Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Co was w Tibii najbardziej wkurza? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6521)

Dark Blondi 26-06-2005 19:42

br ?
plx fri itanz

Hieyan 26-06-2005 20:12

Mnie najbardziej wkórzają Polacy...
Ciągle podchodzą i Fri itmas plxpxlplx!!!1111
I jeszcze te ich nicki... np. Tomaszek Knighcik, Ponu'raczek Paladynowaty
Damianek Pallek, Lukaszek Sorcek itp itd... (przykłady)
I outfit "trzeci" najbardziej wnerwiający z outfitów wedłóg mnie...
Wszystkie "oferty" na trade chanalle typu Free Pacc kończą się na .pl

Taki siaki mag 27-06-2005 12:31

Mnie najbardziej n00by wkurzają.A oto dlaczego. Wszystko pięknie , wracam z hantu, ide do depo i nie moge wejść. Patrze a wszyscy co blokują to gadją ze sobą, chyba nOOby bo mają ok 8-11, lvl a jam mam 21 lvl. No i nie moge wejść wkyrzam sie i pisze fuck yuo san...r n00b, a tu taki koleś idzie z nickiem równie głupim Big Noob of Tytania i on myślał że do niego ja mówie, miał 46 lvl pallek. Postanowiłem iść do innego Depo W innym mieście, a on za
mną idzei, jesteśmy za miastem, 4 hiti po ok 70 i dead.

Kicki i lagi

Brazylijczycy to morze nie za bardzo tylko wtedy jak BR BR to wkurza.

No i troche pacc, a właściwie facc niech se pacc ma te swoje ulepszenie ale faccowi terz sie coś nalerzy, w końcu Facc to 80% Tibi.

To tyle ciekawe czy komuś hciało sie to czyta :p .

Robefun 27-06-2005 12:38

Mnie wkurzają najbardziej PK!!! Także nicki ale troche mniej. Hakerzy też są okropni, ogólnie cała Tibia to zło!!!:P

zAkLiNacZ 28-06-2005 22:13

A Mnie Wkurzaja Nooby Szczeglunie te ktorymv zabijesz potwora a oni odarazu (zaluzmy ze gra na Azurze) "Heg Kill You , Its Mine Friend Noob !!!! <Hundet FOrever" (Heg TO Najwiekszy level na Azurze) A Noob ma Np 10 -15 level i nawet go nie zna ... TO Mnie Najbardziej Denerwuje

Nosfer Revelmaar 29-06-2005 21:32

Mnie najbardziej wkurza wszelkie Chamstwo w grze. Ostatnio pewna osoba o imieniu "Evas Tari" :evul: zaproponowała party. Miałem żółte życie, ale się zgodziłem, bo powiedziała (powiedział ?), że to ja mam ją bić. Kiedy odeszliśmy za miasto kilneła mnie. Oddała potem co prawda większąć z bagu, ale epx poszedł sie ...

LarvaExotech 29-06-2005 21:52

I ty to nazywasz chamstwem?!

Śmieszne. Powinieneś się cieszyć, że wogóle coś odzyskałeś; mogła nie być taka miła.

Reaper 30-06-2005 08:38

Mnie najbardziej wkuża pacc. Dlaczego jedni mają być lepisi. Dlatego że mają pieniądze? Przecież nie każdego na to stać. Wszyscy powinni być równi. A oprócz tego to pk i nOOby. Aha i jeszcze lagi.

Vomusu 30-06-2005 08:50

LURERZY!!! Siedze sę normalnie na dwarfach i trenuje a tu sobie idzie 67 knight z 5 guardami. Odsuwa moje parcele i dalewj sie domyslacie... FUXEM się uhnąłem i ucieklem przy stracie 1b bp (Knight później tez bil)

Grim 30-06-2005 12:12

Odpowiedź jest prosta: polskie i brazylijskie nooby...

:swe: SWEDEN ROX :swe:

Btw. Chyba zmienie narodowość... ;)

Nosfer Revelmaar 30-06-2005 12:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LarvaExotech
I ty to nazywasz chamstwem?!

Śmieszne. Powinieneś się cieszyć, że wogóle coś odzyskałeś; mogła nie być taka miła.

