![]() |
Cool
bardzo przydatny poradnik :) Wielkie grazt.. teraz wiem co wziąć ze sobą na hunta :p
|
Cytuj:
|
nie znam
Oryginalnie napisane przez Barts
Nazwa: Minotaur rcher ja tez nie znam takiego potworka wiec daj fotke |
H.W.D.P X( X( X(
noobs! |
Ja wogole nie rozumiem tego poradnika X( .
|
wypas poradnik
dzia Barts :) nareshcie sie dowiedzialem na co warto lazic :P |
Super poradnik
Świetnie napisane na pewno mi sie przyda, mam knighta na 11 lvlu ze skillami 50/52. Na cycki na razie chodze z kumplem ale niedlugo wybieram sie solo.
Teraz mam skille 52/55, 16 lvl i chodze na cyce i mino g na poludnie od thais zazwyczaj z godzinnego hunta wracam z 1K/ + - 100gp. Czesto chodze też na beholdery(zawsze z uh). :cup: |
Nie no Spoko Ale Tych poradnikow juz multum bylo ;]
:) |
Wiesz mógłbys napisac tez dla sorkesera poradnik ale ja jestem knightem
:p |
Strasznie ten poradnikdługia ale to nic
:) |
Skile !!!
Dobra ale ja mam pytanko takie mam skile 46/45na 10levelu (początek 10)narazie skiluje na dwarfachdo 50/50 dobrze robie??no ale np. na 50/50 na co mam chodzić albo na 60/60 itd. albo teraz mam już nie chodzić na same dwarfy tylko na coś innego odpowiedzcie mi
--------------------------------------------------------- profesja:knight skile:46/45 i rosną level:10 i rośnie mlv:2 i rośnie walcze:swordem eq:scimitar,p-set,soldier helmet,dark shield,leather boots :evul: :evul: :evul: :evul: |
Skile !!!
Dobra ja mam takie pytanko mam skile 46/45 10 level(początek 10) i skiluje na dwarfach zwykłych dobrze robie?? A na skilach 50/50 na czym mam skilować albo na 60/60 powiedzcie mi na jakich skilach i lv można skilować na danym potworku
------------------------------------------ Profesja:knight skile:46/45 i rosną lv:10 i rośnie walcze:swordem mlv:2 i rośnie eq:scimitar,p-set,soldier helmet,dark shield,leather boots server: pacera (NoN-PVP) :evul: :evul: :evul: :evul: |
Sorry
sorki nie wiedziałem że napisałem to 2 razy ups...
|
@Hell Hunter
Tak, dobrze robisz. Skilluj na Dwarfach do do skilli 65/65 i w tedy poleacl bym duzy zapas jedzenia i trening na Slimach :) |
Mam pytanie...
Szanowni forumowicze mam do was pytanie :
-Otóż mam Knighta 34 level -5 mlvl :evul: -Skile 62/60 -Good Equip [Crown armor , Crown legs , Skull Staff (niestety :( club) , Demon Shield , Warrior Helmet , Zwyczajne buty , Scarf. I moje pytanie : Gdzie mam expic ?? Kopalnie w kazzo oraz kolo kazzo sa zajete bądź są tam lurowane Guardy ... Licze na odpowiedzi z Góry Thx ;) |
Elfy. Co, gdzie i jak w temacie " gdzie expic bla bla bla ", jeden z ostatnich postow.
|
Siema
Cze !!!
Chciałbym pójść na cyklopa sam ale sie boje że mnie dednie Mam 13 lvl plate set,Dark helmet i używam spike sworda :( Chciałbym wiedzieć czy moge już iść sam na niego Prosze o odpowiedź :( |
Cytuj:
J aci radze isc na dwarfy i doskilowac do 50/50 wtedy spokojnie mozesz isc na cyce i btw kup cos lepszego , |
dzieki
Cytuj:
|
Cytuj:
Nov 11 2005, 00:57:19 CET Killed at Level 49 by a dragon lord |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:25. |