![]() |
Dobra gram dalej kiroy mnie namowil xd
|
Cytuj:
i jak to angus powiedzial ktos tu podzieli los tarrtaro i maggusa.... a jak ja sie tu dowiaduje ze to sa pkerzy ;] no coz pobawimy sie troszke ;] i uwierz mi ze porzadek bedzie nadal... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie wiadomo czy mi odda
|
Cytuj:
bo to sa pkerzy tylko troszke gorszej klasy od tartarra :D chociaz raz prawie padlem tam jak sie na hydry idzie ale naszczescie "grupa udezeniowa" zadzialala w pore :p i agresorzy popadali |
Cytuj:
|
Cytuj:
;oo zartujesz czy mowisz prawde? |
yupi!!!!!!
zaczyna sie wreszcie jakas fajna zabawa w kotka i myszke!!!!!!! :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: uwaga uwaga SOL NADCHODZI!!!!!!! |
Cytuj:
|
@up
aha ;d @Szary a czemu nie ? dobre skille masz jak na swoj lvl , zobaczymy jeszcze co suv na to ^.- |
Cytuj:
|
szaryy no to działaj a nie marudzisz ze rezygnujesz..... jak bym ja policzyla swoje dedy na poczatku jak zaczelam grac.... i to jeszcze zabijaly mnie osoby ktore byly pro by next G~ a teraz sama tam jestem ;]
|
spox juz trenie :]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wez troche się wysil i pomyśl jak bym chciał zabić podobny lvl do jego tak bez powodu czy bym nie szukał bliżej? tzn bym nie szedł taki kawał napewno. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Sry double post
|
Cytuj:
ale od poniedzialku wolne tydzien wiec mozemy szalec dowoli ;] |
Szary ma dosyc eq , chciales cos wylootwac.. pozatym slimy koo blood herba to daleko ? zalezy jak na to spojrzec...
przypomina - banshe quest po ss w czwartek. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:04. |