![]() |
Cytuj:
|
HAHAHAH az spadlem z krzesla...
|
Cytuj:
|
robie gildie żeby sprać szwedów wspólpracuj±c z innymi gildiami albo jak dobrze pójdfzie kiedys może moja starczy na nich jak lvl wszyscy podwyższ±. Narazie mam 25 lvl i 27 mlvl ale na feriach do***ie 40 lvl i sie zacznie zabawa :). Hail Pulp Fiction :)
|
pierwsze co tetro powinnien zrobic jak wbije 60 lvl poslac ue dla najlepszego msa z LI
|
I wojna się zaczeła :///
W nocy zrobili nam najazd w 30 na nas 3 ;/ Duzo osób padło. Wg. mnie wojna została wywołana aby nas osłabić , gdy się skończy wkroczy LI i będzie kolejna a być moze dojd± nawet w trakcje tej. Obecnie wojna się toczy między: Orichai Devir on Kyra (swe) + Milf Hunter (swe) VS Soulblades (pol) Popadało nas troche ale przez to że był to niespodziewany najazd. Dzi¶ musimy się zrewanżować. Miło będzie jak inne polskie gildie nam pomog±. |
Jednego juz spralismy :D
|
;/
dzisiaj nie moge grac ale w weekend pomoge :))) Sounlabed atak za***cie swe
|
@ Raxlion
@ Raxlion
Wejdz na TS lepku/ trzeba pogadac. Adam/Hoffi here |
ten server bedzie dla swe :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po 2 naprawde malo mnie interesuje gdzie i jak on expil, ale nie dostala bana za sharing tak jak ty <hahaha>. Po 3 ja grac umiem, to ty boisz sie pomoc w wojnie na kyrze nie ja ;). |
:(
niema sensu walczyc ( narazie ) albo w ogole ... Tetro jest w Lucum Ira wiec raczej szans pl niema albo gfildia Soublades ... nie da rady 2 najlepszym sorcom na Kyrze nie ma sensu
|
Wojna z LI miała być wczoraj lecz do niej nie doszło.
Co z tego że Tetro i paru polaków s± w LI ?? Może tam być nawet cały serv |
Cytuj:
duzo wiesz ale niewiem czy wiesz ze My jestesmy z wami cos tam czytalem na gild chacie ale nie wiem dokladnie moze all powiesz ??Soulblades+True+Deltoya |
no jak te gildie sie polacza to jest szansa :)
|
@Winkler
Nie wiem skad sie urwales, ale lepiej tam wracaj, albo przynajmniej przestan sie wypowiadac o rzeczach o ktorych nie masz zielonego pojecia ;p |
Kurdeee dajcie jakies filmy a nie sama gadanina
|
Jeszcze nie ma wojny to sk±d ma być filmik X(
|
ja wole zeby zadzili szwedzi... B) po tym co sie dzieje na furorze widac ze chwila w ktorej polacy dojda do wladzy bedzie oznaczala upadek tego serwera...
( tak pozatym i po jednej i po drugiej stronie sa CHU.. i PA tyle ze po naszej stronie ten odsetek jest kilkanascie razy wyzszy ;( ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:20. |