Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Thoria war-Fanta vs Army Of The Pharaohs (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=72625)

Koszyk 02-05-2006 11:03

No to moze sie troche pogmatwalo chcialbym to jakos wyjasnic zeby bylo JAAAsne :D
Jak juz wczesniej bylo wspomniane Arrio okradl Ottomana. Arrio chyba nie ma zamiaru oddac itemow i tym samym zalatwil sobie swoj wlasny ,,pogrzeb'' (czyt. nie pogra na tym servie)
Macten , Ottoman Pasha przeszli na strone AOTP
gildia Black Zodiac ,,narazie nie walczy''
To wojna toczy sie teraz AOTP vs Airro, Kieble, Samtoz, Ethex i Bozkurt.
A przynajmniej tak mi sie wydaje.

Jesli jeszcze ktos ma jakies swieze informacje niech pisze ;]

@Edit
@down
Juz dodalem :)

asdf 02-05-2006 11:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk
No to moze sie troche pogmatwalo chcialbym to jakos wyjasnic zeby bylo JAAAsne :D
Jak juz wczesniej bylo wspomniane Arrio okradl Ottomana. Arrio chyba nie ma zamiaru oddac itemow i tym samym zalatwil sobie swoj wlasny ,,pogrzeb'' (czyt. nie pogra na tym servie)
Macten , Ottoman Pasha przeszli na strone AOTP
gildia Black Zodiac ,,narazie nie walczy''
To wojna toczy sie teraz AOTP vs Airro, Kieble, Samtoz i Ethex.
A przynajmniej tak mi sie wydaje.

Jesli jeszcze ktos ma jakies swieze informacje niech pisze ;]

Jeszcze Bozkurt'bex i arnax xane są hunted

Kussy 02-05-2006 11:24

Czyli mozna rzec, ze narazie nie ma takiej konkretnej wojny i gildia Black Zodiac tak po prostu zostawila sobie AOTP ? :|

asdf 02-05-2006 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kussy
Czyli mozna rzec, ze narazie nie ma takiej konkretnej wojny i gildia Black Zodiac tak po prostu zostawila sobie AOTP ? :|

tak jest pokoj tu mozesz przczytac cos wiecej na ten temat

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1215910

Kussy 02-05-2006 21:55

Wiem wiem, codziennie czytam, ale jakos nie chcialo mi sie wierzyc, ze tak latwo przyjdzie podpisanie pokoju :P Sadzilem, ze to jakas sciema :D

pivope 02-05-2006 22:24

Cytuj:

Wiem wiem, codziennie czytam, ale jakos nie chcialo mi sie wierzyc, ze tak latwo przyjdzie podpisanie pokoju :P Sadzilem, ze to jakas sciema :D

No i dobrze sadziles wojna jest AOTP vs sikews leathal airro i reszta psow no Neilz Kyanatris i ktos tam jeszce sa neutral :)

Koszyk 03-05-2006 10:36

Cwanish kiedy nauczysz sie pisac? :P Pisze sie Kayantris a nie ,,Kyanatris''

cala gildia Neilz'a jest neutralna wiedz nie pdol

pivope 03-05-2006 10:51

Cytuj:

Cwanish kiedy nauczysz sie pisac? :P Pisze sie Kayantris a nie ,,Kyanatris''

cala gildia Neilz'a jest neutralna wiedz nie pdol

czlowieku ile ty masz lat? kazdemu moze sie zdazyc jakas literowka a zreszta popatrz jak ty piszesz a potem oceniaj innych lizudupo

Koszyk 03-05-2006 11:31

Sam lizodupa jestes -.-' no to jak napisales zle to jest taki maaagiiiczny przycisk EDIT.

