![]() |
|
co za menda, boisz się że znów skopie ci dupę na bilardzie ? xD
|
Ale z was stereotypy:baby:
Zachowujcie się tak dalej, a prędzej się sami powybijamy niż z rąk Szwedów. PS. Chcę znać wasze zdanie na temat mojego pomysłu. Chce zrobić forum poświęcone całej polonii z saphiry, bo tu jest za ciasno. Szwedzi się sami organizują, pora ich nieobgadywać tylko podjąć wysiłki zsolidaryzowania polskich graczy. Jak to się mówi ''w kupie siła''. Wstępne działy to: Ogłoszenia Wydarzenia Handel Pomoc Gildie Dla lepszej organizacji będe potrzebował ok. dwóch modów (napewno znajdą się spamerzy) i waszej dobrej chęci, żeby się zarejestrowało jak najwięcej polaków. Rejestracja oczywiście na nickach z gry. Piszcie czy wam się to podoba. |
Cytuj:
a ja uważam iz ten server jest pojebany i nie warto na nim grać ;] (nawet jeżeli będzie na nim więcej polaków) a tak swoją drogą BR? |
Cytuj:
|
70 lvl i już podcierasz się innymi Polakami? Bo jeśli nie masz nic mądrzejszego do powiedzenia to lepiej nie spamuj.
Po za tym myślę, że takie forum by się przydało. Jeśli narzekacie na ten serwer to droga wolna, nikt tu nikogo nie zmusza do gry, zacznijcie swoją błyskotliwą karierę na innym wyludnionym serwerze i niech tam was Szedzi rookują. Pora wziąć się do roboty, bo takie beznadziejne posty podchodzą pod spam, nic nie wnoszą i zniechęcają innych Polaków do gry, o wiele łatwiej się odnaleźć jeśli wiadomo, że rodak pomorze ;) Pod koniec tygodnia pewnie forum ruszy-nie jest to żaden obowiązek więc ''wielcy i dumni'' Polacy mogą sobie dalej narzekać jak stare babcie na hemoroidy. |
Cytuj:
Ja się podcieram takimi jak ty, bezużytecznym ścierwem nie mogącym przyjąć do wiadomości że cię tam nie chcą... Ten serwer jest już stracony i ludzie podobni do ciebie prubójący pokazać ten świat w innym świetle są poprostu debilami. Naprawde uważasz że serwer majacy średnio 200 osób online dziennie może być dobrym miejscem do grania ? |
Oceniasz ludzi nic o ich nie wiedząc? Może to podług zagranicznych graczy ty jesteś ścierwem, jeśli pominiemy kwestię czy znają przeciętnego gracza z niskim levelem. Tak na marginesie post nie był skierowany do Ciebie. Twoje kompleksy nie są moim problemem.
Ja nie próbuje tutaj robić żadnej rebeli, ani buntu i nie uważam się za dobrego gracza więc po co się tak produkujesz? Chcę, żeby polepszyło się życie Polaków na tym serwerze. 200 osób online to dla Ciebie porażka? Ja widzę wiele pustych expowisk, a ty pewnie mało noobków do zabijania. Gra Ci nie służy skoro spamujesz i wyzywasz ludzi od ścierwa/debili. Zapraszam do Arcania, skorzystaj z uroków zapchanego serwera. Współczuje Ci, bo jesteś żałosny. |
Cytuj:
ok...HUNTED :) właśnie pomogłeś mi znaleść tego nooba do zabicia, dziękuję ;* |
Cytuj:
|
Cytuj:
HUUUUUUUUNTEDDDDDDDD ;[ i jebie mnie kim jesteś, zydem, niemcem, szwedem czy ruskiem... w*****asz mnie i to starczy mi jako powód ujebania cie <3 |
Pisz dłuższe posty, bo czuję niedosyt. Gdzie się wogóle wychowałeś? Na ulicy? Czy nie potrafisz mówić po polsku? Dziecko neostrady zarywające noce, żeby sobie tylko poexpić:)
Ciekawe co tutaj robią moderatorzy, bo na innym forum dostałbyś nominacją do bana. |
Cytuj:
ehhh, zobaczymy jak będziesz kwiczał gdy cie kiedyś dojadę :S |
Prosiłem o dłuższe, a nie krótsze posty. Taki skomplikowany monolog możesz mi wysłać w prywatnej wiadomości, a nie pisząc posta.
Bądź tak miły i podaj swój nick z saphiry, bo jak widzę masz dwa konta z różnymi e-mailami. |
Cytuj:
http://www.tibia.com/community/?subt...m+pom+the+Evil |
Cytuj:
nie wiem po co sie tak spinales skoro teraz nie bedziesz mogl grac na swoim ukochanym serverze . typowy PL. |
hahahaha Luka i na co ci to bylo?teraz bedziesz musial zmienic serva
Pom Pom ;* |
Pop pom typowy cwaniaczek bez odrobiny rozumu, nabił jakis lvl i uwaza sie za pana swiata pff zalosny koles.
@Xetif, ta najlepiej siedziec cicho i sie nie odzywac ;) bo przyjdzie bananowy dupek i zrobi hunta...ta? Dawids...kolejny bananowy typek :D Luka Warss spokojnie sobie zrobi nowa postac w która Pompon bedzie mógł go cmoknac soczyscie.,wiesz gdzie. Fakt jest taki,ze nie ma na tym forum "normalnego" tematu o Saphirze |
Cytuj:
Btw. chcial bys byc jednym z bananow ;) |
Cytuj:
Jeśli nabiję wysoki level i będą tu nudy to się przeprowadze. PS. Widocznie na tym forum nie będzie normalnego tematu o Saphirze, skoro mało kto się wypowiada. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:23. |