Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

ToMuS_Aurea 02-08-2006 18:31

@Kidlex myslisz ze jestes super gosc bo jak lizales pupe Liamowi ( lacznie z wygryzaniem kalu ) to mogles sie wozic? Pamietam raz na GSE chacie napisales ktos chce mi placic? Ktos powiedzial ja (nie bede zdradzal nicku ) to napisales do Liama i biedny czlowiek stracil czesc majatku.

@Ludzie ktorzy zaplacili maja postawiony warunek ze moga wbic 1 lvl w tygodniu, w innym wypadku moze to sie skonczyc kolejnym paymentem / dedem

@ Jojo nie ma co sie martwic wypowiedziami wszystko wiedzacych noobkow, szarpiesz sobie tylko nerwy

Osobiscie uwazam ze bitwa sie raczej nie szykuje za szybko , chociaz Liam wraca to moze :P niestety FACC (jak nam przykro ]:-> )

@ Raks & Sting Ninja gratz Castle Shielda to 1wszy na servie

Porusze nowy watek : Co wam wypadlo ( wartosciowego a nie np piorko kurczaka albo skora z ghoula) po update oraz co sadzicie o nowych outfitach wedlug mnie sa do ....

Czekam na wypowiedzi

Jezeli zrobilem jakies bledy to prosze mnie poprawic :>

_/ FAG
_/ Izmoks

ragafewee 02-08-2006 18:58

o Datino a jaką była śmieszna wojna z Gse xD wystrzelali nas swoimi mass atakami z sd noob charami xD

Mi wypadło
minotaur leather 7x
Skrzydło nietoperka
i ten glut z soldka ;p Iron cos tam

Jojo Ninja 03-08-2006 08:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ToMuS_Aurea

@ Raks & Sting Ninja gratz Castle Shielda to 1wszy na servie

Porusze nowy watek : Co wam wypadlo ( wartosciowego a nie np piorko kurczaka albo skora z ghoula)

_/ FAG
_/ Izmoks

Drugi Castle Shield też będzie nasz ^^ Tylko niech ja sie na Liche przejde :>
Co do shitu z monsterków, wczoraj futerłak z ghousta ;s

~Yours Jojo

Raks Ninja 03-08-2006 10:42

Wszystko sie wyjasnilo :P

ToMuS_Aurea 03-08-2006 12:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raks Ninja
O to FAG ktory wygral wojne a moze raczej osoba ktora mysli ze wygrala to wojne sama

Zevs Mighty Thunder [125]: ICh lev sie liczy czy moj?
Zevs Mighty Thunder [125]: oni wygrali wojne czy my?[/b][/b]

Pan Zevs ktory kupil chara na 105 lvlu nabil niecale 20 lvli wyuwielbiam jeść bananyal sie ile razy to juz nie mysle i teraz on wszystkim dowodzi _/

Widze ze na Aurea weszla nowa moda wy*******anie z respow memberow swojej gildi. Mam nadzieje ze RoM sie podniesie jeszcze kiedys i wyuwielbiam jeść bananyie takich kretynow jak on.

Nie mowie ze w tej wojnie zrobilem duzo bo 80 lvlem najtem sie prawie nic nie da zrobic dlatego uwielbiam jeść bananyie mnie juz ten serv.

a.d 1 masz racje ze Zevs mysli se za duzo ale jednak po kupnie tego chara duzo pomogl w wojnie :>

a.d 2 nie doceniasz sie masz przeciez 83 lvl :>

Jak chcesz moge Ci dac pograc 66 knightem na furora :D napisz priv jak chcesz xD

Jojo Ninja 03-08-2006 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raks Ninja
O to FAG ktory wygral wojne a moze raczej osoba ktora mysli ze wygrala to wojne sama

Zevs Mighty Thunder [125]: ICh lev sie liczy czy moj?
Zevs Mighty Thunder [125]: oni wygrali wojne czy my?

Pan Zevs ktory kupil chara na 105 lvlu nabil niecale 20 lvli wyuwielbiam jeść bananyal sie ile razy to juz nie mysle i teraz on wszystkim dowodzi _/

Widze ze na Aurea weszla nowa moda wy*******anie z respow memberow swojej gildi. Mam nadzieje ze RoM sie podniesie jeszcze kiedys i wyuwielbiam jeść bananyie takich kretynow jak on.

Nie mowie ze w tej wojnie zrobilem duzo bo 80 lvlem najtem sie prawie nic nie da zrobic dlatego uwielbiam jeść bananyie mnie juz ten serv.

Signed.

~Yours Jojo

Govinem 03-08-2006 20:00

Nie wiem...

