![]() |
Nasz kochany bezbronny zajaczek sie smuci ze niedajecie komentow...
*Tutaj wersja dla starszych Ten je... evul Zajc sie wkur... ze nie dajecie mu pie... komentow!! |
Zając Niech 2 osoby gadają dobra;) @fake 5/10
@up Veruis dobre to mnie rozbawiło. |
Luzie weźcie coś skomentujcie...
|
Całkiem śmieszne, choć tylko dlatego, że mam akurat bardzo paskudny humor. Ogólnie jest fajnie, choć czekam na kolejną część, która podtrzyma poziom twoich pasków.
|
Hrhr... nie chodzi o to, ze tak malo smieszne, ze ledwo wydaje dzwieki, ale ze jest tak smieszne, ze az wydaje dzwieki. Jeszcze drapie mnie w gardle i jestem w bibliotece, wiec smiac za bardzo sie nie bedzie dalo.
|
nawet fajnie ale jakoś troche nie śmiesznie :/ popracuj 6/10 ;)
|
Cytuj:
O lol... 3 pierwsze paski ogladnoles i reply? Czy uwazasz ze ostatnie paski nie sa smieszne (gl)? A tak w ogole to sa paski HUMORYSTYCZNE skoro jest malo smieszne to 6 dales za wykonanie ktore jest proste jak Nie wiem Co? @Topic 8/10 hrhrhr Wyj Fake ale niektore paski niesmieszne |
Haha! Myśleliście że już nei zrobie paska? To sięmyliliście! Prosze:
Pasek #24 http://images2.fotosik.pl/221/2976f3b5f273a15c.png Może troche nieśmieszny ale weny nie mam ;) Proszę o komentarze. BTW. Temat ma już ponad 15.000 odwiedzin! Dzięki! |
Ja wiem... Zpoczatku nei skumalem :D Ale fajne :D
|
Niezłe a myślałem ze sobie odpuśćiłes buuhaha fajnec 7/10
|
Dobre. Czekam na next part.
|
Lol dobre.Sam na poczatku nie skapowalem tego paska.Dobiero po jakis 12 sekundach zaczalem sie smiac ze az chata czeslo :P
|
Cytuj:
Zając dzięki za spełnienie mojego życzenia z Brazylijczykami. 100\10 |
Pasek 24 mnie rozśmieszył, a szczególnie 1 zdjęcie z brytyjczykiem.
9/10 |
ALLELUJA!!!!!
8/10 |
Dziś kumpel dał mi linka. Nie miałem co robić więc zaczołem czytać :D. A tutaj co widze? Brecha!!! Kurde ja się turlałem po dywanie xD
|
Suuper 10000000000000/1000000000000 Pliz Zrob Dalej !!
|
Cytuj:
|
Zajac... ja tu patrze twoj post... mysle sobie... "TAK NARESZCIE NEW PART!" A tu ***** :D... =) Jak chcesz pomysly to ci moge cos wykombinowac :D
|
Cytuj:
Uważasz, że on po za skale wyjechał? 100000000000000000000000000000000000000000000\10. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:09. |