![]() |
hah! Wreszcie Cie moge naprawde pochwalic ;D .. nie jest to jeszcze mistrzostwo, ale profesjonalizm i pasja w tym o sie robi ;)
No.. to masz moja szczera pochwale, mozesz sie cieszyc bo specjalnie tylko po to zalogowalem sie na forum ;)) |
@up
ło no to naprawde moge czuc sie zaszczycony :), tak wogole to musimy sie kiedys wszyscy spotkac i jakiegos browara obalic, bo Tarlos mi po dwoch wysiadl xD @Nedomanus wymiary i opis |
64*64 niestety gif, bo cipy takie chca :P
hmm np jakas tarcza z symbolami nocy (gwiazdy czy cos) ewentualnie napis OoN z jakims ciekawym tlem, licze w twoja inwencję twórczą i z góry dziękuję :) |
ja zeby odpasc to bym musial ze 3 obalic ;) .. no ale to gg jak cos :d
|
Xxxxxxxxxx
|
Er... rób te większe pracki nie 32x32 ;P
A ostatni większy toporek wygląda słabo... płaskawy taki ;/ |
Xxxxxxxxxx
|
Jak to ma być do Tibii to kąt jest zły. :D
Fajne pracki, bo pixelartowate ;p no i za pomysł. 2 bardziej mi się podoba, ale dach ma nijaki. :D |
Chwala mu za to, ze nie jest to tibijska perspektywa...porzadne wykonanie, ladnie zrobiona strzecha i drewno, moglbys sie pokusic o wioske z takimi grafikami.
|
Xxxxxxxxxx
|
Czasami żałuję, że jestem ateistą - bym miał jak wołać w takich sytuacjach.
Dlaczego ty nie jesteś jeszcze Cip Sofcie? Sam byś wypełnił Tibię setkami/tysiącami nowych spritów (nie ściągałem wszystkich, ale mam ok. 166). Czy nadal podejmujesz się zadań? Jak tak to mam dla ciebie coś trudnego: Diamentowy Golem. |
Xxxxxxxxxx
|
A można użyć?
|
PW albo GG...
|
bardzo ładne , szczególnie te z wyglądami broni i armów :cup:
|
Xxxxxxxxxx =)
|
:o
................... No fajne, fajne. Moglbys dodac AA. |
W połowie kolorowania straciłem vene i już lecialo na oślep, także AA tymbardziej mi się nie chciało robić(zresztą nigdy nei robie ;pp moze nie umiem :confused: ) xD
|
Kontur drewnianej części jest zbyt gruby.
Gratuluję talentu. 9/10 |
Swietne sa grafiki. bardzo mi sie podobaja bronie :p
cudo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:22. |