Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Wydarzenia z Berylii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98171)

Vatariel 07-11-2006 10:36

Co do anni to podstawowym błędem było to że 2ch z nich miało 100 lvl a to chyba zbyt mało...

Guardian widać że ogarniasz wszytko w Tibi, nawet anni :) Powiedz mi tylko co ma ssa do eb?

Corso 07-11-2006 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1066957)
Cors@ ty jesteś załosnym idiotą :) zrobiłeś w dwoch 80lvl haha i spzanujesz ja mialem sam większy..

Niczego mi nie jest żal bo nie mam czego "Profesorze". Śmiem wątpić, że nie miałeś większy niż lvl 80 , gdyż widać to po Twoim noobostwie i że sam postaci zrobić nie umiesz , gdyż albo sharujesz z 3 ppl+ albo kupujesz postacie poprostu.

Całe forum się z Ciebie śmieje bo widzą jakim jesteś imbecylem.
Myślisz, że ktoś wierzy w te głupoty co ty piszesz?
Zawsze Ty wszystko wiesz najlepiej jak robić ,powiedz mi tylko jeśli o wszystkim tyle wiesz to czemu nic na servie nie zrobiłeś ? Czemu piszesz tyle rzeczy o anhi , botach, o ls ? Czemu tylko wypowiadasz się o tym na forum ?

P.S Ile ty razy anhi robiłeś? wszystkim profesjami ? Że tak dobrze wiesz kto jak ma robić... ŻAL.PL

A co do tego palka to dobrze wiesz jaka jest prawda :)
Grałeś w 4 a nie w 2
I jak graliście to były wakacje , dopiero bodajże na 47 lvlu szkoła się zaczęła
Czemu do prawdy "profesorze" sie nie przyznajesz? Wiem, że prawda boli..

4 ownerow :macius mlynek bulas i Gruca

Pozdo dla "Profesora" :baby:

Mastermind Toothy 07-11-2006 16:26

Guardianowi hacknęli mózg -.-

Igrexou 07-11-2006 16:39

Hmmm

Co do annhi to z SD by im lepiej poszło
Przykład?
Askara
2x Sorc + 2x Druid. I jakoś zrobili :) wszyscy przeżyli :)

A co ma ssa do annhi? xDDD LaL! jak zapytal Vatariel z e-beam mniej? :D

Guardian 47 lvl w 4 osoby w 2 tygodnie?
Zamilcz bo w gadaniu to ty dobry jesteś, nic poza tym xD

Guardian anubite 07-11-2006 17:26

Nie będe się kłócił z wami więcej bo to nie ma sensu.. huja mnie znacie i się kurwa wypowiadać , i sluchacie corsa bo akutalnie ma 80+ a niewiecie jaki to peirdolony zdracja. Oglnie podsumowując s*******am z tego forum i ide na tibia.org.pl tam chociaż kurwa nie ma tylu lamerów.

Guardian anubite 07-11-2006 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mechaniczna_Pomarancza (Post 1067594)
haha widze ze ktos tu bulwersa zalapal :D:D idz na tibie.org.pl tam sie wlasnie spotykaja jak ty to nazwales i kim jestes "lamerzy" :D:D moze na tamtym forum ktos twojej gadki bedzie sluchal :D 8o 8o

tY KURWA SIĘ ODZYWAsz a huja w tibi zrobiłes no pochwal się jakimś name sypnij dawaj kurwa..
Golden'darkoo samera 96 lvl rp teraz delete moj i kurwa zatkało pedale?

Lenrock 07-11-2006 18:06

mechaniczna pomarancza nie poroboj zgrywaj inteligentnego bo ci to wcale nei wychodzi ;s przyznam racje dla guardiana, corso to smiec na berylii

Kajn 07-11-2006 18:31

I zlodziejem x)

Igrexou 07-11-2006 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1067562)
Nie będe się kłócił z wami więcej bo to nie ma sensu.. huja mnie znacie i się kurwa wypowiadać , i sluchacie corsa bo akutalnie ma 80+ a niewiecie jaki to peirdolony zdracja. Oglnie podsumowując s*******am z tego forum i ide na tibia.org.pl tam chociaż kurwa nie ma tylu lamerów.

