Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe światy non-PvP (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=84849)

Xzonixek 14-07-2006 17:05

Przewaznie facce sa wpuszczane, gdy limit graczy na serwerze wynosi 400+

kitii7 14-07-2006 18:08

JA tam nie lubie światow non-Pvp :|

Calandius 14-07-2006 18:32

Tez czekam na new serva(pvp) ale jakoś doczekać się nie mogę... B)

Eragons 14-07-2006 19:24

heh, nawet z paccem ciężko wbić, raz się zalogowałem na Candiane a teraz nie moge, juz chyba od 40 minut pisze że jestem pierwszy w kolejce :p

ari2423 14-07-2006 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Człowiek D
Powiedzcie czy będzie w tym roku nowy PvP!!!!!
Z góry dzieki:)

tak będzie najpewniej między pazdziernikiem a grudniem :evul:

Mysterious Flash 14-07-2006 21:34

Lol wlasnie zalogowalem sie na Dandie. Mordenga. Myslalem ze padne przed kompem. Wytrzymalem tylko dzieki kochanemu forum ktore caly czas czytalem :D a czas jaki musialem czekac na zalogowanie to od 20:05 do
20:53 czyli prawie 50 minut -.- i musze wylaczac -.- ehh jutro pogram :)

Rascal Alton 14-07-2006 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Talron
Po kiego hu.. zrobili znowu NON PVP? Wystarczająco tego szajzu jest już w Tibii -.- Niech zrobią w końcu pvp enforced... Ale wiadomo że nie zrobią bo mnóstwo noobów boi się tam robić chara i nie mieli by kasy za pacc...

HHAHHAHHAHAHHAHAH koleś z krzesła spadłem.
Znowu to jak by dali pvp.
Nie jestem fanem non pvp, ale pójde na Candie.
Powód prosty:
Nie mam czasu zeby robic pg, a bez pg na normal to lipa.
I jeszcze mam jedną spoko taktyke, expi sie nią bardzo szybko a w ogóle nic sie nie traci, ale ta taktyka wypali tylko na non pvp.

Nataniel 14-07-2006 22:51

Ile przeważnie trzeba czekać aż wpuszcza facc na nowy serwer? Jak to było na innych serwerach?

pijany rolnik 14-07-2006 22:52

niezle niezle

Calandius 14-07-2006 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nataniel
Ile przeważnie trzeba czekać aż wpuszcza facc na nowy serwer? Jak to było na innych serwerach?

Zazwyczaj na wpuszczenie Facc trzeba czekać okolo tygodnia ;)

Elder Nagan 14-07-2006 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MInDeK
Non PVp.....
Szczerze slzag by mnie trafil grac na Non Pvp tam sie poprostu nei da grac !!
eh...moze tylko mnie to martwi widze ale czekalem na Pvp bo chcialem z kumplami zaatakwoc nowy server a tu Lipa masakra.:o

Moim zdanie Non pvp są bezndziejne
Pomyslcie taszczysz loot bga z 10 gdozin huntu dragow a ci jakies noob blokuje droge i chche podpieprzyc loot.Odrazu by dostal bolta i sd i zgon a atkto musze przed taki zpierdzielac.
A jesl ichdoz o gre od pocatku to jak sie ma team to nei ma co sie bac na non pvp, <b>trzeba uwazac na Br i tyle.</b>

Z gory przepraszam za błędy ale sie myle jak szybko pisze.

rasista..tyle ze br jest owiele lepszy od pl poniewaz on noobi ale on tego niewie a pl robi to specjlanie..br jescze ani razu mi nei zabil dwarfa pl robi to zawsze...pl zawsze leic po loota, br nigdy, br jest lojalny i niezostawi cie nigdy..pl zrobi to zawsze...tak wiec podsumowujac nabiajcie sie z br a sami jestescie pier,dolonymi noobami...

Gereld 14-07-2006 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elder Nagan
rasista..tyle ze br jest owiele lepszy od pl poniewaz on noobi ale on tego niewie a pl robi to specjlanie..br jescze ani razu mi nei zabil dwarfa pl robi to zawsze...pl zawsze leic po loota, br nigdy, br jest lojalny i niezostawi cie nigdy..pl zrobi to zawsze...tak wiec podsumowujac nabiajcie sie z br a sami jestescie pier,dolonymi noobami...

BRAWO DLA TEGO PANA, KTÓRY ( chyba ) JAKO PIERWSZY ZROZUMIAŁ TO CZEGO TYGRYSKI NIE LUBIĄ NAJBARDZIEJ.

