Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna na Pandorii? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98654)

Morgaroth 02-12-2006 08:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zikator (Post 1107017)
LUDZIE JAK WIECIE JESZCZE COS WIECEJ O PANDORII I NASZEJ WOJNIE/NASZYCH POSTACIACH TO PISZCIE DO MNIE PLACE ZA INFO.

Suppcio nie zrobił tego tematu dla ciebie , bo po co masz się tu wypowiadać skoro wszystko wiesz ? Ewentualnie mógłbyś coś opowiedzieć (tak jak twój kolega Tie , którego ostatnio za to polubiłem :P) , a ty ku*wa tylko wyzywasz użytkowników , może ty byś taki nie był na naszym miejscu ? Najlepiej idź z Bogiem i niezaglądaj tu skoro ci się nie podoba...

Carisha 02-12-2006 10:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morgaroth (Post 1107362)
Suppcio nie zrobił tego tematu dla ciebie , bo po co masz się tu wypowiadać skoro wszystko wiesz ? Ewentualnie mógłbyś coś opowiedzieć (tak jak twój kolega Tie , którego ostatnio za to polubiłem :P) , a ty ku*wa tylko wyzywasz użytkowników , może ty byś taki nie był na naszym miejscu ? Najlepiej idź z Bogiem i niezaglądaj tu skoro ci się nie podoba...

ee słuchaj Zikk to wiesz jest bóg i więc on wie wszystko najlepiej i wogóle jest super. ;)

Btw: Zikk nie lubi sie zadawać z gorszymi od siebie :( ( chodzi tu wyłącznie o tibie ) on tylko liże dupsko wyższym lvl-om :(. Tie napisz coś ciekawego czasami a Zikk to jedynie potrafi napisać jaki on jest zajebisty :(...

P.S: Chciałbym być taki jak Zikk :(

Zikator 02-12-2006 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carisha (Post 1107413)
ee słuchaj Zikk to wiesz jest bóg i więc on wie wszystko najlepiej i wogóle jest super. ;)

Btw: Zikk nie lubi sie zadawać z gorszymi od siebie :( ( chodzi tu wyłącznie o tibie ) on tylko liże dupsko wyższym lvl-om :(. Tie napisz coś ciekawego czasami a Zikk to jedynie potrafi napisać jaki on jest zajebisty :(...

P.S: Chciałbym być taki jak Zikk :(

Niestety na marzeniach sie skonczy.

Ten temat nie zostal zrobiony dla mnie, nie wiem w jakim celu zostal zrobiony. Moze po to zeby 14 letnie dzieci mogly wymyslac historie o "wielkim swiecie" high lvli i mogli opowiadac kolegom jak to jest, bo przeciez prawie tam byli, wszystko wiedza.

To ostatni moj post w tym zalosnym temacie, mam nadzieje ze dostarczy wam wielu wrazen i bedziecie mogli dalej snuc swoje historie z dupy wziete.

Adios.

Carisha 02-12-2006 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zikator (Post 1108202)
Niestety na marzeniach sie skonczy.

Ten temat nie zostal zrobiony dla mnie, nie wiem w jakim celu zostal zrobiony. Moze po to zeby 14 letnie dzieci mogly wymyslac historie o "wielkim swiecie" high lvli i mogli opowiadac kolegom jak to jest, bo przeciez prawie tam byli, wszystko wiedza.

To ostatni moj post w tym zalosnym temacie, mam nadzieje ze dostarczy wam wielu wrazen i bedziecie mogli dalej snuc swoje historie z dupy wziete.

Adios.

masz jakiś kompleks wieku??? te 14 letnie dzieci mogą mieć mniej popierd*lone w głowie niż 20 letnie dziecko.

Morgaroth 02-12-2006 20:18

Zikk uważasz , że 14 letnie dzieci to nooby ? A Seromontis ile miał lat jak wbił 200 lvl ? Ok. 15. A zresztą po co ja z toba jeszcze gadam skoro i tak tego nie przeczytasz. Dobra dość tego bezsensownego tematu o naszym hirołsie. Dzisiaj do ab wpadł Pyros i Thor oraz dwóch członków Glamour , ale nic się nie działo.

