![]() |
Cytuj:
|
a ja powiem tak "kto to zrobil jest tibijskim popierdolencem. Zazdrość was zrzerała że potrafil on grac a nie pierdolic glupoty 3 po 3!! Zawsze w tibii istnialo PA i proby sil, ale qrwa to jest juz prfzegieciem by kogos hakowac i go niszczyc cichaczem!!" A teraz apel do hakera-> wiem ze to czytasz, wiec wiedz ze to co zrobiles to nie zwyciestwo ale dzien w ktorym z czlowieka stales sie zwierzeciem, a twoj czyn to cichacz, nikt go nie slyszy, ale kazdy czuje jak smierdzi, bo ciebie tez nikt nie slyszal ale czuje teraz kazdy jak bije od ciebie zapachem szampa i gowna. Jak masz w sobie troche honoru to sie ujawnij, Lorth nie odzyska dzieki temu lvl, ale przynajmniej pozna osobe ktora spieprzyla mu humor.
|
Cytuj:
|
Funky , ty tez nie mowisz za duzo ciekawych rzeczy. Wiec morda w kubeł,i nie kiełkuj! Albo najlepiej sie idz powiesic i tak smierdzisz.
|
Cytuj:
|
Ależ sie ciebie boje:P Prowokacja się udała. To co piszesz, czy to nie to samo co robil lorth?? To sie chyba PA zwało?? Więc i ty powinienes zostac shakowany za to ze nie pozwalasz innym grac:) Zaspiewasz wtedy innym glosikiem:)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Heeeej TAMMMM W DOLINIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 8o
;S idioci marnotrawcy ZŁO(dzieje)CZYŃCY FFFFFFFFFff śiGned: Haos law ja ALL iridians |
Szkoda :( Pozdrawiam shark
|
Cytuj:
|
no proste ^^
odezwij się coś ;) |
Co jest? xD W tym temacie też poruszamy temat hacka?
Btw. Haos thx za dzisiejszą fotke ;* |
do Funky'ego
No wiesz podnoszac twoje IQ do kwadratu i tak nie osiagniesz mojego IQ, wiec morda w kubeł , kiełkuj dalej, cya ciołku. |
Powodzenia w rl Lorth....
|
spoko ss :) trzymaj tak dalej :P
|
@up
Idiota:baby: |
Zamosc team-gosciowie z Zamoscia Cie shakowali:/
do hakera 2 LIGA 2 LIGA RKS!!! My Liczymy Na Siebie Wy Liczcie sie z Nami. Lublin roX!:D |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:47. |