![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
A jak cos pierwszy raz cie widze na forum ..urwales sie z choinki i krytykujesz?:> a no tak Lecicie all lizacdupe Unitom ktory cie potem zabije xD |
@up
po 1 udzielalem sie juz a po 2 nie lize im dupy :DD w porownaniu do ciebie jak lizesz ludziom z Okhrana i Kazdum :D i co myslisz ze dzieki temu beda cie kochac :D Btw. czlowieku ogladalem Fillmow i nawet sam kiedys uczestniczylem w wojnach wiec mi nie mow takich rzeczy :D Szczuru.pl mowi cala wam prawde o was :D po za tym ostatnio Unit niezle z wami pojechal :D was bylo duzo wiecej a staliscie i patrzyliscie jaka pada Dima
|
Cytuj:
I jestem ciekaw w jakiej wojnie niby uczestyniczyles:) Podaj swoj name boosie:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nosze takie eq jakie mi sie podoba pozatym czemu Latuz mial mnie zabic? |
Cytuj:
@topic gratz fraga na Kidneo @widakey to, że nie lubisz Okhrany, to nie moja, wina, ale to nie znaczy, że możesz ich obrażać, tym bardziej mnie. Nawet dla takiego dziecka jak ja ;) To, że Ty tutaj wykazujesz jaki jestes spoko i wogole. 0 konkretów twoje INTELIGENTNE* posty nie wnoszą nic do topica. a i odczep sie od Okhrany. Motto na dzisiaj dla Ciebie "śmiej sie, śmiej, zobaczysz jednak Twój smiech urwie się jak hejnał" =] zmień zachowanie albo wyjdź z tego forum =] * to czysta ironia =] |
@SeQ
moze przejsc obok ciebie i zrobic missclicka z F12:|?:) |
lol
Master Vilum myslisz ze jak zgrywasz Bossa na Forum to jest cfajny??
Btw. Lekcewazysz mnie .. nie dlugo zobaczymy czy w rl Tibi bedziesz taki Cfany ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a ty coś wnosisz ?? ty tylko w mordzie na Forum jestes mocny ;) pokaż cos w praktyce a nie udajesz takiego bossa w twarzy
|
Cytuj:
|
NIe mialem w ogole ochoty mieszac sie w wasza dyskusje ale tak po prostu sie nie da.
@Vilum Jestes zalosny i czytajac twoje posty zal mi ciebie. To wyglada ze pisanie i zasmiecanie tego forum sprawia ci totalna przyjemnosc a wrecz podnieca cie! Zapewne bluzganie na innych doprowadza cie do orgazmu ale w to wnikac juz nie bede. W kazdym badz razie jestes najgorszym asslickerem o jakim slyszalem (chyba pobiles poczciwego Vaikora:)) Tibia to gra a dla ciebie najwidoczniej jest zyciem, przegranym zyciem:( @Szczuru.pl Jesli masz duzo czasu to dalej jedz po Vilumie to moze wreszcie mu sie ta glupia geba zamknie:P Ale twoje posty by mogly chociaz tzrymac fason. @Versus Spokojny i nawet obiektywny facet ktory nie leje wody, potrafi wyrazic swoja opinie i nie niszczy tego threadu bezsensownym spamem:) @Vilum again Nie musze byc po zadnej stronie aby widziec ze jestes nikim:/ Wiec zaraz nie oskarzaj mnie o stronniczosc! Twoje odpowiedzi sa ponizej granicy dobrego smaku;/ @Seq :) POzdro stary @Blood Mowienie do Viluma to nic innego jak totalna strata czasu. To by bylo na tyle. |
Cytuj:
I tak przyznam jestes stronniczy w stosunku Mority i Seqa do Mnie:) Ale mam to gdzies twoje slowa...A do Asslickera to powiedz mi komu lize dupe niby?:) W porownaniu Mority Seqa i Szczura to nim nie jestem popatrz wpierw na nich ale ok bo pewnie zaraz powiesz ze nie mam racji albo sie znowu rzuca na mnie (nooby) |
@Martinesz - Nie wiesz o co kaman to zamknij jape tak ci powiem.....
@Smichael - Pozdro ziomie z wspólnej gildi, ale SeQ to też ziom więc prosze nie kłóćcie sie ;> dla mnie plx xD @Vilum - Widze że dalej nie możesz znaleźć tu przyjaciół ;( Próbuj dalej ;D |
hahaha
Torpedo hahaa wreszcie ktos napisal cała prawde :D i tak jak dokladnie
|
@Torpedo
Jeśli mnie uwazasz za nooba to sie bardzo mylisz ja tam nie padam od ludzi o ponad polowe mniejszy lvle od ciebie tu chodzi o Titania i Morgana :)
|
Cytuj:
Ja tez nie mam tego w zwyczaju. Dla twojej wiadomości to konto juz nie nalezy do mnie:P i zwisa mi co sie z nim dzieje |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:33. |