Oh nie! Zaraz ci załatwie bana na tibia.org.pl xD

Character Golden'darkoo does not exist. :((

Guardian anubite 07-11-2006 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igrexou (Post 1067765)
Oh nie! Zaraz ci załatwie bana na tibia.org.pl xD

Character Golden'darkoo does not exist. :((

Czytanie ze zrozumieniem się kłania "teraz delete" :):) jak wiesz znawco tibi po upade nie zapisują się teraz name z delete:)

ps. sory all za ostatnie posty z wulgaryzmami ale poniosło mnie :D:D

Igrexou 07-11-2006 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1067803)
Czytanie ze zrozumieniem się kłania "teraz delete" :):) jak wiesz znawco tibi po upade nie zapisują się teraz name z delete:)

ps. sory all za ostatnie posty z wulgaryzmami ale poniosło mnie :D:D

Deleted because of account sharing? :( 20 owners?

Ta Guardiana poniosło artystyczne uniesienie :D

Guardian anubite 07-11-2006 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igrexou (Post 1067810)
Deleted because of account sharing? :( 20 owners?

Ta Guardiana poniosło artystyczne uniesienie :D

Nie wiem co masz do mnie , czego mi zazdrościsz że się ciągle przypieprzasz lub czy cię matka nie kocha ale zrozum twoje aluzję mnie nie obchodzą , a do twojej wiadomości ten pall był robiony solo , a jeżeli tacy ldzie jak ty wierzą w insunuację Corsa żę grałem 47pallem w 4 to wiesz.. wybacz ale jesteś kretynem , bo jak byś wiedział to na beryli mam na pewno większy szacunek niź - kłamca , zdrajca , lizodup , złodziej- corso of darkness:)

down@
\Nie będe sie powtarzal w kółko;]

Corso 07-11-2006 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1067832)
Nie wiem co masz do mnie , czego mi zazdrościsz że się ciągle przypieprzasz lub czy cię matka nie kocha ale zrozum twoje aluzję mnie nie obchodzą , a do twojej wiadomości ten pall był robiony solo , a jeżeli tacy ldzie jak ty wierzą w insunuację Corsa żę grałem 47pallem w 4 to wiesz.. wybacz ale jesteś kretynem , bo jak byś wiedział to na beryli mam na pewno większy szacunek niź - kłamca , zdrajca , lizodup , złodziej- corso of darkness:)

Po 1. to darkneS (jedno s) było to zrobione specjalnie.
Po 2. czemu sie boisz tera przyznac ze robiłeś 47 palka (name Tathous)
w 4 ? prawda boli ? nie pamietasz co brales ludzi ? z thori chyba ? Mlynek(cwanicsh) bulas , ty i gruca

Lenrock@ podaj name na beryli :)

P.S Mechaniczna_Pomarancza grał kiedyś Carmage Eternal ale go sprzedał na 77 lvlu bodajże po wojnie Hatebreed vs Geekhood:baby:

Rev'ico 07-11-2006 21:41

nanananananana:D

Lenrock 08-11-2006 07:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1068046)
Lenrock@ podaj name na beryli :)

nie musze grać na berylii żeby znać tamtejszą sytuacje

Bilduulach 08-11-2006 09:18

O ile mi wiadowmo Carmage Eternale'em gra teraz gość z furory i jak wczoraj widzialem całkiem dobrze mu idzie 101 rp :p

Guardian anubite 08-11-2006 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bilduulach (Post 1068495)
O ile mi wiadowmo Carmage Eternale'em gra teraz gość z furory i jak wczoraj widzialem całkiem dobrze mu idzie 101 rp :p

Ta koleś kupil carmage a na furorze też mial kupionego ed i niegra sam więc to zaden dobry wynik , ale gratz za 100lvl :D ciekawy kiedy ani zrobi:D:D

Ps. Mogłby ktoś kto wie wypowiedzieć się o co chodzi z tymi gildiami nowymi z rozłamu kh czy to tylko fro fun.. z góry thx

Bilduulach 08-11-2006 17:19

Jak z nim gadałem to mówil ze mial kilka charów w tym 100+ z duss i mówil że je sprzedał:D

Corso 08-11-2006 18:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1068703)
Ta koleś kupil carmage a na furorze też mial kupionego ed i niegra sam więc to zaden dobry wynik , ale gratz za 100lvl :D ciekawy kiedy ani zrobi:D:D

Ps. Mogłby ktoś kto wie wypowiedzieć się o co chodzi z tymi gildiami nowymi z rozłamu kh czy to tylko fro fun.. z góry thx

Szwedzi z KH zrobili swoją gildie o nazwie bodajże Regnum

A Zavil z Ulbaardem zrobili Black Widows reaktywacja

Guardian anubite 08-11-2006 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1069238)
Szwedzi z KH zrobili swoją gildie o nazwie bodajże Regnum

A Zavil z Ulbaardem zrobili Black Widows reaktywacja

No to wiem ale w jakim celu?:>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:27.