![]() |
Gffffffff......znaczy dobra kur.. wstawiaj ten fake xD
|
"najnudniejsza i najgłupsza część fejka "
masz racje :o pogubiłem sie........ |
Rozumiem, ze fabula jest trodna do przedstawienia, ale zeby tyle bledow graficznych robic:
-kaluze krwi chyba w paincie robione. -wypelnienie "ziemia" jako podloga"? Jest tyle innych posadzek... -polowa jaskin jest dbita lustrzanie i sciany sa nachylone w druga strone. -w tym lesie na ziemi lezy pach (tak to podloze sie zwie-"sand"), zamiast sniegu. -te choinki rosna za gesto. Mogles urozmaicic ten las o drzewa liscieste lub chociaz inne choinki. |
A wiec tak.
Extra ta krew co ze mnie i exerosa leci xD Czaszki tych lucznikow na jednym ssie sa inne. I to chyba wszystko co wyglada zle. |
Ta wieza, w ktorej ci idioci <xD> siedza, zostala zrobiona przezemnie... pietwotnie byla to pierwsza wersja wiezy Xardasa <lol>.
A tak w ogole, nudna... Za malo scen ze mna w roli glownej ;( |
Co to za białe coś? Ja pierdole xD Zaliczyłem ROTFL'a xD Po raz pierwszy zobaczyłem coś takiego xD OWNED!
http://img457.imageshack.us/img457/1...mentarzgf7.png |
20:21 Dark Alphadron Fire Consulter [3]: komentnij mi tego fejka
20:21 Dark Alphadron Fire Consulter [3]: :P 20:23 Dark Alphadron Fire Consulter [3]: komentujesz mi Afterworlda? Maś to ciaho(special)111! WYJEBISTE!!!!!!!!!!!!! Siedzę na głównej straży muahahahahaha! 10/10 |
Nawet fajny fake. Dobre wykonanie, ciekawa fabuła. 10/10 plx? ;)
|
Zrobiłam sobie prezent na urodziny :p i weszłam na forum...
I co jestem do tyłu o jakieś 3 odcinki 8o 8o nie uważam żeby było nudne, nie wiem jak reszcie ale nawet;) ... mi się podoba :D a nawet bym powiedziała BARDZO |
nareszcie next part!!jupi jestem w fake'u jako łowca :cup: przejdźmy do oceniania
-to podłoże to nie śnieg -za gęsto w tym lesie -długo trzeba czekać na next part(Nooo... w porównaniu do fake kalesantego X to bardzo mało) +jestem tam jako łowca +fajny hydraliszek +fabuła czyli 8/10 |
Dobra...
Zaczynamy. Minusy: -Co to takiego białego w lesie? To jest taki piasek, nie śnieg ;p -Eee.... Ziemia jako podloga w wiezy...(chodzi o to gdzie stoi Pitbul) -Na 2 obrazku ten efekt jak się przyjrzy przypomina jakiegoś ludzika z kasztanem na głowie xP -Paintowa krew.. Bleee... -Jeden rodzaj drzew w lesie. Zara, las? Las nie ma jednego rodzaju drzew... -Obrócone ściany podziemi... Plusy: +hydraliszek +ognisty napis :P +Uśmiałem się przy oucie wardiego i Darka ;d +fabuła Ogólnie 7/10. Pracuj, pracuj :) |
Ło, nawet wspomniany tu jestem :) Tak mi miło, dżemkujem. Ogólnie, to to białe coś wydaje się być dziwne... Jakbym patrzył na prerośniętą rozwielitkę światła XD To jakieś zaklęcie? Magya, da?
Wszystko dobrze, tylko jeden z nich coś zdecydowanie za łatwo wydostał się twierdzy. Co to za wieża, z której można uciec podkopem, wykonanym w pięć minut? A ten Hydralisk? Tak se po prostu siedzi i straszy? Niezbyt ta część wyszła, zgodnie z Twoimi ostrzeżeniami. Czekam na lepszą kontynuację. |
Fake taki zły nie jest ten odcinek ;) Fajnie ja wyglądam jako nieumarły ;) A co do Twojego napisu o konkursie to sobie zapomniałem o Draxie :D A często tamtędy przechodzę i go widuję :P Nawet niedawno uczyłem się skórować wilki :D No ale nie mogę się doczekać next parta ;)
Ocena teraz 9.99/10 ;) Bo zawsze może być lepiej ;) |
Zarąbiste xD
Ale ta krew z Omegi i tego drugiego... Fuj xD 10/10 |
Wiadomo... exeros i omega. Oboje sa fuj! xD
|
Dark, kiedy next part? Ja potrafie być dociekliwy na gg ;) A tak na serio to ponawiam pytanie :D Kiedy next part :P
|
Nieliczne outfity mi się niepodobają ale większość jest... nie wiem jak to wyrazić. :p Co do części to trochę gorsza niż poprzednie, ale mimo to bardzo mi się podoba. 10/10
|
swietne, zobaczylem tak jak prosiles =) ciekawa fabula XD
Bedo Lukos z Guardii |
moze byc ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:07. |