![]() |
Nowości:
Kupiłem: Wand of Inferno: 2k (IMO to calkiem tanio liczac, ze w sklepie za 10 i to tylko na edron dostepne...) ----------------------- Cytuj:
Cytuj:
1. on mogl miec platynki i dlatego udalo mu sie to uniesc) 2. To mogl byc tz. rokstejer (10lvl na rooku + depo chary) czyli czlowiek z wysokim lvl na rooku ale nie wychodzi z niego dlatego, ze chce tam zostac tylko poprostu nie potrafi wyjsc... (tacy ludzie istnieja. Gadalem ostatnio z taka n00b'ką zreszta jej nick to było jej imie i nazwisko wiec...) |
Ja sprzedalem dark shielda na aldorze za 800 gp:D (a na tym swicie stoi po 50-100xD)
|
ja mialem paca ak olega nie i mieszkal w carlin co pare dni kupywalem mu bp scarfow ktore sprzedawal za 100gp i pare jungle bp ktore sprzedawal za 200
zarobilismy na tym jakies 10k sprzedaje bp hmm za 1,6k (pojedynczo lub gora 3- staly klijent) |
ja kupilem na galanie 2 Croco Bootsy za 1,4K koles sie spieszyl bo sprzedawal hurtowo (15 par)
:P |
Ja sprzedalem e-plate za 824 crystal coiny.
Jak mialem jeszcze maly lvl jakos 40+ kupilem g arma za 15k |
Cytuj:
|
ja kupiłem na rooku Cooper shielda za 60 gp i studded legi za 50 gp (serv Refugia). A sprzedałem sabre za 80 gp i banana za 200 gp (main) :p.
|
ja spredalem mace za 51gpos
|
To ja sprzedałem serpent sworda za UWAGA! --- 1,8 k hehe 8o 8o
|
hehe
Ja w Thais jakiemuś noobkowi sprzedalem scale armor za 300gp!!!!!!:D
|
Kiedyś opchnąłem:
-Wino za 100 Gp mówiąc, że to Lifefluid -Wode za 100 GP mówiąc, że to Manafluid -Plate Arma za 3 k :) |
dwarfen ringa za 500gp 8o
|
Ja za 600 gp sprzedałem dwa carlin swordy:D :D :D :D :creature:
|
Sprzedałem dwarven shielda za 4k
|
Cytuj:
|
:)
Ja na mainie (musze przyznać głupi byłem) sprzedałem DSMa za 20k.
Kupiłem fire sworda za 1k. Kupiłem devil helmet za 60gp. Sprzedałem grzybka za 100gp. |
Hota kupiony za 120k + Crown Legs [33-35k na Harmonii] i sprzedany za 170k ;]
|
a ja sprzedałem bag z tiquandy za 200 gp.
wymieniłem crystal ringa (smieci takich pełno na ziemi) na dwarven axe. Scarf za 300 gp. |
Ja sprzedalem gosiowi Club Ringa za 2k8o . Bo powiedzialem mu ze jak sie to zalozy to bedzie walil jak z thunder hammera. B)
|
Cytuj:
to nie noobek ze sprzedawal scale armor za 20 gp bo to gowno na ziemi lezy. Ja bym się cieszyl gdyby ktosgo kupil chociaz za 1gp :P jak grasz na danubi to pojde z tobą na ghoule i ci uzbieram bp w 5 min |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |