![]() |
No to moze sie troche pogmatwalo chcialbym to jakos wyjasnic zeby bylo JAAAsne :D
Jak juz wczesniej bylo wspomniane Arrio okradl Ottomana. Arrio chyba nie ma zamiaru oddac itemow i tym samym zalatwil sobie swoj wlasny ,,pogrzeb'' (czyt. nie pogra na tym servie) Macten , Ottoman Pasha przeszli na strone AOTP gildia Black Zodiac ,,narazie nie walczy'' To wojna toczy sie teraz AOTP vs Airro, Kieble, Samtoz, Ethex i Bozkurt. A przynajmniej tak mi sie wydaje. Jesli jeszcze ktos ma jakies swieze informacje niech pisze ;] @Edit @down Juz dodalem :) |
Cytuj:
Jeszcze Bozkurt'bex i arnax xane są hunted |
Czyli mozna rzec, ze narazie nie ma takiej konkretnej wojny i gildia Black Zodiac tak po prostu zostawila sobie AOTP ? :|
|
Cytuj:
tak jest pokoj tu mozesz przczytac cos wiecej na ten temat http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1215910 |
Wiem wiem, codziennie czytam, ale jakos nie chcialo mi sie wierzyc, ze tak latwo przyjdzie podpisanie pokoju :P Sadzilem, ze to jakas sciema :D
|
Cytuj:
|
Cwanish kiedy nauczysz sie pisac? :P Pisze sie Kayantris a nie ,,Kyanatris''
cala gildia Neilz'a jest neutralna wiedz nie pdol |
Cytuj:
|
Sam lizodupa jestes -.-' no to jak napisales zle to jest taki maaagiiiczny przycisk EDIT.
Mam 14 lat a co? Majkel Dżekson jestes? |
Cytuj:
|
Nie wazne kto jest kim, wazne, ze Thoria znow bedzie zyc wojna, ktora wywolali Sikews, Bozkurt'bex i reszta zabijajac Sanei -.-
|
Cytuj:
hahaahhahaha |
Cwanish ostatnio przyszło mi do głowy pytanie, a mianowicie jaki jesteś na rl.Znamy sie tyle czasu z gry i z postów a tak naprawde prawie nic o sobie nie wiemy.Bądz tak dobry i napisz w kilku zdaniach ile masz lat gdzie sie uczysz co planujesz robić w przyszłosci i jaką szkołe chcesz wybrać i czy masz dziewczyne na rl , pisz co przychodzi ci do głowy .Inni uzytkownicy forum , a szczególnie postujący w tym temacie niech też napiszą cos o sobie .
Ja też napisze coś o sobie:P Rl nick Lotar, wiek za 5 dni 20 lat.Wykształcenie-średnie , jutro matura :P . Po szkole zamierzam -wypoczywać imprezować i grać w tibie.Plany na przyszłość-jak najdalej od Polski.Dziewczyny na rl nie mam bo miłość to waste , jak huntowanie szczurów sdkami-nie kalkuluje sie :) |
Kolko AA :D
No wiedz. Nick Koszyk ;) to juz wiecie wiek 14 lat ucze sie w gim 1sza klasa wyksztalcenie 1szo gimnazjalisty poszkole zamierzam - hmm jeszcze nie wiem ale chyab szukac pracy ;) i grac dalej w nie istniejaca tibie :D (bo za 5 lat chyba juz nie bedzie istniala) Dziewczyna w rl... nie mam :P PS: Szukam kolegow i kolezanek :D |
No wiec ja
Mam na imie Maksymilian Pseudo Filo mam 14 lat i tak jak koszyk 1 gimnazjum w przyszlosci mam zamiar wyjechac na ibize i wypoczywac albo pracowac :D tylko jescze nie wiem jak ale musi byc na luzie :D ;) ;)
Edit: O Dziewczynie mialem napisac no wiec mam i popieram to waste cash ;d ale to jest hmmmmm :D |
imie: Wojtek
rn: Kusy wiek: 16 (niedlugo 17) 1liceum Po szkole: najpierw jakies studia, potem rodzinka i praca :D Dziewczyne mam i nie uwazam by to byla strata czasu ^^ :> |
Cytuj:
Bo mlody jestes i jeszcze wielu rzeczy o kobietach nie wiesz. Btw czekam na opowieść Cwanisha xD |
Cytuj:
co do wojny na thori to juz niedlugo nabieze tempa ;):evul: |
a ja moge ?
To tak:
Nick- Harry(tak mnie nazwała pewna panna po upojnym wieczorze w moim pokoju na kolonii)ale fakt, jestem do niego troche podobny :p Co bede robił- farmaceuta, zioło i te sprawy :p CZy mam laske- nie rzuciła mnie dla innego :| Latka- w lipcu 16 ;] |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:46. |