Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Konkurs SMS! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=81392)

Warmendes 24-06-2006 18:41

Czyli 1 lipca poznamy szczęśliwców? Teraz jest większa szansa na wygraną

Harry Xin 24-06-2006 18:45

Na stałe

Czyli mam rozumieć, że ten konkurs będzie już stałą ofertą tibia.pl (podobnie jak LOTTO w Polsacie)? Jeżeli tak to czy oznacza to koniec innych konkursów organizowanych przez ten serwis, w których nagrodą jest PACC?

Crusader'Phoenix 24-06-2006 21:04

Muwicie że za kase którą wydam na sms'y moge sobie kupić nowego PACCA tylko problem jest w tym że mama nigdy mi nie da do ręki 100 zł żeby sobie go kupić bo uważa że PACC to zwykłe wyłudzanie pieniędzy od dzieciaków a na telefonie mam prawie 200zł. Co miesiąc mama musi mi doładowywać telefon a ja go i tak nie używam a pieniądze na nim mi się tylko mnożom i mnożom i nie mam co z nimi zrobić. W ten sposób moge sam sobie fundnąć PACCA za pieniądze z telefonu a mamuśka wcale się o tym nie musi dowiedzieć. :)

Ppa 24-06-2006 22:17

Crusader~ tak masz naprawde piękną historie rodziną -,- powiec poprostu matce ze telefon ci jest nie potrzebny i niech matka go sprzeda i da ci za niego kase i ze mozesz za nia zrobic co chcesz...

p.s wyslalem swojego SMSa :P i tak niewygram ale nudzi mi sie :D

krmichal 24-06-2006 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crusader'Phoenix
PACC to zwykłe wyłudzanie pieniędzy od dzieciaków a na telefonie mam prawie 200zł.:)

Komórki to jest dopiero wyłudzanie pieniędzy. Tylko że nie od dzieciaków, tylko rodziców dzieciaków :D
Ale masz racje, skoro nie idzie się z rodzicami dogadać, że zamiast comiesięcznego doładowania telefonu wolałbyś coś innego - wysyłaj smsy na pacc :)

Crusader'Phoenix 25-06-2006 08:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ppa
Crusader~ tak masz naprawde piękną historie rodziną -,- powiec poprostu matce ze telefon ci jest nie potrzebny i niech matka go sprzeda i da ci za niego kase i ze mozesz za nia zrobic co chcesz...

p.s wyslalem swojego SMSa :P i tak niewygram ale nudzi mi sie :D

A słyszałeś kiedyś o sławnej ofercie Mix Plus?
Musze czekać do skączenia umowy i dopiero wtedy moge sprzedać telefon i przestać doładowywać konto.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krmichal
Komórki to jest dopiero wyłudzanie pieniędzy. Tylko że nie od dzieciaków, tylko rodziców dzieciaków
Ale masz racje, skoro nie idzie się z rodzicami dogadać, że zamiast comiesięcznego doładowania telefonu wolałbyś coś innego - wysyłaj smsy na pacc

No nareszcie znalazł się jakiś człowiek który mnie zrozumiał.
Rodzice oczywiście dają mi kase na różne badziewie ale jak PACCA se sam nie fundne to nigdy go nie będe miał.

boorex 25-06-2006 09:09

@up
zycze ci zeby Bill Gates wyslal wiecej smsow i zebys przegral :[
przez ciebie inni nie maja szans na "normalnym" poziomie. B)

@btw
Mi matka tez by nie dala nigdy do reki pieniedzy na pacca, a mialem juz 3. I to nie dzieki sms'om, he ?

Crusader'Phoenix 25-06-2006 10:03

Każdy może wygrać i wcale nie musze to być ja i nie pieprz mi tu głupot że przezemnie inni nie mają szans.

krmichal 25-06-2006 20:33

Cytuj:

No nareszcie znalazł się jakiś człowiek który mnie zrozumiał.

To nie było trudne - też kiedyś byłem młody :D

Oerta 25-06-2006 20:39

Cytuj:

A słyszałeś kiedyś o sławnej ofercie Mix Plus?
Musze czekać do skączenia umowy i dopiero wtedy moge sprzedać telefon i przestać doładowywać konto
Możesz sprzedać telefon ale musisz ciagle płacić,poprostu nie możesz przejść na orange,czy ere(no chyba że masz 2 telefony)
ja na przykład kupiłem se nowy a tamten sprzedałem.

A co do konkursu to wyśle se w następnym bo kasy teraz nie mam

sir'zizu 25-06-2006 22:38

:p

Ja wysłałem 4. Więcej myślę, ze juz nie pojdzie z mojej strony.. bo troszke szkoda mi kasy :( Moze szczescie sie do mnie usmiechnie bo w lotto cos nie :P

Harry Xin 25-06-2006 23:09

Question

Czy mogę prosić o jakąś informację ile osób już wzięło udział? chocia taką orientacyjną. Chyba tibia.pl nie musi tego zatajać, co? ;)

Crusader'Phoenix 25-06-2006 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krmichal
To nie było trudne - też kiedyś byłem młody :D

A z kąd ty możesz wiedzieć ile ja mam lat :D

pregusia 25-06-2006 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harry Xin
Czy mogę prosić o jakąś informację ile osób już wzięło udział? chocia taką orientacyjną. Chyba tibia.pl nie musi tego zatajać, co? ;)

Niestety z pewnych przyczyn nie mozemy zdradzić ilości uczestników.
Popatrz, poczytaj, oszacuj ^^

Harry Xin 26-06-2006 00:17

Aha

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pregusia
Niestety z pewnych przyczyn nie mozemy zdradzić ilości uczestników.
Popatrz, poczytaj, oszacuj ^^

A czy po rozstrzygnięciu będziecie mogli te informacje ujawnić?

pregusia 26-06-2006 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harry Xin
A czy po rozstrzygnięciu będziecie mogli te informacje ujawnić?

Może po zakończeniu wszystkich edycji, bo po tej bedzie nastepna a po nastepnej nastepna itp. W chwili obecnej napewno nie zostanie to ujawnione :>
Pozdrawiam

boorex 26-06-2006 09:04

Cytuj:

Każdy może wygrać i wcale nie musze to być ja i nie pieprz mi tu głupot że przezemnie inni nie mają szans.

Mam na mysli wygrana za najwieksza ilosc wyslanych smsow wiec jesli masz zamiar przedupic 2 bomby na smsy to smiem powatpiewac ze ktos bedzie rownym idiota i przeplaci pacca 3 krotnie , a nie dwu tak jak robisz to ty , tyle.

Harry Xin 26-06-2006 11:36

Aha aha...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pregusia
Może po zakończeniu wszystkich edycji, bo po tej bedzie nastepna a po nastepnej nastepna itp. W chwili obecnej napewno nie zostanie to ujawnione :>

A wiadomo może ile będzie edycji?

Crusader'Phoenix 26-06-2006 11:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez boorex
Mam na mysli wygrana za najwieksza ilosc wyslanych smsow wiec jesli masz zamiar przedupic 2 bomby na smsy to smiem powatpiewac ze ktos bedzie rownym idiota i przeplaci pacca 3 krotnie , a nie dwu tak jak robisz to ty , tyle.

No to ja Cie upszejmie informuje że PACCA nie przepłaciłem ani razu.

Harry Xin 26-06-2006 11:47

:p

Cytuj:

No to ja Cie upszejmie informuje że PACCA nie przepłaciłem ani razu.

No ja również. :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:54.