Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Unit.. CZy istnieje szansa żeby kiedykolwiek wykurzyć ich z serwera? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85431)

Master Vilum 24-08-2006 13:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 951831)
Co dupe mu liżesz tak samo jak seqowi a potem go oczyścisz z chaty? ;D

Nigdy Seqowi nie lizalem dupy haha

Master Vilum 24-08-2006 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blood Romeragura (Post 951823)
nom dobry jesteś jak wy jestescie w pojedyncze Fragi lepsi to ja jestem swiety mikolaj :D ile razy bylo 2-3 unitow na was 10+ :D i jak z tego unit zawsze wychodzil najszesciej nawet nie padal :D wiec nie mow mi ze jestescie lepsi w pojedyncze Fragi bo smiac mi sie chce :D..

ZObacz sobie wynik poczytaj forum tibia.com pogladaj filmiki potem sie udzielaj:)
A jak cos pierwszy raz cie widze na forum ..urwales sie z choinki i krytykujesz?:>
a no tak Lecicie all lizacdupe Unitom ktory cie potem zabije xD

Blood Romeragura 24-08-2006 14:18

@up

po 1 udzielalem sie juz a po 2 nie lize im dupy :DD w porownaniu do ciebie jak lizesz ludziom z Okhrana i Kazdum :D i co myslisz ze dzieki temu beda cie kochac :D Btw. czlowieku ogladalem Fillmow i nawet sam kiedys uczestniczylem w wojnach wiec mi nie mow takich rzeczy :D Szczuru.pl mowi cala wam prawde o was :D po za tym ostatnio Unit niezle z wami pojechal :D was bylo duzo wiecej a staliscie i patrzyliscie jaka pada Dima

Master Vilum 24-08-2006 14:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blood Romeragura (Post 952050)
po 1 udzielalem sie juz a po 2 nie lize im dupy :DD w porownaniu do ciebie jak lizesz ludziom z Okhrana i Kazdum :D i co myslisz ze dzieki temu beda cie kochac :D Btw. czlowieku ogladalem Fillmow i nawet sam kiedys uczestniczylem w wojnach wiec mi nie mow takich rzeczy :D Szczuru.pl mowi cala wam prawde o was :D po za tym ostatnio Unit niezle z wami pojechal :D was bylo duzo wiecej a staliscie i patrzyliscie jaka pada Dima

Haha N/C jak popierasz lizanie dupy Widakeya Fummlanowi to spoxik ^.-

I jestem ciekaw w jakiej wojnie niby uczestyniczyles:)

Podaj swoj name boosie:)

Smichael 24-08-2006 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 950662)
Mm moze dlatego?:
20:14 You see a demon helmet (Arm:10).
It weighs 29.50 oz.
You hear an evil whispering from inside.
~
Taifun~ tez noob bo nosi aol?

Koniowi to pan tłumacz...

lol ta taifun noob tyle ze taifun ma tyle hp co knight na 100 lvlu i stone skina nie musi nosic a ty padasz na ue od latuza :/

SeQ_PL 24-08-2006 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smichael (Post 952158)
lol ta taifun noob tyle ze taifun ma tyle hp co knight na 100 lvlu i stone skina nie musi nosic a ty padasz na ue od latuza :/

Lepiej pasc i oddac mu bp + 10% szansy na eq?
Nosze takie eq jakie mi sie podoba pozatym czemu Latuz mial mnie zabic?

Martinesz 24-08-2006 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 952271)
Lepiej pasc i oddac mu bp + 10% szansy na eq?
Nosze takie eq jakie mi sie podoba pozatym czemu Latuz mial mnie zabic?

4 fun ;)

@topic

gratz fraga na Kidneo

@widakey

to, że nie lubisz Okhrany, to nie moja, wina, ale to nie znaczy, że możesz ich obrażać, tym bardziej mnie. Nawet dla takiego dziecka jak ja ;) To, że Ty tutaj wykazujesz jaki jestes spoko i wogole. 0 konkretów twoje INTELIGENTNE* posty nie wnoszą nic do topica. a i odczep sie od Okhrany. Motto na dzisiaj dla Ciebie "śmiej sie, śmiej, zobaczysz jednak Twój smiech urwie się jak hejnał" =]
zmień zachowanie albo wyjdź z tego forum =]

* to czysta ironia =]

Smichael 24-08-2006 16:34

@SeQ
moze przejsc obok ciebie i zrobic missclicka z F12:|?:)

Blood Romeragura 24-08-2006 16:46

lol

Master Vilum myslisz ze jak zgrywasz Bossa na Forum to jest cfajny??

Btw. Lekcewazysz mnie .. nie dlugo zobaczymy czy w rl Tibi bedziesz taki Cfany ;)

Master Vilum 24-08-2006 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blood Romeragura (Post 952349)
Master Vilum myslisz ze jak zgrywasz Bossa na Forum to jest cfajny??

Btw. Lekcewazysz mnie .. nie dlugo zobaczymy czy w rl Tibi bedziesz taki Cfany ;)

To jest Topic o sprawie Unit a grozic mi mozesz w (tibi) nic nie wnosisz do tego forum (closed) a do rl spraw to sie chyba doczekac nie moge:)

Master Vilum 24-08-2006 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smichael (Post 952327)
@SeQ
moze przejsc obok ciebie i zrobic missclicka z F12:|?:)

Tak popieram i nie musi nawet missclicka zrobic poprostu widzi o nudzi mi sie i bach ue i padasz dziecino:) I co potem? Jak sie niby bedziesz chcial to zalatwic? Olac? Zaplacic? :> Tak zaplacisz w tym jestes najlepszy xD

Blood Romeragura 24-08-2006 17:09

a ty coś wnosisz ?? ty tylko w mordzie na Forum jestes mocny ;) pokaż cos w praktyce a nie udajesz takiego bossa w twarzy

Master Vilum 24-08-2006 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blood Romeragura (Post 952395)
a ty coś wnosisz ?? ty tylko w mordzie na Forum jestes mocny ;) pokaż cos w praktyce a nie udajesz takiego bossa w twarzy

Nie musze ci udawadniac co wnosze, niektrozy wiedza co ty nie musisz:)

Torpedo 24-08-2006 20:04

NIe mialem w ogole ochoty mieszac sie w wasza dyskusje ale tak po prostu sie nie da.