Mam 14 lat a co? Majkel Dżekson jestes?

pivope 03-05-2006 12:43

Cytuj:

Sam lizodupa jestes -.-' no to jak napisales zle to jest taki maaagiiiczny przycisk EDIT.

niejestem "Majkel Dżekson" ale mów mi Polak Większy

Kussy 03-05-2006 14:29

Nie wazne kto jest kim, wazne, ze Thoria znow bedzie zyc wojna, ktora wywolali Sikews, Bozkurt'bex i reszta zabijajac Sanei -.-

Lotarkilla 03-05-2006 15:59

Cytuj:

hahaahhahaha

Lotarkilla 03-05-2006 16:51

Cwanish ostatnio przyszło mi do głowy pytanie, a mianowicie jaki jesteś na rl.Znamy sie tyle czasu z gry i z postów a tak naprawde prawie nic o sobie nie wiemy.Bądz tak dobry i napisz w kilku zdaniach ile masz lat gdzie sie uczysz co planujesz robić w przyszłosci i jaką szkołe chcesz wybrać i czy masz dziewczyne na rl , pisz co przychodzi ci do głowy .Inni uzytkownicy forum , a szczególnie postujący w tym temacie niech też napiszą cos o sobie .

Ja też napisze coś o sobie:P
Rl nick Lotar, wiek za 5 dni 20 lat.Wykształcenie-średnie , jutro matura :P .
Po szkole zamierzam -wypoczywać imprezować i grać w tibie.Plany na przyszłość-jak najdalej od Polski.Dziewczyny na rl nie mam bo miłość to waste , jak huntowanie szczurów sdkami-nie kalkuluje sie :)

Koszyk 03-05-2006 18:26

Kolko AA :D

No wiedz.
Nick Koszyk ;) to juz wiecie wiek 14 lat ucze sie w gim 1sza klasa wyksztalcenie 1szo gimnazjalisty poszkole zamierzam - hmm jeszcze nie wiem ale chyab szukac pracy ;) i grac dalej w nie istniejaca tibie :D (bo za 5 lat chyba juz nie bedzie istniala) Dziewczyna w rl... nie mam :P

PS: Szukam kolegow i kolezanek :D

Cer'is 03-05-2006 21:46

No wiec ja

Mam na imie Maksymilian Pseudo Filo mam 14 lat i tak jak koszyk 1 gimnazjum w przyszlosci mam zamiar wyjechac na ibize i wypoczywac albo pracowac :D tylko jescze nie wiem jak ale musi byc na luzie :D ;) ;)

Edit: O Dziewczynie mialem napisac no wiec mam i popieram to waste cash ;d ale to jest hmmmmm :D

Kussy 04-05-2006 11:16

imie: Wojtek
rn: Kusy
1liceum
Po szkole: najpierw jakies studia, potem rodzinka i praca :D
Dziewczyne mam i nie uwazam by to byla strata czasu ^^ :>

Lotarkilla 04-05-2006 15:49

Cytuj:

Dziewczyne mam i nie uwazam by to byla strata czasu ^^ :>

Bo mlody jestes i jeszcze wielu rzeczy o kobietach nie wiesz.

Btw czekam na opowieść Cwanisha xD

pivope 04-05-2006 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotarkilla
Bo mlody jestes i jeszcze wielu rzeczy o kobietach nie wiesz.

Btw czekam na opowieść Cwanisha xD

moze i jest mlody ale pewnie wie o kobietach wiecej niz ty. a ja niemam zamiaru tu sie wypowiadac :) niewidze zadnego powodu zeby pisac co i kiedy bede robil ;] to jest tylko i wyloncznie moja sprawa.
co do wojny na thori to juz niedlugo nabieze tempa ;):evul:

Drakkeinen 04-05-2006 16:36

a ja moge ?

To tak:
Nick- Harry(tak mnie nazwała pewna panna po upojnym wieczorze w moim pokoju na kolonii)ale fakt, jestem do niego troche podobny :p
Co bede robił- farmaceuta, zioło i te sprawy :p
CZy mam laske- nie rzuciła mnie dla innego :|
Latka- w lipcu 16 ;]

Lotarkilla 04-05-2006 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pivope
moze i jest mlody ale pewnie wie o kobietach wiecej niz ty. a ja niemam zamiaru tu sie wypowiadac :) niewidze zadnego powodu zeby pisac co i kiedy bede robil ;] to jest tylko i wyloncznie moja sprawa.
co do wojny na thori to juz niedlugo nabieze tempa ;):evul:

Hahahahhahahaha

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:46.