![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw: Zikk nie lubi sie zadawać z gorszymi od siebie :( ( chodzi tu wyłącznie o tibie ) on tylko liże dupsko wyższym lvl-om :(. Tie napisz coś ciekawego czasami a Zikk to jedynie potrafi napisać jaki on jest zajebisty :(... P.S: Chciałbym być taki jak Zikk :( |
Cytuj:
Ten temat nie zostal zrobiony dla mnie, nie wiem w jakim celu zostal zrobiony. Moze po to zeby 14 letnie dzieci mogly wymyslac historie o "wielkim swiecie" high lvli i mogli opowiadac kolegom jak to jest, bo przeciez prawie tam byli, wszystko wiedza. To ostatni moj post w tym zalosnym temacie, mam nadzieje ze dostarczy wam wielu wrazen i bedziecie mogli dalej snuc swoje historie z dupy wziete. Adios. |
Cytuj:
|
Zikk uważasz , że 14 letnie dzieci to nooby ? A Seromontis ile miał lat jak wbił 200 lvl ? Ok. 15. A zresztą po co ja z toba jeszcze gadam skoro i tak tego nie przeczytasz. Dobra dość tego bezsensownego tematu o naszym hirołsie. Dzisiaj do ab wpadł Pyros i Thor oraz dwóch członków Glamour , ale nic się nie działo.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dobra może napisałem głupoty , to przez Zikka :p . Przyznaję się do błędu , ale jak sam twierdzisz są wyjątki.
|
Cytuj:
po[Z]dro! P.S. wiem....smierdzi cukrem ale to sa fakty:) |
Tie a ponoc nie czytasz forum tibii.pl?
jestes zalosny :) |
ńię ma 15 sorka i fali z ród'a ;)
Co do zamkniecia tematu to naszczescie Ty o tym nie decydujesz :( Tie mialeś kupic magic walle :( |
Huh, nic sie nie dzieje.
A Grey Ninja Penguins expi:) |
i mam nadzieje ze juz tak zostanie xq mialem 4 peymenty od Glamour xq
|
...
Ja Bym sie tak nie cieszyl bo Zikk zapowiedzial się juz nie niestety ale niedadzą grac w spokoju sorcererom... Ehhh... gdyby nie ten zikk to tie bylby spoko xq
|
Cytuj:
|
@Do tego smiesznego moderatora, ktory usunal mi posta:
Nastepnym razem sprobuj chociaz wymyslec lepszy powod, albo przynajmniej zostaw ta czesc posta, ktora nie zawiera wyzwisk. |
@ do tego miłego Ktosia co usunoł mi posta :)
Może chociaz podał bys powód usunięcia ??. |
Tie i @up
Wszystkie posty z wyzwiskami i klotniami sa usuwane. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:12. |