@Vilum
Jestes zalosny i czytajac twoje posty zal mi ciebie. To wyglada ze pisanie i zasmiecanie tego forum sprawia ci totalna przyjemnosc a wrecz podnieca cie! Zapewne bluzganie na innych doprowadza cie do orgazmu ale w to wnikac juz nie bede. W kazdym badz razie jestes najgorszym asslickerem o jakim slyszalem (chyba pobiles poczciwego Vaikora:)) Tibia to gra a dla ciebie najwidoczniej jest zyciem, przegranym zyciem:(

@Szczuru.pl
Jesli masz duzo czasu to dalej jedz po Vilumie to moze wreszcie mu sie ta glupia geba zamknie:P Ale twoje posty by mogly chociaz tzrymac fason.

@Versus
Spokojny i nawet obiektywny facet ktory nie leje wody, potrafi wyrazic swoja opinie i nie niszczy tego threadu bezsensownym spamem:)

@Vilum again
Nie musze byc po zadnej stronie aby widziec ze jestes nikim:/ Wiec zaraz nie oskarzaj mnie o stronniczosc! Twoje odpowiedzi sa ponizej granicy dobrego smaku;/

@Seq
:) POzdro stary

@Blood
Mowienie do Viluma to nic innego jak totalna strata czasu.

To by bylo na tyle.

Master Vilum 24-08-2006 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpedo (Post 952729)
NIe mialem w ogole ochoty mieszac sie w wasza dyskusje ale tak po prostu sie nie da.

@Vilum
Jestes zalosny i czytajac twoje posty zal mi ciebie. To wyglada ze pisanie i zasmiecanie tego forum sprawia ci totalna przyjemnosc a wrecz podnieca cie! Zapewne bluzganie na innych doprowadza cie do orgazmu ale w to wnikac juz nie bede. W kazdym badz razie jestes najgorszym asslickerem o jakim slyszalem (chyba pobiles poczciwego Vaikora:)) Tibia to gra a dla ciebie najwidoczniej jest zyciem, przegranym zyciem:(

@Szczuru.pl
Jesli masz duzo czasu to dalej jedz po Vilumie to moze wreszcie mu sie ta glupia geba zamknie:P Ale twoje posty by mogly chociaz tzrymac fason.

@Versus
Spokojny i nawet obiektywny facet ktory nie leje wody, potrafi wyrazic swoja opinie i nie niszczy tego threadu bezsensownym spamem:)

@Vilum again
Nie musze byc po zadnej stronie aby widziec ze jestes nikim:/ Wiec zaraz nie oskarzaj mnie o stronniczosc! Twoje odpowiedzi sa ponizej granicy dobrego smaku;/

@Seq
:) POzdro stary

@Blood
Mowienie do Viluma to nic innego jak totalna strata czasu.

To by bylo na tyle.

Pamietam jak Morita do ciebie zazartowal ze dochodzi do Unitu a ty sie rozdarles na niego a teraz jak odszedl od Okhrana i zdradzil kumpli co powiesz? :-) i ja nie wyzywam tylko Szczuru zaczal a dla mnie tez jestes nikim poprostu noobem:)

I tak przyznam jestes stronniczy w stosunku Mority i Seqa do Mnie:) Ale mam to gdzies twoje slowa...A do Asslickera to powiedz mi komu lize dupe niby?:) W porownaniu Mority Seqa i Szczura to nim nie jestem popatrz wpierw na nich ale ok bo pewnie zaraz powiesz ze nie mam racji albo sie znowu rzuca na mnie (nooby)

Szczuru.pl 24-08-2006 21:15

@Martinesz - Nie wiesz o co kaman to zamknij jape tak ci powiem.....

@Smichael - Pozdro ziomie z wspólnej gildi, ale SeQ to też ziom więc prosze nie kłóćcie sie ;> dla mnie plx xD

@Vilum - Widze że dalej nie możesz znaleźć tu przyjaciół ;( Próbuj dalej ;D

Blood Romeragura 24-08-2006 21:55

hahaha

Torpedo hahaa wreszcie ktos napisal cała prawde :D i tak jak dokladnie

Master Vilum 25-08-2006 08:46

@Torpedo

Jeśli mnie uwazasz za nooba to sie bardzo mylisz ja tam nie padam od ludzi o ponad polowe mniejszy lvle od ciebie tu chodzi o Titania i Morgana :)

Torpedo 25-08-2006 09:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 953429)
Jeśli mnie uwazasz za nooba to sie bardzo mylisz ja tam nie padam od ludzi o ponad polowe mniejszy lvle od ciebie tu chodzi o Titania i Morgana :)

Ja tez nie mam tego w zwyczaju. Dla twojej wiadomości to konto juz nie nalezy do mnie:P i zwisa mi co sie z nim dzieje

Smichael 25-08-2006 10:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpedo (Post 953455)
Ja tez nie mam tego w zwyczaju. Dla twojej wiadomości to konto juz nie nalezy do mnie:P i zwisa mi co sie z nim dzieje

poore ownag3 acc trading owns ja bym nie sprzedal mego acc nawet jakbym mial isc na emerytturke

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:33.