Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Wydarzenia z Xereny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=92979)

Mispex 01-03-2007 09:05

To Robic gildie i invite ludzi na war:P

Waldo1910 01-03-2007 11:20

Nie rozumiecie, że Mitzum ma tyle kasy w domku ile wszyscy Polacy razem wzięci pewnie nie mamy? Nie ma warunków w tej chwili do wygrania żadnej wojny. Nie ma co ukrywać, to oni s± w tej chwili gór±.

Mispex 01-03-2007 11:49

masz racje czekajmy aż bardziej urosna w sile:)
I co z tego ze Mitzum ma tyle kasy omg...

Master Bonczek 01-03-2007 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mispex (Post 1294802)
To Robic gildie i invite ludzi na war:P

A doszedłby¶? -.-

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzeszow (Post 1294575)
oj bonczek bonczek :( szkoda ze juz o mnie zapomniales

Your lovely veav :*

Nie zapomniałem tylko było mówić, że to Ty :P z Tob± też hydry się pizgało :D

@Gamio
Nic tylko zacytować Grzesia Halamę:
"Ja wiedziałem, że tak będzie"
Mówiłem mu już dawno, że za szybko expi i mu się dobior± do tyłka. Może zrobimy zakłady kto będzie next?:P Ja bym stawiał Axela ale to po PoI dopiero bo się im przyda... więc ja postawie Tyferiusa mimo, że go lubie :P

enderty 01-03-2007 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mispex (Post 1294907)
masz racje czekajmy aż bardziej urosna w sile:)

mispex ma calkowita racje

ale juz pipa jak this is bilo tengu to polacy schowali glowe w piasek i jest jak jest jak sie nie wykorzystuje sytuacji to pozniej sie opuszcza server

Waldo1910 01-03-2007 17:54

[quote=Mispex;1294907]masz racje czekajmy aż bardziej urosna w sile:)

To z tego, że oni maj± na runy, manasy i blessy a my nie.

Slepak Immortal 01-03-2007 18:18

Dlugo mnie tu ne było, a widzę że się sporo wydarzyło ;p..
Hooyowo,że next hlvl przestał grać :( Jak tak dalej pójdzie to nie ma co tu grać ;/

A mój noob charek w drodze xD.. Narazie nie chce mi sie expić palkiem

Rzeszow 01-03-2007 20:28

stawiam na miltiadesa lub demolitiusa lub dzingiego. Tylko jeszcze z tej 3 dema nie chcieli pizgadc ;d z mili nie wiem o co poszlo na ef a dzingiego ludzie mowili ze chcieli ubic ;d kwestia czasu... ja tam moge wojowac 60 lvl zawsze sie przyda :) (tylko ze narasie jestem hanted przez horne za friko:P )tylko zeby all polacy to zrobili :bonku varene otto gamio i cala reszta 60 lvl nie damy rady :/ i jeszcze jakis szwedof by sie przydalo przekabacic na nasza strony typu shin puma, sir manace, w skrocie tych co w kakikadze byli lub FF.

Btw; Axel XErenous i Kongrus moga byc nastepni :(
Nie wiadomo co sve odpierdoli :(

Mispex 01-03-2007 20:38

kurde Bonq nawet mnie nie wnerwiaj...
Jak to pisze to chyba jasne ze tak:)

wr00n 01-03-2007 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez enderty (Post 1294800)
no gamio killed by hempish i juz przestaje grac? kurde czy wy polacy nie rozumiecie? albo wszyscy zaczna walczyc albo kure jeden po drugim was wykopia z serva

nie rozumiecie? jak ktoregos z ziomkow zabije swe to trzeba walczyc a nie sobie mowic za duzo czasu wlozylem w postac i pieniedzy nie bede sie udzielal to mnie nie dotyczy...
otoz to dotyczy kazdego jesli teraz nie zawalczysz to bedziesz nastepny po gamio
kurde ocknijcie sie albo od razu wy*******ajcie z serva skoro nie macie jaj

Najmadrzejszy post w tym temacie. I co z tego ze taki madry jak nikt sie do niego nie ustosunkowal... Kolega mi mowil ze Gamio padl za to ze zniknelo ponad 100bp mfs z poi ktore nalezaly do Xuvy. Expil tam po xuvie Falcon i Gamio wiec oni mysla ze to Gamio.

Mispex 02-03-2007 08:59

Obliczylem ze na war moze isc okolo 100+ osob z tego jakies 15~ 100+ lvli
Liczac Gladasta,Degarna,Adavendora,Sara Grim...
Mysle ze bylaby duza szansa na wygranie war...
ps.Nie gadac ze nie ma sensu walczyc etc. Jezeli nie chcesz walczyc nie graj tu bo jak nabijasz zbyt wysoki lvl to hunted.Chyba lepiej walczyc i padac niz byc hunted za nic placic padac itd.

Mispex 02-03-2007 09:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez enderty (Post 1295090)
mispex ma calkowita racje

ale juz pipa jak this is bilo tengu to polacy schowali glowe w piasek i jest jak jest jak sie nie wykorzystuje sytuacji to pozniej sie opuszcza server

To byl nasz najwiekszy blad ze wtedy sie nie dolaczylismy do wojny...
Na poczatku nie bylo zle Tengu nas szanowalo...
Czego nie mozna powiedziec teraz:P
ps. Bonq mam nadzieje ze pytales wszystkich ludzi ktorym dales inva...

Master Bonczek 02-03-2007 16:45

To nie ja zrobiłem t± gildie tylko jaki¶ ziomek :-P i chce zobaczyć ilu ewentualnie by doszło chociaż większo¶ć jest FACC i retired no ale co mi tam tak sobie doszedłem :D

wr00n 02-03-2007 16:59

Hail Rebelion!
Stawiam ze nie dolaczy wiecej niz 4 osoby. Kto da wiecej?

Mispex 02-03-2007 17:24

Ja doszedlem i wyszedlem:P

Pavvulonik 02-03-2007 18:47

HMM co do wojny mysle ze jakby all polacy o duzych lvl sie zebrali do kupy i sluchali by sie jednego typka ktory mialby w huj wyjebane pvp to by wygrali bo swe niedosc ze teraz stracili duzo kasy to jeszcze moze niedlugo zaczna sie wybijac nawzajem :D A co do poi to nieuda sie na xerenie ale to moze i dobrze bo jak mitzum i inni padna to moznaby ich wtedy zatakowac 8o

wr00n 02-03-2007 18:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1296939)
HMM co do wojny mysle ze jakby all polacy o duzych lvl sie zebrali do kupy i sluchali by sie jednego typka ktory mialby w huj wyjebane pvp to by wygrali bo swe niedosc ze teraz stracili duzo kasy to jeszcze moze niedlugo zaczna sie wybijac nawzajem :D A co do poi to nieuda sie na xerenie ale to moze i dobrze bo jak mitzum i inni padna to moznaby ich wtedy zatakowac 8o

To ze ktos ma zajebiste pvp nie znaczy ze ma rowniez zajebista inteligencje przywodca oraz zdolnosc dowodzenia na wysokim poziomie. Szanse nasze sa duzo mniejsze w porownianiu z tymi np 4 miechy temu ale te szanse beda jeszze mniejsze za 4 miechy. Jak POI sie nawet nie uda to i tak mitzum ma 10 mln wiecej. Tak czy siak sa na +. Pomysl Mispexa na akcje po POI jest bardzo fajny ;]

@mispex
To mnie zmylilo ;p (wejscie i wyjsice)

Mispex 02-03-2007 22:27

Rl Samka padl na PTD(Kacapus) z tego co widze to skonczyli calkowicie szanowac Polakow(nie widze zadnego w PTD) wszyscy Polacy co kiedys byli w Tengu z cala ekipa sa jakos w cieniu...

Master Bonczek 02-03-2007 22:31

Dokładnie, a na wypadek wojny od razu będzie Marco, Falcon i Samek join us with your guild... i pewnie pójd± co byłoby błędem...

wrogonastawiony 02-03-2007 23:10

Zanim invitowaliscie ludzi to konsultowaliscie sie z nimi ? Chyba nie, bo watpie zeby taki Falcon czy Samek dołaczyli :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:15.