojnie na kyrze nie ja ;).

Legiren 05-01-2006 16:13

:(

niema sensu walczyc ( narazie ) albo w ogole ... Tetro jest w Lucum Ira wiec raczej szans pl niema albo gfildia Soublades ... nie da rady 2 najlepszym sorcom na Kyrze nie ma sensu

Raimel !!! 05-01-2006 17:36

Wojna z LI miała być wczoraj lecz do niej nie doszło.
Co z tego że Tetro i paru polaków s± w LI ?? Może tam być nawet cały serv

paior 05-01-2006 17:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raimel !!!
I wojna się zaczeła :///

W nocy zrobili nam najazd w 30 na nas 3 ;/
Duzo osób padło.
Wg. mnie wojna została wywołana aby nas osłabić , gdy się skończy wkroczy LI i będzie kolejna a być moze dojd± nawet w trakcje tej.

Obecnie wojna się toczy między:
Orichai Devir on Kyra (swe) + Milf Hunter (swe) VS Soulblades (pol)

Popadało nas troche ale przez to że był to niespodziewany najazd. Dzi¶ musimy się zrewanżować. Miło będzie jak inne polskie gildie nam pomog±.

duzo wiesz ale niewiem czy wiesz ze My jestesmy z wami cos tam czytalem na gild chacie ale nie wiem dokladnie moze all powiesz ??Soulblades+True+Deltoya

Legiren 05-01-2006 18:20

no jak te gildie sie polacza to jest szansa :)

DuLiB 05-01-2006 20:15

@Winkler
Nie wiem skad sie urwales, ale lepiej tam wracaj, albo przynajmniej przestan sie wypowiadac o rzeczach o ktorych nie masz zielonego pojecia ;p

Neth 05-01-2006 20:19

Kurdeee dajcie jakies filmy a nie sama gadanina

paior 06-01-2006 08:01

Jeszcze nie ma wojny to sk±d ma być filmik X(

ZERGU 07-01-2006 13:16

ja wole zeby zadzili szwedzi... B) po tym co sie dzieje na furorze widac ze chwila w ktorej polacy dojda do wladzy bedzie oznaczala upadek tego serwera...
( tak pozatym i po jednej i po drugiej stronie sa CHU.. i PA tyle ze po naszej stronie ten odsetek jest kilkanascie razy wyzszy ;( )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:20.