![]() |
Super fake, next part please!
|
Cytuj:
czego ty chcesz ?? może powinnien zrobić fake o blizzardowych produktach co ? |
Zajefajne Fake'i daje 10/10 szkoda że dużo ludzi ginie :(
|
A kiedy nastepna czesc?
Bo juz nie moge sie doczekac:) |
Nio Glaves palce lizac ^^ ja chce wiecej ja chce wiecej!!!!!!! ;D:D:D:D Bo jak niedasz !!... :P
|
Dupne raptory, nie kończące się ginące mięso w bitwie
Końcówka tego ocinka śmierdzi Jurassic Parkiem (czy jak to się pisze :P) na 3 kilometry. Ale cop do akcji z podszywaniem to andal pisze to co wtedy - dupa :P bo się teraz kaponął... zal^2 |
Jedno slowo super , to jest najlepszy fake jaki widzialem :) Rob kolejna czesc :]
|
Jedziesz dalej i nie przestajesz.To znaczy ze masz fobic dalej:evul:
10/10 |
łauuu 8o Oczy staneły mi jak przygłupowi 8o
|
Cytuj:
wykonanie jest najlepsze chyba w całym forum, a fabuła - Stęskniłem się za porządnymi Super Hero Fake za co kolejny plus.. kurna chyba liczyć nie umiem! 30 / 10 !! to najlepszy fake story jaki w życiu widziałem!! Wielkie dzięki i ofcors MORE PLAXOR down: on nie robił fake'a bo miał pacca |
NO wieszco w tak długim czasie mogłeś się bardziej postarać.
DO fabuły nie mam większych zastrzeżeń ale grafika ma pare niedociągnięć których nawet nie chce mi sie wymieniać :P Mam nadzieje że next part będzie szybciej... I lepiej. |
@up:
heh po pierwsze to czyha pisze sie przez samo "h" więc tam nie ma błędu ^^ A szkoła jest troche przeszkodą w robieniu fake. Dlatego siedze tylko w weekendy. Temu tak długo części robie;) Czy ktoś z was widzi na ostatnim obrazku dwóch Glavesów? (Chyba za dużo mgły dałem :P) wielki thx za komenty:D |
ten fake jest świetny. :D
chyba jako jedyny tak przypadł mi do gustu. dajesz next część, kolego! xD |
Szpoko fake rob inne i rob dalej ;] ;] ;] ;]
<<<<< @Edit: Niedlugo bede mial lepszy avatar ;] <<<< |
Zarąbiste, choć efekty specjalne Pixii już nie świecą tak jak przed pół roku... Radze przeżucić się na PhotoShopa.
|
Ogladam ten fake od kad powstal i musze stwierdzic ze jest..
Zajebisty :p |
daj więcej, przyda się :D. Osobiście, podoba mi się, choć rzadko jakieś fake mi się podobają. Może nie będzie to genialna ocena, ale nie winię cię, bo wiem, że jak się trafi literówka to może być kłopot z odkręceniem tego. Pozdro!
|
:p
Nio Nio jak to zobaczylem to sie prawie w majtasy zesralem bo taki fajny fejk ;p wiec daje hmm....100/10 na zachęte ;p;pB) B)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:46. |