Tak to jest czyste chamstwo, ponieważ zapewniała mnie, że to JA mam JĄ bić do czerwonego hp. O biciu mnie nie było ani słowa... X(

PS. Do tej pory starałem się być kulturalnym w Tibi... ale widze że się to nie opłaca :evul:

LarvaExotech 30-06-2005 13:15

Jak już mówiłem ciesz się, że loota odzyskałeś. Jest wielu oszustów na tibii - ty natrafiłeś na bardziej miłego. A pozatym po co ufasz nieznanym gościom (a zwłaszcza, jeśli chce cie na party)... :confused:

Nosfer Revelmaar 30-06-2005 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LarvaExotech
Jak już mówiłem ciesz się, że loota odzyskałeś. Jest wielu oszustów na tibii - ty natrafiłeś na bardziej miłego. A pozatym po co ufasz nieznanym gościom (a zwłaszcza, jeśli chce cie na party)... :confused:

Wiem, dlatego się ciesze... Ale to dowód że chamstwo w Tibi jest baardzo popularne X(
Ufałem, bo nie wiedziałem co to jest party... W niektórych sprawach to ja jestem, no może nie n00b, ale newbie :baby: napewno...

PS. Kończe tą konwersacje, bo mnie modki oskarżą o nabijanie postów :p

Ranaji Jimaka 01-07-2005 11:42

Mnie wkurzają nicki
np: Mazur zgwalce cie ryba

Turon Cichy 01-07-2005 12:58

Mnie najbardziej wkurzają nooby. Najgorzej, jak sie doczepiom, a potem jescze cie wyzywają za nic... I miej do takich cierpliwość X(

Freaqs 01-07-2005 20:10

A ja powiem całą prawde...
Co do większości ludzi:
-Br?
-Pl?
-Swe?
-Jedno i to samo!Brazoli wkuza Pl ? i Swe ?
A Polaków -BR?
Brazylijczycy są o wiele lepszymi ludźmi od Polaków!(Chodź nie zawsze bo angielskiego cześto nie umieją :P)

-Thiefy...
Nie zdarzyło się wam czasem ukraść czegoś w Tibii ?:P
(Ja staram sie pomagać ofierze thiefa)

-Kicki...
Czy one są tak często ?
-Nie , nie miałem kicka od ponad miesiąca więc nie gadać ;]

-PK i Lurerstwo
A czym byłaby gra bez PK lub lurowania ?

-Nooby...
Zawsze byli i będą tralala :)

-Głupie pytania....
Każdy kiedyś był newbie w Tibii hodź nie każdy zawsze zadawał głupie pytania >.<

-System skulli...
O boże koleś zabił 40 kolesi 1 dnia ! O BOŻE ! UCIEKAĆ TO LEGENDARNY PK Z KRAINY KRWAWYCH KRISÓW!

-Mc users...
Druid of Antica: Sell bp uh >8.5K< MSG ME !

Jedyne co mnie wnerwia to namolni ludzie , a tak to toleruje wszystko .... :)

Urie-L 03-07-2005 13:54

Mnie wkurzaja nooby :/

Darki Jovski 03-07-2005 14:14

LAGI FREEZY ORAZ KICKI

NEWBIE NOOBY THIEFY

PACC

no i to wszystko :P

Elyas 03-07-2005 14:46

a mnie wkurza ze okolo 50% tibilijczykow nie zna angielskiego... raz gadalem z jednym br chcialem mu sprzedac fsa pytam sie "where are you?" a ten mi odpowiada "3 floor"

Erixin 03-07-2005 22:47

Gdybym tak sie zastanowil, to wychodzi na to, ze nooby. Ostatnim razem na trade zauwazylem: ''Buy Crusader Helmet". Mialem wtedy Crus na sell, no i napisalem, ze chcem sprzedac, spytalem sie go ile daje, a ten 10 k. Odrazu pobieglem z Venore do Ab'Dendriel, gdy doszedlem dalismy na trade, on wystawil 1 crystal coins, a ja crus helma... Ten dal Reject, nastepnie dalismy jeszcze raz trade, ale tym razem dal 1 platinum... I ta sa wlasnie te br'owskie nooby ;d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:24.