Pięknie porównałeś. Dwa słowa: MASZ RACJĘ

Rascal Alton 15-07-2006 00:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elder Nagan

Nie masz racji, ja do dziś grałem na xerenie i 5 razy mi tam zajeba*i loot(w sumie z 40k oz.)za każdym razem był to br.
I apel do wszystkich tych którzy mówią "na non pvp pełno thiefów"
Gdzie są nooby tam są thiefy.
Najlepszy sposób na loot bagi to:
Mieć postmana(czyli pacca tez)
Loota ukryc w miare sprytnie czyli nie za kamieniami(stary znany sposób)
Ja zazwyczaj chowam w potworze, i co serie zmieniam potwora.

Seru :] 15-07-2006 00:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Człowiek D
Powiedzcie czy będzie w tym roku nowy PvP!!!!!
Z góry dzieki:)

Dobre pytanie nikt tego niewie ;/
Ja sobie zadaje to pytanie 2 razy dziennie 8o

pijany rolnik 15-07-2006 00:52

no niezle, niezle bedzie teraz spox mniebedzie przeludnienia na non-pvp

Wobunio 15-07-2006 05:15

zrobilem 3 druida na candi , expilem do 15 lvl i nagle wpadlo 2 ziomkow i mi roty jechali xD , doszedlem do wniosku ze npvp nie dla mnie ; P, ja musze miec wladze XDDDDDD heh

pozdrawiam ,

Aracrus ; )

Priest 15-07-2006 07:04

Ja gram na non pvp i żle nie jest. Jeśli chodzi o lootbaga wystarczy wziąść kumpla do pomocy i spokojnie dotaszczysz baga do dp :p . Jak grałem na pvp to tam też są :nooby , thiefy , lurerzy itp. tylko tam można im coś zrobić i dlatego powszechnie się uważa że na pvp nie ma ich. B) Ja np jak spotkam jakiegś gościa co mi coś wybija to prosze go żeby tego nie robił i w 90% przestają wybijać ... B)

Rascal Alton 15-07-2006 10:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Priest
Ja gram na non pvp i żle nie jest. Jeśli chodzi o lootbaga wystarczy wziąść kumpla do pomocy i spokojnie dotaszczysz baga do dp :p . Jak grałem na pvp to tam też są :nooby , thiefy , lurerzy itp. tylko tam można im coś zrobić i dlatego powszechnie się uważa że na pvp nie ma ich. B) Ja np jak spotkam jakiegś gościa co mi coś wybija to prosze go żeby tego nie robił i w 90% przestają wybijać ... B)

No i ty masz racje.
Mnie to dobijało, zwłaszcza na low lv na pvp kiedy taki 20 lv (ja 10) lurował mi guarda to cięzko zebym przezył, chociaż kilka razy sie udało :P.

Justysia_=* 15-07-2006 10:45

Jak zawsze są tego wszystkiego 2 strOny medalu... i na non-pvp jest zle i na pvp..
na non pvp zabieraja loota...bija potwory..blokuja respy..kradna itp..
na pvp z koleji znudzeni gracze biegaja i bija slabsze lvl bo im sie nudzi..ale pekuja bo nie chce im sie normalnie grac..nie wspomne o huntach za nic...
rookowaniu czy biciu" a bo mi sie nie podobasz, masz durny nick, zmien ubrnako bo dostaniesz w pier*al"
a ktos napisal cos o br...
Br.. sa fajne bo nie thiefuja tak jak polacy..nie bija bez powodu[?]
tu tez br dziela sie na dwa różne rodzaje...
głupie niewbie które nie ruszy ci potwora bo napiszesz mu ze dostanie bana.. nie zabierze loota bo to zlodziejstwo.. a uduchowiony br czegos takiego nawet w tibii nie zrobi :P
tym bardziej swojemu rodakowi..
a polacy nawet polakowi pokaza srodkowy palec...
Sa jednak Br, które sa tak upierdliwe ze masakra.. kradna wszystko a na widok napisu POL... dostaja szalu.. od razu msg do kolegow innych glupawych br ktorzy bez powodu zaczynaja szweda czy polaka...Bic :P

Br sa na pewno lepsze od swe ale glupsze... chociaz z niektórymi swe da sie gadac jednak to rypane cwaniaki..ktore nie lubia obcokrajowcow(ale sa wyjatki :P)

Ehhi najlepiej by bylo jakby CipsoFt robil 2 swiaty non-pvp i 2 swiaty pvp...albo po jednym i narzekania by sie urwały..kazdy mial by cosik dla siebie :P

Duch Guardi 15-07-2006 11:11

najleprze na tych servach jest że na 1 lvl zrobiłem goblin quest :D ale strasznie dużo jest ludu żeby wbic 2 lvl musiałem expic 1h :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:31.