Nie wiem czy to Błąd u mnie w przeglondarce Internetowej czy co (użuwam Mozzila FIrefox) ale lazilem sobie na tibia.com i w statystykach doswiadczenia i jak nacisnolem na pozycje liama zaladowale sie gites patrze (Free Acount) a w profesi Master Sorcerer Daje fotke i prosze nie mówic ze to Fotomontarz xD

[IMG]http://img179.imageshack.us/img179/7...mfaccmszz9.jpg[/IMG]

Dadi 03-08-2006 20:28

No kiedys mial premmium account i byl master sorcererm, teraz jest free accountem ale nie logowal sie jeszcze od utraty premmium wiec na stronce jest pokazanie ze jest nadal master sorcererm x)

Govinem 03-08-2006 21:41

Dzieki Grucha

Dzieki Grucha za info ;p :baby:

ToMuS_Aurea 03-08-2006 22:29

Potrzebujacy rozrywki

Otorz chcialbym poinformowac ze pewni potrzebujacy rozrywki nie za duze lvle zrobily wojne FAGLight vs ROMLight :D

Narazie prowadzi FAGL 5: 0 ROML

ragafewee 05-08-2006 10:12

wojna zakończyła się 8-0 dla fagl xD Roml deleted omg buhauha

Sesef 05-08-2006 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ragafewee
o Datino a jaką była śmieszna wojna z Gse xD wystrzelali nas swoimi mass atakami z sd noob charami xD

Mi wypadło
minotaur leather 7x
Skrzydło nietoperka
i ten glut z soldka ;p Iron cos tam

Zbieraj te gluty potrzebuje 100 na mieczyk dla knighta :)

A z wartościowych rzeczy to mamm hmm stateczek z pirate questa outfit pirata i buty których są 2 pary na serwie.

Teraz zberam graty z piratów 100x przepaska na oko 100x hak 100x noga pirata i bede mieć taki scimitarek przy boku :/

ragafewee 05-08-2006 13:55

@ Sesef

Ja też chce te buciki1!11oenone xD

Zbieram, zbieram ale te z minosków bo na dwarfy nie chodze narazie.

ToMuS_Aurea 05-08-2006 14:47

Sesef zdrajco :D zbierasz na mieczyk? xD Przeciez walsiz z Axe ^.^

Sainsbury 06-08-2006 02:48

[quote=ToMuS_Aurea]Osobiscie uwazam ze bitwa sie raczej nie szykuje za szybko , chociaz Liam wraca to moze :P niestety FACC (jak nam przykro ]:-> )

Zakup prem to kwestia kilku minut...

RoM nigdy nie odpusci

RoM _./

Luxxx 06-08-2006 03:27

Ehh..

Kurcze.. denerwuje mnie ten topic =/ Dawno go nie czytałem i przed chwilą na szybko przerzuciłem pare stron.
1. Dlaczego czepiacie sie Kidlexa ? Mnie tez kiedyś bardzo denerwował ale kiedy "trzymałem z nim sztame" w jeden dzień zarobiłem Golden arma i bohy ...
2. Raks nawet jako 80 Ek zrobiłeś dużo ... nieźle fragowałeś w jakiś sposób motywowałeś tą gildie. Mozna wiedzieć dlaczego zostawiłeś Fag ?
3.Aurea to stracony świat przez tą dziwną woje ;/

ToMuS_Aurea 06-08-2006 08:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luxxx
Kurcze.. denerwuje mnie ten topic =/ Dawno go nie czytałem i przed chwilą na szybko przerzuciłem pare stron.
1. Dlaczego czepiacie sie Kidlexa ? Mnie tez kiedyś bardzo denerwował ale kiedy "trzymałem z nim sztame" w jeden dzień zarobiłem Golden arma i bohy ...
2. Raks nawet jako 80 Ek zrobiłeś dużo ... nieźle fragowałeś w jakiś sposób motywowałeś tą gildie. Mozna wiedzieć dlaczego zostawiłeś Fag ?

1. Podnieca Cie byciem murzynem Power Abusera?

2. No faktycznie tak sie nafragowa... normalnie motor napedowy ass licker blz (bez obrazy rax :D )

3. Niedlugo nie bedzie szwedow i brazylow

Sesef 06-08-2006 11:12

Cytuj:

A własnie nie bo przynajmniej nudy nie ma, jest troche adrenalinki jak patrzysz na te wipy i nagle pojawia Ci sie 15 czaszek a ty jestes daleko od PZ. Nie ma nudy, nie boimy się padać więc wojna się jakoś toczy a nie tak jak było kieydś że jest wojna to w gildi 1/2 boi się wyjść z PZ 1/4 retaired i 1/4 odważna (4-5 osob) :)

@ToMuS_Aurea

A ty za dużo wiesz i masz za długi język :P

Raks Ninja 06-08-2006 12:10

Cytuj:

O tak tak sie nafragowalem ze az mi slina ze szczescia ciekla mialem tych fragow az 0 =P

Sainsbury 06-08-2006 12:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sesef
A własnie nie bo przynajmniej nudy nie ma, jest troche adrenalinki jak patrzysz na te wipy i nagle pojawia Ci sie 15 czaszek a ty jestes daleko od PZ. Nie ma nudy, nie boimy się padać więc wojna się jakoś toczy a nie tak jak było kieydś że jest wojna to w gildi 1/2 boi się wyjść z PZ 1/4 retaired i 1/4 odważna (4-5 osob) :)

@ToMuS_Aurea

A ty za dużo wiesz i masz za długi język :P

Mlody mlody nie nazywaj tego co dzieje sie na aurea wojna.
Wojna to moze byla na poczatku jak sie to wszystko zaczelo, RoM vs Zorro
do momentu w ktorym wiekszosc zorro zmienilo servy, badz sprzedalo chary.

Teraz to sa tylko jakies przyczajki...

Pozdro dla Donia i innych PL w Romie.

_./

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:43.