Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe Outfity! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=86938)

Angel of Death 28-07-2006 10:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Altharion
Co do tych fotek.
Na fotce Assasinów w górnym lewym rogu widac glówke jakiegos (chyba) nowego potworka ;)

To łeb ropuchy ;P

A tak wogóle, to tibia.humor.net nie dostała screena ? Ostatnio mieli gdy były nowe potwory.

rafalo 28-07-2006 10:59

O lol --.--

Te stroje sa pedalskie zachwile Tibia bedzie wyglądała jak Pokemony --.--

Mial Nika 28-07-2006 11:08

POkemony sa the best haehuahesuhehsuea ;-)

T3H_VirUs 28-07-2006 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion.
te stroje sa gejowskie ;p

Co racja to racja, mnie one sie tam nie podobaja...uważam ze cały update jest do kitu, i pewnie zakoncze moja przygodę [?] z tibią =P

Mial Nika 28-07-2006 11:10

smieszni jestescie cipsoft dazy do zrownania uczciwych graczy i cheaterow ..... ale przy tym knighci ucierpia............ czyli ja -.-'' a co do outfitow stare sie znudzily i sie przydadza nowe ;-)

Baartoss 28-07-2006 11:11

Ta outfity piekne... ale oczywiscie dla kogo? Dla PACC :////// Cipsoft robi to wszystko dla PACC a moze by tak cos dla facc?:/ W tej grze panuje dyskryminacja ://///////////

Mial Nika 28-07-2006 11:13

Bartos badz co badz ale cipsoft wymyslil ta gre dla interesu .. i prubuje namowic graczy do zakupienia premium........ zrozum oni tak zarabiaja na chleb

T3H_VirUs 28-07-2006 11:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mial Nika
smieszni jestescie cipsoft dazy do zrownania uczciwych graczy i cheaterow ..... ale przy tym knighci ucierpia............ czyli ja -.-'' a co do outfitow stare sie znudzily i sie przydadza nowe ;-)

Ucierpia? Ty chyba masz na bani troszeczke... jakbys umiał przede wszystkim czytac to mógłbys wywnioskowac ze w tibi bedzie bot -.- Ustawiasz se uha na hotkeya i jak tu ucierpisz? Chyba ze nie wiesz jak sie wciska klawisz np F1 -.-

Leczenie dla tego pana poprosze =P

@Down
Faktycznie dla blokera przerypane...ale sobie pomysl dobre dla noobqw którzy próbuja zarobic a jakis kolo podbiega i im zabiera
a z tym battle to mi wisi na npvp gram :> A Xantera to staaaaare czasy =D

Mial Nika 28-07-2006 11:16

patrz na to
Bloker -przerypane bo nie moze otwierac loota
nawalanie na batlle w tamtym temacie ktos opisal hity ...

Own3d

Kraon 28-07-2006 11:20

Cytuj:

Bartos badz co badz ale cipsoft wymyslil ta gre dla interesu .. i prubuje namowic graczy do zakupienia premium........ zrozum oni tak zarabiaja na chleb

Oni nie wymyślili Tibii dla interesu. Dopiero później wymyślili że można na tym zarobić. Na początku to była praca dyplomowa na studia.

Mial Nika 28-07-2006 11:24

Tak wlasnie dzieki kraon za poprawienie mojego posta.. a te downy powinny sie domyslec ze to jest dla nich zarobek...

Iontz 28-07-2006 11:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lathios
ludzie, co wy tu gadacie to tylko boki zrywać, w grach fantasy druidzi to magowie natury a te outfity akurat na takich pasują...

Masz rację. Magowie w grach fantasy ganiają w czapkach z łba niedźwiedzia. W co ty grywasz?! ;) Magowie, o ile to widzę, to chude, słabowite postacie w długiej szacie, trzymające się z daleka od pola walki i wspomagające walczących siłą magii. A druidzi w tym outficie wyglądają jak barbarzyńcy i do tego są grubi.

A teraz jeszcze raz obejrzałem te outfity i naszło mnie kolejne skojarzenie - Pokemony :D

yankaz 28-07-2006 12:08

a kiedy bedzie ten up

juz niemoge sie doczeka mi one sie podobaja

Stitl 28-07-2006 12:12

ale kupa...jka nie bedzie trzeba ja nie zmienie oejgo kochanego outfitu xD

Voldus15 28-07-2006 12:29

Słyszałem ze po ubtate u Eremo mozna kupić aol po 10k !!! Czy moze to ktoś potwierdzic??

Niewidzialna reka 28-07-2006 12:31

Cytuj:

nie bedzie nowych profesji l0l..... Assasin to zapewne paladyn

debilu assasin to po angielsku zabujca -.- i to pewnie bedzie ten outfit questowy

Xedo Dreona 28-07-2006 12:40

Jak użyc?

Jak mam użyć tych nowych outfitow na FACC'u i wogle nie zauwazylem zmian. Trzeba cos zrobic by miec zmieniony strój?

Pawlos II 28-07-2006 12:44

Odpowiedz

Ludzie CipSoft juz nie robi tibii dla swojej rozrywki tylko jest to teraz "maszynka do robienia kasy".
Odpowiedzi takie jak, "niech CipSoft zrobi coś dla facc"
jest to bzdura oni robią nowosci tylko dla pieniędzy czyli dla pacc'ów.Jesli chcesz jakies nowosci to nie marudź, że jestes facc'em i za każdym updatem nie ma nic nowego prosta sprawa kup pacca i nie narzekaj.
A co do Update to uważam go za jeden z najlepszych.
56 h exp (Stamina) jest nie odczuwalny jej brak expiac pare godzin np. 7
jaksie da loga to nastepnego dnia prawie cala odnowiona.
Outfity mogą być potwory tez nie sa zle.

Bebop 28-07-2006 12:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voldus15
Słyszałem ze po ubtate u Eremo mozna kupić aol po 10k !!! Czy moze to ktoś potwierdzic??

Prawde mówiąc to tylko na teście był tańszy tak mi sie wydaje.

Bebop 28-07-2006 12:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Niewidzialna reka
debilu assasin to po angielsku zabujca -.- i to pewnie bedzie ten outfit questowy

Outfit będzie normalnie, ale dodatki będą z questa.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:32.