![]() |
^.^
Przydało by sie dodac larvy koło Ankrahmun i mino tower nad darashią
larvy 13-25lvl mino tower 8-30 (to tylko propozycja xD) |
hmm dla mnie propozycja spoko ;) i przydalo by sie dodac tez tomby w okolicy ank :p
|
tomby 8 - 150level :D :D :D :D :D hehehe :blazen:
|
Hat of the Mad
Dlaczego Hat of The Mad? Ona jest słaba. Daje ona coś? Napisz mi wiadomość plx
@Topic Super poradnik |
Hat Of The Mad
Hat of the mad może i ma tylko te 3 arma ale niektórzy magowie noszą ją bo waży tylko 7.00oz, a u magów z capem ciężko ;)
|
imo z tym b robe na 20 lvlu to jest chore.
Pojdzie potem taki na cyce/dragi wpieprzy sie w resp i pada. Lepiej kupic hat of the mad i sie zyskuje troche capa, a na tym poziomie i tak nikt nie ma zawalonego bp runami/mp, wiec na loot miejsce i tak jest. Wiec b robe lepiej odstawic sobie na lekko ponad 30 jak sie porobi explo/avalanche/iceicle |
Świetny i przejrzysty poradnik! Nie ma cienia wątpliwości, co postawię! 10/10 :) :D
|
Otóż długo oczekiwany update poradnika już jest! Enjoy informacje dotyczące update'u 8.1 ;)
|
gz Emok zajebisty poradnik!
10/10 |
8o Widzę, że się postarałeś "mistrzu" :) Oczywiście 10/10. Parę małych byczków ale pewnie się spieszyłeś xD
|
Cytuj:
|
Do miejsc na expa od 27 dodałbym te nowe tomby pod Mt. Sternum. Poza tym nie uwzględniłeś nawet crown helmeta i mamooth fur cape'a , IMHO bardzo przydatnych jak idziemy na potworki na które nie nosimy dużej ilości run.
|
Cytuj:
|
Tak trochę zepsułeś ten poradnik, kiedyś był fajny napisany w stylu RPG a teraz już tak nie jest :( Kiedyś o wiele fajniej się czytało ten poradnik, teraz jest inaczej, aczkolwiek też nie jest źle :)
|
Cytuj:
|
Mi się podoba ten poradnik :) Oby takich więcej, ale szkoda, że nie ma wszystkich miejscówek...
|
spoko dla mnie wyjebisty poradnik przyda sie ;p
|
Naprawde swietny poradnik, mi sie napewno przyda :P
Pozdrawiam |
Mało istotny błąd(o ile to jest błąd^^), jednak mimo to go powiem. ;p
Do minusów Hailstorm Rod'a można dodać że jest nie opłacalna na hydry, lepiej się sprawdza tam necro rod, ponieważ atak w hydre z necro r. i hailstorm r. są niemalże identyczne...a mana z hailstorma schodzi trochę szybciej. poradnik extra, 10/10. ;) @Down Nie ściągać, keylogger! |
Poradnik fajny ... Przyda sie;].
Błedów bynajmniej nie widziałem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:01. |