Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryłek
(Post 990199)
Sprawa powinna iść do kuratora, bo z tego co mi mówili kiedyś nauczyciele to w statutach szkoły musi się znaleźć punkt, który nakazuje układać plan wg wzoru - rano: przedmioty ścisłe, potem humanistyczne, wf, po nim ew. coś lekkiego.
|
Może i tak być powinno, ale tego nie da rady zmienić. U nas w klasie jest taka organizacja, że trudno się zrzucić na kwiaty dla nauczycielki, która idzie na macierzyński (chociaż i tak jej nie lubię, i dobrze, że idzie), a co dopiero zorganizować jakąś bardziej całoszkolną akcję, czy coś (bo sam na pewno nic nie zrobię). Można by petycją... i szkoda, że nie ma na tym forum nikogo, kto załapie, o co mi chodzi ;)
Ad. kwestii 'wstydliwości' - cóż, ja też tak mam. I nie wiem, co to będzie w wojsku (przy czym mam OGROMNĄ nadzieję, że wyszukają we mnie jakąś chorobę uniemożliwiającą mi pójście tam, bo po pierwsze to kupa czasu imho zmarnowanego, po drugie... nieważne, sprawa prywatna xD).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek
(Post 990216)
Oj ma. W wyobrazni. I wlasnie dlatego, ze nie ma porownania powinienes sie obawiac. Bo dopuki nie bedzie miala realnego porownania bedzie uwazac, ze jest za krotki
|
Gdzieś czytałem, że długość chvja dziołchy w długotrwałych kontaktach mają na dość dalekim miejscu. Poza tym przeciętny penis przeciętnego dorosłego mężczyzny ma 14 cm, a pochwa kobiety 9 cm (trudno, może dostanę warna za uświadamianie dzieci...), więc nawet mały wystarczy xD
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bambuko
(Post 990219)
Mój brat ma 32 osobową klasę czy coś takiego... I dwie dziewczyny... Czy tam jedną :-)
|
Ja mam w klasie 28 osób, z czego jest 3 chłopaków (ja i jeszcze 2). Ale WF mamy łączony z inną klasą (śmiesznie to wygląda, jak po połowie małej hali biega w sumie 13 chłopaków, a na drugiej połowie tłoczy się 'stado Murzynów' - 45 dziewczyn).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok
(Post 990244)
U mnie niemal odwrotnie - 30 dziewczyn i 3 chlopakow;)
|
Przebiłeś mnie ;D
Wzięło mnie na cytowanie, o.
Tak na marginesie dodam jeszcze mój poniedziałek - 7 lekcji tylko, kończę o 16:10, 2 WF na końcu (i dobrze, że na końcu). Nie jest tak źle. Szkoda tylko, że i tak się nie wyśpię, a będę do późna w szkole (w zimie będzie się już ściemniać pewnie)...