![]() |
Cytuj:
ale gimbusy no co Ty, chyba że she:DDD |
Cytuj:
razdwatszychuj |
elyta nigdy sie nie zmieni :D co najwyzej ox powinien miec osoba range 'megacipka'
|
Cytuj:
Trzeba nam IRL zlot zorganizować! O! Powspominać jakie z nas pipy bojowe były! |
wyobraz sobie, ze jak dzis z darkiem rozmawialem, to mi powiedzial, ze gra teraz w tibie od wczoraj... swiat upadl na glowe :D
|
Ogłupiał do reszty? Na turnieju za mocno mu kto przywalił, że mu się sufit pofalował?
Tibia? Nigdy więcej! Są o wiele ciekawsze miejsca w internecie do tracenia życia ;) To kiedy piwo? Zbierzemy jakąś większą ekipę staruchów? Jestem u siebie od środy. |
ja od nd do pt przyszlego tyg w karpaczu na zdjeciach a pozniej juz moge sie spotykac ; ) btw ostatnio na zlocie rycerskim pilem z Maygyverem, Pupilka(ja juz kiedys poznalem) i nie wiedzialem, ze to oni dopoki sie na FB przez znajomych nie znalezlismy :D majowi nawet fote zrobilem. tak samo na sesji rpg poznalem jeszcze jednego znajomego z tibii. swiat jest maly ;D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Elita padłem :D Dodajcie sobie jeszcze
największym szczęściem człowieka jest nigdy się nie urodzić, a jeśli już jesteś takim pechowcem, że żyjesz to znajdź się w elicie, żeby swój pech przeżyć jak najszczęśliwiej ;) Wtedy dopiero pojedziecie po całości... Swoją drogą Pozdrawiam "elitke" ;) |
Zulo
Mhrook Agressssja!!!!! |
Zwariowałeś ; D
Nuda w życiu tak doskwiera ze postanowiles sprawdzic co tu sie dzieje? |
to ktoś jeszcze żyje?
|
Cytuj:
|
na dragomy zawsze chetnie;;]
|
Cytuj:
|
rylek i olorion kogo ja widze
olor ty jestes slawny czytam czasem o tobie w pokerofych njusach ;]]] |
nie tu -----
|
Dobra, lamusy. Wszyscy wiedzą, że dawna elyta to grupka kumpli lubiących sobie czasem wzajemnie obciągnąć na realu :< Ja się nie chciałem godzić na takie warunki, więc mnie nie przyjęli.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:11. |