Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Propozycje Potworów na Rook'u (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=69636)

Miszi 07-11-2006 19:52

mapka wieksza to dobry pomysl, ale zeby byly dostepne do wszystkich (pacc i facc) , a co do potworow to bylbym za wild warriorami (pojedyncze respy)

Michoss 07-11-2006 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszi (Post 1067908)
mapka wieksza to dobry pomysl, ale zeby byly dostepne do wszystkich (pacc i facc) , a co do potworow to bylbym za wild warriorami (pojedyncze respy)

ta...Brass arm...Steel shield... Iron helmet...War hammer... Genialne.

wariacik 19-11-2006 16:44

ja sądze że na rooku powinna stać wierze tak z 7-8 pięter a na samej gurze j ds ,nirzej ghoule,minosy,szkelety itd juz słapszych potworów .Powinno być lepsze eq ja proponuje p set.Dark helmet,spike sword ,dark shield.Coś takiego z słabszego eq.Ludzie by się zbierali i grupkami szli na teke expiska.

Cya wariacik

Michaello 19-11-2006 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wariacik (Post 1088176)
[...]a na samej gurze j ds [...]

Nikt by Demon Skeletona (chyba nie chodzilo ci o dwarfa soldiera xd) na rooku pokonal. Nawet team Sunrise = Rookguardian de' Bove...

gotax 19-11-2006 18:43

potworek

Według mnie powinne być być na roku dwarfy ,swamp trole i amazonki X( ale niech będą różczki i gildie.

karłowaci 19-11-2006 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Woda Sedesowa (Post 736767)
Ja bym proponowal dwarfa, orca wariora.
Fajna rzecza by byl Rook Anihilator 2 fire devile nawalaja a przed graczem stoi ghoul.
Bagrody to:
Soldier helmet, Darmarian mace (albo cos takiego), Long sword, scale albo brass armor, i jeszcze jakis axe, ale orcisch axe troche zasilny ;p
Wymagany level 45 or 50 ;)
Bylo juz pare takich pomyslow, ale to fajne jest :)

Rock jest po to aby nauczyć się grac. Myślisz, że cipy stworzą ani na rooku ??

Zillek Edonek 19-11-2006 19:13

@Up
Cytuj:

Rock
Rock to skała...

I rook jest dobry taki, jakim jest w tej chwili. Wg. mnie nie potrzeba na nim nowych potworów, ale jakieś urozmaicenia geograficzne by się przydały.

Alessandro Del Piero 19-11-2006 19:45

@Instynkt

A nie śadzisz, że obrażenia zadawane przez DSa są tak duże, że Rookstayer nie zdążyłby sie lifefluidować?

Fpitolony w sprawe 19-11-2006 19:50

Instykt pewnie miala na mysli, zeby z 50 rookstayerow z 20 distem lalo dsa, a 10 go blokowalo :P, wtedy moze by moze byly jakies szanse, ale gs to juz przesadzilas... albo czekaj, sprawdze jego staty :P
edit: nie no, jak walnolby za 300+, to ponad polowy hp nie masz ;], z 200 1 lvli musialoby pojsc na ofiare i... i w ogule xD
@down
a czemu nie? :D

Alessandro Del Piero 19-11-2006 19:57

To może od razu zbierajmy grupe na TS na Old Widow? :P

Rav Othersider 19-11-2006 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Instynkt (Post 1088585)
Heyah

I tutaj sie grubo mylisz. Na tej wysepce w rook'owym sprzecie mozna zabic kazdego potworka, ktory nie posiada umiejetnosci leczenia sie.

Taki Demon Skeleton nie stanowilby dla hlvl'i zadnego problemu. Jesli chodzi o mnie chetnie wytocze dziala przeciwko niemu =] BA nawet z Giant Spider'em chetnie "pogralabym w szachy".

PeZet Dr. =]

DS byś spokojnie zabiła z dista. Ale GS... chyba, że GM dałby Ci crossbow oraz power bolts... :)

Kshaq 19-11-2006 21:42

@up
A może solo Orsha ? :D Ja mogę blokować :D <joke>

Vantage 19-11-2006 21:55

"w taki i taki sposob"

Jestem ciekawy jak zblokować tarantule, nie mówiąc już o behe?

Zillek Edonek 19-11-2006 22:07

@Up
No, ja też jestem ciekawy.
@Instynkt
Oby ten TestServ był publiczny...

PLague 20-11-2006 00:22

Ja bym dał na rook jakiś porządny resp dworców. Oczywiście, żebt dla FACC też był dostępny ;) .

Pan Klocek 20-11-2006 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PLague (Post 1089288)
Ja bym dał na rook jakiś porządny resp dworców. Oczywiście, żebt dla FACC też był dostępny ;) .

Taaaa a poison daggery to by sie walaly jak zgnile szczury u Toma, nie mowie juz o bone shield, ripper lancy czy hunting spear :/

@Istynkt
Mozesz liczyc na moj miecz i tarcze! Mam nadziej ze mnie przyjmiesz do swojej druzyny. To bylaby przyjemnosc walczyc u Twego boku! Nawet jesli wyjde z tego na tarczy.

Hallanox 24-11-2006 16:41

hhhmmmmm DWarfy ???? ale orcish axe powino byc popieram ,,, liony elfy zwykle i amazonki tylko ze jest problem bo z elfow wypada long sword X( X( X( X(

Bzykman 24-11-2006 17:21

z potworow dwarfy i na guardah skonczywszy tylko.
chociaz ja bym wolal cos ala anihilatora (tak sie to pisze?) zeby byly np 2 FD i 1 ghoul tak jak to ktos powiedzial i nagrody: plate armor,orrish axe,daramian mace,scimitar :D bramka lvlowa 50 lvl to chyba tyle :P

Antykwaczor_z_Calmery 27-11-2006 06:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bzykman (Post 1095722)
z potworow dwarfy i na guardah skonczywszy tylko.
chociaz ja bym wolal cos ala anihilatora (tak sie to pisze?) zeby byly np 2 FD i 1 ghoul tak jak to ktos powiedzial i nagrody: plate armor,orrish axe,daramian mace,scimitar :D bramka lvlowa 50 lvl to chyba tyle :P

Kolejny nienormalny post. FD - kto ci to ubije? Ghoul - na kija ci, skoro już jest? Dwarf "Solder" "Guard" - no pogieło cię totalnie.
Mogliby dać questa na Mino leather. Bo tak się ciężko zbiera... klękajcie narody dosłownie.
Chociaż tak się zastanawiam, czy czasem Orc Warrior mógłby pasować do Rooka. Poison Dagger, ale bardzo rzadko. Copper shield - no co? Z rota też to leci.
O, albo Carroin worma.

Coray 27-11-2006 09:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antykwaczor_z_Calmery (Post 1100535)
Kolejny nienormalny post. FD - kto ci to ubije? Ghoul - na kija ci, skoro już jest? Dwarf "Solder" "Guard" - no pogieło cię totalnie.
Mogliby dać questa na Mino leather. Bo tak się ciężko zbiera... klękajcie narody dosłownie.
Chociaż tak się zastanawiam, czy czasem Orc Warrior mógłby pasować do Rooka. Poison Dagger, ale bardzo rzadko. Copper shield - no co? Z rota też to leci.
O, albo Carroin worma.

Hehe ojoj Antykwaczorku ty mój, nia ładnie to tak ^^. Jeżeli nie wiesz o co chodzi to już tłumaczę :
Wybiłbyś cały resp na queście i noobcharami by się zbierało co ? ;> Ładnie to tak ?? :D :]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:39.