![]() |
@Lance Blade 15
Huh Zycie jest brutalne :D kazdy kiedys pada HihiHI :P dlamnie ten dead niezrobil wiekszego wrazenia a co do pa :> to dopiero sie zacznie jak niezapomne to zaczne robic filmiki z random pk :D |
Thoria to stracony server. Jedna i druga gildia lubi nocne random PK. Przekonalem sie o tym i nie zamierzam tu wracac ani nikomu pomagac.
|
Cytuj:
Edited: Xadery: Mar 06 2006, 01:59:16 CET Killed at Level 97 by Eaglix and by Ottoman'Pasha |
Cytuj:
|
czasami mozna odniesc wrazenie ze gdyby nie pomoc innych lub jakies oszustwo to wiekszosc h lvl nic by nie znaczyla. dobrze ze przynajmniej niektorzy maja odwage sie przyznac.
|
a co do tego ze ubijam jak mowisz "low levle" to moge cie tylko wypiac <hahaha> w twoich fragach sa zapewne max 40 levle ja na thori robilem i bede robic co bede chcial
Mar 04 2006, 07:58:38 CET Killed Ottoman'Pasha at Level 104 ok Mar 03 2006, 19:53:17 CET Killed Sertiel Kasta at Level 53 unjustified Mar 03 2006, 15:25:52 CET Killed Sir'Kratos at Level 59 unjustified Mar 02 2006, 19:40:51 CET Killed Tommy'Bolter at Level 55 unjustified Mar 01 2006, 14:51:25 CET Killed Lord Psyhoo at Level 46 ok Feb 28 2006, 13:56:07 CET Killed Eder Houl at Level 77 unjustified Feb 25 2006, 16:41:11 CET Killed Dark Meer'Knight at Level 44 unjustified Feb 23 2006, 13:17:42 CET Killed Natelie at Level 49 unjustified Feb 23 2006, 11:53:44 CET Killed Tabek at Level 38 unjustified Feb 12 2006, 21:55:24 CET Killed Ottoman Bex at Level 60 ok Feb 12 2006, 14:44:42 CET Killed Ottoman'Pasha at Level 106 ok wiec z tych tu co ja zabilem nieubil bys nawet Tabka :baby: :baby: :baby: zapewniam cie ze cala rodzina Kila bedzie Hunted 4ever ;-]:D |
:]
Mikakila jest spoko xD
|
Cytuj:
A co do huntowania Killa musze cie niestety rozczarowac bo w niej nie jestem :p :p :p . |
haha cwanish jak xadam sie chce zając sharerami to najpierw sie tobą powinien zając :)
aaaa jeszcze nie dawno pytales ludzi o aimbota ops moze to nie ty tylko twoj drugi owner :( |
Cytuj:
Coyotoss ej drewniaku ja niewiem oco ci chodzi co z tego ze pytalem ludzi o aim bota niewolno pytac? albo (uzywac) ?na thori mozna wszystko :) |
Cos przeoczylem ostatnio B) :
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
chyba odejscie lyli podkopalo morale wzyckow, bo konsystecja ich ducha walki troche sie rozrzedzila. jelsi mozna, to porosze i link do filmow: na priv badz "link do liknu". dzieki |
Cytuj:
Well done... :) , Hail Trivalency, Hail LaO B) No to we fragach 25-24 dla Trivalency/LaO :crusader: |
Cytuj:
Przykro mi ale ostatnie akcje to jest tiquanda , oraz carlin nie mogą zostać ujawnione .Jedynie jesli ktos z Wzycieks kręcił ,w co wątpie ,mozecie spróbowac zdobyć , ale raczej nie zdazyli cama wlączyć a jak już ich film szybko sie kończył ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Niestety.... |
Cytuj:
a te akcje niemoga zostac ujawnione bo uzywacie PARTY BOTA btw. macie max 2 tygodnie zeby sie nacieszyc thoria bo polowa dostyanie banana ;=]]] Lotar kiedys to tylko lizu dupabyles teraz jestes gangster widze uehaueau :baby: Edit: Lotarkilla wez wogule niemow ze ty w wojnie jestes jezli jest open battle i ty walczysz to padasz :) innego wyjscia niema wiec siedz cicho i szykuj sie na new server ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:01. |