![]() |
Open Battle...
B)
Nierozumiem dlaczego Sunbalde Legends i Duskiness nieumowia sie na oficjalne Open Battle.8o Uwazam ze open battle powinno sie rozpoczac np. w sobote kiedy wiekszosc osob bedzie mogla byc online.:] Open Battle jest najlepszym rozwiazaniem tej wojny :evul: Niech wygraja najlepsi :cup: |
Cytuj:
Cytuj:
|
A co wam kostooch przeszkadza? Wyraza swoje zdanie na forum jak kazdy inny, postac stracil juz wiec po co sie rozdrabniac? Mial hunta, nowego chara zrobil, nie miesza sie w te sprawy i jest git:)
|
Cytuj:
Dusk~ wychodzilo z propozycjami kolejnych ale "legendy" chyba sie juz wypalily :baby: |
Cytuj:
|
Chyba opadło ciśnienie na wojnie ostatnio cisza na horyzoncie.Mam nadzieje że to cisza przed Burzą. SUNBLADE ROX ^.-
:cup: |
czas pokaze:)
|
Nom Thx za wywiad Smerfu.Mam nadzieje że czas pokaże że Sunblade jest the Best!!. p.s. jakbyś miał kogos chetnego na wywiad to odpisz ;)
|
Mam Prośbę Przy najbliższej walce prosze nagrajcie Filmik wyszła nowa TibiCam wiec mozna to zrobić zgóry Thx :P
|
Katrila wyszla z wojny.
Gl Sunblade~. |
Wyszla z Wojny tzn nie bedzie już walczyc?
|
kto wie........
|
No nie bedzie.
Na forum Taifun zrobil rospiske kto ile musi zaplacic aby swobodnie pograc :) |
..no i juz po wojnie...
z tego co widze to wlasnie wojna zakonczyla sie kleska sunblade(a raczej "przymusowa darowizna" dla dus~)... dzis widzialem jak imargam i saniol chcieli od Kolek el'Baq MPA jako kare za niestosowne zachowanie....
tak tak taifun oby tak dalej a gwarantuje ze sytuacja z julery sie powtuzy....skonczysz jak setzer..i tez polecisz..on tez strugal cwaniaka.... ....chodz moze nie wszyscy zaplaca i beda kontynuowac walke 'snake atack'....zawsze to cos.... |
Tyle, ze Setzer dostal bana za acc sharing.
---edited: z Sun wyszedl rowniez Axemaster i Anaboll. Yakapushi Mastah May 26 2006, 03:02:06 CET Killed at Level 127 by Caltus Caltus: "Yakapushi pozyczyc ci ssa? Wy chieliscie wojne wygrac? heh z czym do ludzi..." |
tak powinno byc
Cytuj:
true xD mam nadzieje ze caltus zabil yaka~ przypadkowo a nie za to ze chcial normalnie grac ... Cya in tibia |
Juz po herbacie?:P Mam nadzieje ze nie;)
|
Here are individual payments for Sunblade Legends: Caltus - 300k Darshil - 350k James Caros - 300k Pavodi - 400k Sendrius - 300k Yakapushi Mastah - 300k Barles Karste - 250k Comandor Bloker - 150k Doon'Juan - 400k Draverik - 600k Ganvin Cell - 150k Gremar - 400k Grze'cho - 200k Kolek el'Baq - 500k Laen Loys - 250k Muhhi - 150k Neanon - 150k Noomythien - 150k Pasterz the Swordmaster - 300k Sindubia - 250k Spaaw - 400k Stigandi - 250k Taurey - 150k Valke Allar - 150k Verbatov - 250k Wayne'Braveheart - 200k Yeebak - 300k Yenx - 250k Yubov - free* Anaboll - 600k Pasterz the Axemaster - 600k Nevol - 400k You've obtained one more chance, therefore use it wisely. If you decided to pay, post here or message me in-game. * - 1 week to raise money Signed, Taifun P.S. Caltus masz racje nie pozwól żeby opuscił ich Duch walki . P.S. Sunblade do Boju!!!!!!!! |
Spytałem sie Taifuna i to co mi powiedział
10:34 Taifun Devilry: Tak tez ide na nowego serwa. Wedug mnie sie taif~~ na new servie nie pograsz dużo moich Rl friends idzie tam i to nie sa Nóóby a mają do ciebie duży żal więc Nie Zrobisz na nim Kariery. P.S. a za to że na furora musiałem ci płacic to tego tesz ci nie odpuszcze.X( |
Jestes konkretnym debilem:D
Az nie moge wyjść z podziwu że w to uwierzyłeś:o Jak wyjdzie new serv to podasz nick i zobaczymy kto nie pogra :) Pzdro dla Dusk~ The true warriors:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:02. |