Carisha 03-12-2006 00:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morgaroth (Post 1108530)
Zikk uważasz , że 14 letnie dzieci to nooby ? A Seromontis ile miał lat jak wbił 200 lvl ? Ok. 15. A zresztą po co ja z toba jeszcze gadam skoro i tak tego nie przeczytasz. Dobra dość tego bezsensownego tematu o naszym hirołsie. Dzisiaj do ab wpadł Pyros i Thor oraz dwóch członków Glamour , ale nic się nie działo.

super a w dp w ankh był Yaltar... -.-

Exodus 03-12-2006 00:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morgaroth (Post 1108530)

Ale wypisujesz głupoty , jesteś przykładem ze 14latkowie to w większości nooby etc. Oczywiście są wyjątki , które tylko potwierdzają regułę.

Morgaroth 03-12-2006 07:36

Dobra może napisałem głupoty , to przez Zikka :p . Przyznaję się do błędu , ale jak sam twierdzisz są wyjątki.

Delarev 05-12-2006 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloker (Post 1102081)
Nie wiem skad masz takie informacje, jestes pierwszym na tym forum ,
ktory nie napisal ani jednej poprawnej informacji.

Pewnie siedzisz w ab albo w kaz pod dp caly dzien i dyskutujecie z kolegami,
14 knightami o wojnie, zaloze sie ze ty walisz z AXA a twoj kolega wali z rozdzki.

Brawo Tie:D spydziles go wzorowo;d wiecej takich tekstow;d poprostu big gz...alke sie usmialem...a tak apropo gralem kiedys na pandori..ale to bylo jak liinek byl retired i stal przez kilka miechow na tym samym lvlu i jak Tie chwilowo PACCa nie mial...ale to bylo z rok temu:P a juz zupelnie nie kojarze kto byl czyim kumplem...i tak wogole Tie to jest w tym temacie chyba jedyna osoba ktora mysli zawsze logicznie i podaje rzetelne info a nie jakies bzdurne przypuszczenia...i te klotnie Tie vs Web~ xDD
po[Z]dro!
P.S.
wiem....smierdzi cukrem ale to sa fakty:)

Bjoern Shu 05-12-2006 15:34

Tie a ponoc nie czytasz forum tibii.pl?
jestes zalosny :)

Suppcio 05-12-2006 21:05

ńię ma 15 sorka i fali z ród'a ;)

Co do zamkniecia tematu to naszczescie Ty o tym nie decydujesz :(

Tie mialeś kupic magic walle :(

XIII 05-12-2006 22:39

Huh, nic sie nie dzieje.
A Grey Ninja Penguins expi:)

Suppcio 05-12-2006 22:41

i mam nadzieje ze juz tak zostanie xq mialem 4 peymenty od Glamour xq

afarko 05-12-2006 22:44

...

Ja Bym sie tak nie cieszyl bo Zikk zapowiedzial się juz nie niestety ale niedadzą grac w spokoju sorcererom... Ehhh... gdyby nie ten zikk to tie bylby spoko xq

XIII 05-12-2006 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Suppcio (Post 1113831)
mialem 4 peymenty od Glamour xq

Ja za to mialem 2 paymenty od ludzi z Grey Ninja Penguins przed wybuchem wojny. Wszyscy sa siebie warci, PA beda robic i tak.

Bloker 05-12-2006 23:55

@Do tego smiesznego moderatora, ktory usunal mi posta:

Nastepnym razem sprobuj chociaz wymyslec lepszy powod,
albo przynajmniej zostaw ta czesc posta, ktora nie zawiera wyzwisk.

Pandorian technomancer 06-12-2006 09:32

@ do tego miłego Ktosia co usunoł mi posta :)

Może chociaz podał bys powód usunięcia ??.

XIII 06-12-2006 10:25

Tie i @up
Wszystkie posty z wyzwiskami i klotniami sa usuwane.

kokos@ 06-12-2006 13:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez XIII (Post 1114204)
Tie i @up

To w temacie o Azurze zadnego posta by nie bylo<lol2>

Carisha 06-12-2006 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez XIII (Post 1114204)
Tie i @up

a do czego jest ten dział?? do wyrażania swoich poglądów na danym serverze.. więc kłótnie są nie uniknione -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:12.