Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Informacje o nowym update! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71194)

Darth Ar-Dian 01-04-2006 11:57

hahahahahahhaha, dobre, ale sie usmialem, ahahhahahahaha :D

Radovan 01-04-2006 11:59

Najs dżołk tibia.pl ;)

Casteama 01-04-2006 12:00

jak to przeczytałem z rana to troche mnie trzesło ale to prima aprilis prawda :P?:faceoff: :faceoff:

Cichy973 01-04-2006 12:04

To musi być żart przecież to by zepsuło tibia i to na maxa...;(

go-fan 01-04-2006 12:06

Jesli to jest zart Prima Aprilisowy :
GRATZ DROM, NICE JOKE
Jesli to nie jest zart Prima Aprilisowy :
ja pierdole co za beznadzieja, z każdym update jest gorzej...

EDIT : hahaahh, kto mi tak fajnie posta zeedytował?

Kojotes 01-04-2006 12:09

Ech ten Dr. Omader, lipne robi żarty ;p

Qrazy Hunter 01-04-2006 12:10

Ok Wiec tak : ŻART na 1 KWIETNIA PLX
Jeśli nie ot chyab sie potne

Co z Huntami na +3 h ??? idziemy spac na 1.5 i potem zas ?? lol

PROSZE POWIEDZCIE JUZ ŻE TO ŻART plx :(

Code 01-04-2006 12:10

nawet se takich joków nie rubcie bo jak CiPsoft to zobaczy to jeszcze to wprowadzi,

ale skapnolem sie dopiero po 10 minutach bo tata mi zrobił prima aprilis :faceoff:

Jedruk 01-04-2006 12:10

Brać się do roboty

Ej ludzie jeżeli to nie joke to lepiej brac sie do roboty i cieszyć się grą dopóki możemy:) Ja dobijam do nice levela i po updatcie sprzedaje postaćX(

Vanhelsen 01-04-2006 12:12

Drom!, gdyby nie to, że spojrzałem do kalendarza uwierzył bym! 8o
Ta podpucha wam się udała ;p

p.s.
będą ogromne jaja, jak okaże się, że nasz kochany Drom specjalnie tego "prawdziwego" niusa puścił 1 kwietnia by wszyscy uważali, że to joke na pryma aprilis (mam manie spiskową czy co? ;p)

p.s.s.
przeczytajcie niusa z tibianews:
"gracz będzie mógł maksymalnie nabić expa = lev * 4000 (2lev = max 8000exp/24h)"
"knight na 8mlev dostanie SD" 8o
A rookstayerzy powyżej 10lev będą automatycznie wyrzucani na maina w losowym temple i masa innych "ciekawych udogodnień" ;)

jeśli to wszystko się spełni, Tibia będzie shitem jakich mało :D:D:D

p.s.s.s.
@Drom: forumowicze to strasznie dziwna społeczność. Było tu już chyba z 50 razy napisane, że mamy 1 Kwietnia i robicie sobie jaja a oni i tak w to wierzą ;) to chyba musi świadczyć o realności tego żartu :P

Arte 01-04-2006 12:12

pomysl z anty pg to najgorsze co moze byc, ja bez sharingu zrobilem sorca na kyrze w top 25 grając 8-9 godzin dziennie. po 9 godzinach jak już postac powinna słabnąc :P. mam nadizeje ze to prima aprilis!!!!

a Spvp to pewnie server w stylu Otsa w którym zaczynasz od np. 100 lvla i jak padniesz to znowu masz 100 lvl i zdobywasz exp za ludzi na arenie. tak mi sie wydaje

Mr. M 01-04-2006 12:13

MOHAHAHA ale Drom was w konia robi :p lol, nice dżoke i nie podniecać się ludziska ;)

Qrazy Hunter 01-04-2006 12:16

@UP

OBYŚ MIAL RACJE :cygaro:

pawepek 01-04-2006 12:17

Na 100% joke, bo cipsoft w ten sposób stracilby ok 20 - 30 proc. graczy, na co se pozwolic nie moze! :D pewnie news o update prawdziwy tylko ta wzmianka o anty PG (czy jak to tam było) to zart... xP

Lokson 01-04-2006 12:18

Aaaaargh!!!

Kto wymyslil te anty-PG ?? do wiezienia z takimi mozgami!!!!!

Chyba przestane grac we tibie jezeli to wporawdza!!! Ucze sie poza domem mieszakm nastancvji nie mam neta przyjezdzam do domu na weekend i chem nadrobic zaleglosci a oni wporawdzaja anty Pg ??LOL!!!!!!!!!!!!X(

Tibijczyk Maciek 01-04-2006 12:21

Update możę być fajny ale tylko NIE ten system.
ALe myśle żę to JOKE.:D

Jagenu 01-04-2006 12:24

Technika gry zostanie znacząco zmieniona.
Aby wyrównać szanse wszystkich graczy i rozprawić się z problemem dzielenia kont, wprowadzony zostanie system anty-PG. Po trzech godzinach gry, postać zacznie zdobywać tylko połowe doświadczenia. Po następnych dwóch, postać będzie tak wyczerpana fizycznie, że otrzymywane ciosy będą odbierać znacznie więcej punktów życia. Po siedmiu godzinach gry, gracz przestanie otrzymywać punkty doświadczenia a wszystkie jego ataki będą o polowe słabsze. Aby cofnąć skutki tych restrykcji trzeba będzie się wylogować na dwa razy krótszy czas, niż było się online, czyli za każdą godzinę online, trzeba odczekać 30 minut. Jeśli gracz położy postać do łóżka, to czas ten zostanie skrócony do 15 minut za każda godzinę.

prima aprilis :}

Hellraider 01-04-2006 12:26

Ehh lul

To chyba oczywiste, ze to joke, na tibianews napisali zupelnie inaczej o update :P. Wg nich knight bedzie ladowal z sd, a dzienny limit expa to 200k, kusza bedzie na bolce i nowy system auto banow. Ehhh z kazdym rokiem coraz mniej ludzi sie juz niestety nabiera :D:D

Zaan of Araghoth 01-04-2006 12:27

Dzis prima aprylis wiec moze to byc fake (na tibia.org.pl tez cos zmajstrowali :P) ale jezeli chodzi o ten program ant hack to mi sie podoba :) .... choc te zmeczenie to suXXXX

Fire Necromacer 01-04-2006 12:28

Kurde -.-, ten cipsoft się naprawde nudzi.. Drom, lepiej żebyś żartował, bo to za straszne, aby było prawdziwe... ten system to wielkie G, teraz jak ktoś ma sporo czasu na gre, już sobie nie pogra... -.-
Teraz jeszcze nim nie wyszedł update, trzeba się brać ostro za expienie ;P

PS.1 kwietnia, nienawidze tego dnia.. już od 3 lat -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:56.