![]() |
mapka wieksza to dobry pomysl, ale zeby byly dostepne do wszystkich (pacc i facc) , a co do potworow to bylbym za wild warriorami (pojedyncze respy)
|
Cytuj:
ta...Brass arm...Steel shield... Iron helmet...War hammer... Genialne. |
ja sądze że na rooku powinna stać wierze tak z 7-8 pięter a na samej gurze j ds ,nirzej ghoule,minosy,szkelety itd juz słapszych potworów .Powinno być lepsze eq ja proponuje p set.Dark helmet,spike sword ,dark shield.Coś takiego z słabszego eq.Ludzie by się zbierali i grupkami szli na teke expiska.
Cya wariacik |
Cytuj:
|
potworek
Według mnie powinne być być na roku dwarfy ,swamp trole i amazonki X( ale niech będą różczki i gildie.
|
Cytuj:
Rock jest po to aby nauczyć się grac. Myślisz, że cipy stworzą ani na rooku ?? |
@Up
Cytuj:
I rook jest dobry taki, jakim jest w tej chwili. Wg. mnie nie potrzeba na nim nowych potworów, ale jakieś urozmaicenia geograficzne by się przydały. |
@Instynkt
A nie śadzisz, że obrażenia zadawane przez DSa są tak duże, że Rookstayer nie zdążyłby sie lifefluidować? |
Instykt pewnie miala na mysli, zeby z 50 rookstayerow z 20 distem lalo dsa, a 10 go blokowalo :P, wtedy moze by moze byly jakies szanse, ale gs to juz przesadzilas... albo czekaj, sprawdze jego staty :P
edit: nie no, jak walnolby za 300+, to ponad polowy hp nie masz ;], z 200 1 lvli musialoby pojsc na ofiare i... i w ogule xD @down a czemu nie? :D |
To może od razu zbierajmy grupe na TS na Old Widow? :P
|
Cytuj:
|
@up
A może solo Orsha ? :D Ja mogę blokować :D <joke> |
"w taki i taki sposob"
Jestem ciekawy jak zblokować tarantule, nie mówiąc już o behe? |
@Up
No, ja też jestem ciekawy. @Instynkt Oby ten TestServ był publiczny... |
Ja bym dał na rook jakiś porządny resp dworców. Oczywiście, żebt dla FACC też był dostępny ;) .
|
Cytuj:
@Istynkt Mozesz liczyc na moj miecz i tarcze! Mam nadziej ze mnie przyjmiesz do swojej druzyny. To bylaby przyjemnosc walczyc u Twego boku! Nawet jesli wyjde z tego na tarczy. |
hhhmmmmm DWarfy ???? ale orcish axe powino byc popieram ,,, liony elfy zwykle i amazonki tylko ze jest problem bo z elfow wypada long sword X( X( X( X(
|
z potworow dwarfy i na guardah skonczywszy tylko.
chociaz ja bym wolal cos ala anihilatora (tak sie to pisze?) zeby byly np 2 FD i 1 ghoul tak jak to ktos powiedzial i nagrody: plate armor,orrish axe,daramian mace,scimitar :D bramka lvlowa 50 lvl to chyba tyle :P |
Cytuj:
Mogliby dać questa na Mino leather. Bo tak się ciężko zbiera... klękajcie narody dosłownie. Chociaż tak się zastanawiam, czy czasem Orc Warrior mógłby pasować do Rooka. Poison Dagger, ale bardzo rzadko. Copper shield - no co? Z rota też to leci. O, albo Carroin worma. |
Cytuj:
Wybiłbyś cały resp na queście i noobcharami by się zbierało co ? ;> Ładnie to tak ?? :D :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:39. |