![]() |
|
taaa bylo by fajnie jeszcze jakby na tibia.com brali wsyzsktich pod uwage bo napisalem psota i ten lider wziol wiare co sie po meni zglosila a mnie pominol... wszedzie trzeba mic znajomosci nawet na forach omg ^^
|
tjaa, poprostu Cie nie zauważył.
Ja jakoś biorę udział, a żadnych znajomości z Avorianem nie mam x] |
Śmierdzi wojną dookoła...
|
Cytuj:
|
Myslisz ze kazdy jest taki poj3bany jak ty...
Narazie niby jest ta bitwa zorganizowana przez Avoriana ale cos mu sie niechce ustalic miejsca i daty ;s @edit juz jest miejsca i data niedlugo napierducha :>> |
Masoj Hunett
Jul 08 2006, 03:03:24 CET Killed at Level 104 by Xolorian Zylius Jul 10 2006, 01:07:58 CET Killed at Level 77 by Xolorian Ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
Masoj wział 2 demon helmy od Geda dla jaj i Ged powiedział, że jak wyjdzie z depo to ue dostanie. Masoj wyszedł, Gedowi weszło wyjatkowo mocne UE i Masoj się wyłożył, strzelił focha i w ogóle nie dawał sobie nic wytł€maczyć a co chodzi z Zylasem to chgw. |
''koledzy''
|
@Szwagiereczek
No glupszej histori to jeszcze nie slyszalem ^^ To co on mial tak malo hp ze ryzykowal wyjscie i spotkanie sie z UE ? A tamten to tez jest calkiem fajny, kumpli z UE traktowac tak dla zartow... Wogole to wszystko jest strasznie glupie... po kiego dzioba on bral te helmy... potem sie wychylal, a tamten walnal UE... strasznie fajni kumple z nich sa... ostro :D |
Gedda pytaj.
|
Cytuj:
Tak mowili twoj rodzice ? Fajnie masz;o wiem lepiej niz ty ze miss bo sam o tym gadalem durniu |
Ej awer to na h.u.j. ten topic na tibia.com?
|
@szwagiereczek
sluchaj oni we dwoch zrobili na mnie mocne wrazenie, i ten co wzial, tak dla jaj helmy, i ten co przywalil UE, ja sie moze nie znam, ale jak dla mnie to to jest niezaprzeczalny przejaw wrodzonego, badz nabytego droga internetowa kretynizmu... z calym szacunkiem dla obu. |
Cytuj:
|
Mozecie sie klucic ale nie odrazu wyzywac...
A co do tego zdarzenia to to raczej niebyl miss nobo poco bylby ten temat na forum.tibia.com? |
Cytuj:
Ja mowie to co powiedzial Xolorian a szwgiereczek odrazu Kozakuje ... |
Nowy owner...? ! ;]
Jul 11 2006, 19:44:14 CET Killed at Level 149 by Xolorian
:) Gedd masz może film jak pada ? chetnie bym sie posmiał |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |