![]() |
Czyli 1 lipca poznamy szczęśliwców? Teraz jest większa szansa na wygraną
|
Na stałe
Czyli mam rozumieć, że ten konkurs będzie już stałą ofertą tibia.pl (podobnie jak LOTTO w Polsacie)? Jeżeli tak to czy oznacza to koniec innych konkursów organizowanych przez ten serwis, w których nagrodą jest PACC?
|
Muwicie że za kase którą wydam na sms'y moge sobie kupić nowego PACCA tylko problem jest w tym że mama nigdy mi nie da do ręki 100 zł żeby sobie go kupić bo uważa że PACC to zwykłe wyłudzanie pieniędzy od dzieciaków a na telefonie mam prawie 200zł. Co miesiąc mama musi mi doładowywać telefon a ja go i tak nie używam a pieniądze na nim mi się tylko mnożom i mnożom i nie mam co z nimi zrobić. W ten sposób moge sam sobie fundnąć PACCA za pieniądze z telefonu a mamuśka wcale się o tym nie musi dowiedzieć. :)
|
Crusader~ tak masz naprawde piękną historie rodziną -,- powiec poprostu matce ze telefon ci jest nie potrzebny i niech matka go sprzeda i da ci za niego kase i ze mozesz za nia zrobic co chcesz...
p.s wyslalem swojego SMSa :P i tak niewygram ale nudzi mi sie :D |
Cytuj:
Ale masz racje, skoro nie idzie się z rodzicami dogadać, że zamiast comiesięcznego doładowania telefonu wolałbyś coś innego - wysyłaj smsy na pacc :) |
Cytuj:
Musze czekać do skączenia umowy i dopiero wtedy moge sprzedać telefon i przestać doładowywać konto. Cytuj:
Rodzice oczywiście dają mi kase na różne badziewie ale jak PACCA se sam nie fundne to nigdy go nie będe miał. |
@up
zycze ci zeby Bill Gates wyslal wiecej smsow i zebys przegral :[ przez ciebie inni nie maja szans na "normalnym" poziomie. B) @btw Mi matka tez by nie dala nigdy do reki pieniedzy na pacca, a mialem juz 3. I to nie dzieki sms'om, he ? |
Każdy może wygrać i wcale nie musze to być ja i nie pieprz mi tu głupot że przezemnie inni nie mają szans.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ja na przykład kupiłem se nowy a tamten sprzedałem. A co do konkursu to wyśle se w następnym bo kasy teraz nie mam |
:p
Ja wysłałem 4. Więcej myślę, ze juz nie pojdzie z mojej strony.. bo troszke szkoda mi kasy :( Moze szczescie sie do mnie usmiechnie bo w lotto cos nie :P
|
Question
Czy mogę prosić o jakąś informację ile osób już wzięło udział? chocia taką orientacyjną. Chyba tibia.pl nie musi tego zatajać, co? ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Popatrz, poczytaj, oszacuj ^^ |
Aha
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam |
Cytuj:
|