![]() |
Nom kosa zgadzam sie moze jak zaczniemy grać br znowu u¶wiadomiom sobie że nas nie wykurzom z Nept~:cup:
|
Ok
O.K nie to nie chcialem troszke uspokojic sytuacje. Skoro tobie to nie odpowiada to nie musisz czytac juz moich postow.
|
Hehe Co do Endandila nie w 4 tylko w 2 heh co do tego macka czy jak mu tam widzalem filmik jak szedl zabic ziomka z elphianem powiem tyle ten sayanin mial ŻAR W GACIACH JAK ZOBACZYL PRZY TYM 34 knighcie Age strong haha i azura :P wiedz taki lolus jak on może mmi tak propo szykujcie sie bo to co tera wam pokaże was powali :P na nogi hihi wiedz szykujcie sie :P
http://img224.imageshack.us/img224/3...tededrutp9.png Pozdro Dla Kosy :P Eldandil H*J Ci W D**E CO CIE INTERESI JAK KTO GRA wrucił endandil na forum i znowu sie zaczynaja kłutnie zauważyli¶cie ? .............. MAŁO CI ? MOŻE JESZCZE 1 DEDA :D AHA W MIECHA 28 lv mmm gz gz ... |
Prosze!
Bardzo prosze dednij mnie jeszcze pare razy jesli ci wtedy ulzy to zabij. Ja wracam na forum zeby normalnie poadac jak narazie to ty zaczynasz komentowac i zaczynac zadyme..
|
Taa ja tez zauwazylem ze jak eldandil wraca zaczynaja sie klotnie.
No no Deni gz |DARK DENI WROCIL ....i jest zły :PP| poczekajcie tylko jak dostane kompa :P Pozdro Deni =* |
Buahahahaha ja zły niee pozatym nieogłosiłem powrotu :) hihi ale bende od tera m¶ciwy :evul:
Wróciłem sobie niedawno z OF Qesta pomagalem elphianowi i komus tam jeszcze potem z elphianem poszedlem na hunt gs :P bylo spoko padl z 20 gsów a ja uzylem tylko 2 uhy przez ten czas :D pozdro a potem napisał koza hihi i kazdy mysli ze ja wrucilem :D |
wroc prosze :P jesli wracasz to mysle ze jakas imprezke z okazji powrotu zrobisz :P
Więc : Go go 100 lev xP |
heh imperza bedze spox :P
|
Nom dobrze ze deni wraca ty kosa tez wracaj :D
|
Juz niedlugo...
Cytuj:
Juz mowilem ze jak bede mial kompa to wroce do Was ziomki =) Pozdro all |
Heloo
Witam wszystkich... Mam pytanie niedawno zaczołem grać na Neptera i postanowilem zalogowac sie na forum a tutaj widze bardzo dziwne opisy Eldandil mowi zeby nie grac kosaa wpier ze bedzie gral potem ze konczy i ze powraca. Czy warto grac na tym servie?? :) A jak mam juz sie odniesc do Tematu dosc fajny tylko troszke za duzo klutni.. Pozdro for:
Kosaaa Dark Deni.. |
HAaha
Lolll kosa i deni wracaja na Neptere ja niby odeszlem 1 noob to przyszly 2 ciule i noooby tez... Hahahaimpreze macie co swietowac powrot lokow..:baby:
|
Eldandi Niefikaj bo dopilnuje tego abys wital na roku
Cytuj:
|
Cytuj:
Eldandil juz mowilem ze cie tu nikt nie lubi wiec nie pisz wiecej na tym forum I tak nikt nie zwraca uwagi na to co piszesz. @Apolor Raczej warto sam sie przekonasz w trakcie gry Pozdro ^^ |
Gram na NEPTERA
:cup: Po obgadaniu paru kwestii z kumplami postanowilem przejsc na ten server.
Troszke Z moich przezyc Gralem na srverach Antica: Knight 40lv+ Refugia: Druid 63lv+ Dlaczego postanowilem zagrac tutaj sam nie wiem chce spróbowac czegos nowego. Dlaczego nie gram na tamtych postaciach?? Wszystki poszly pod mlotek tzn. (allegro) Pozdro: Dark Deni (powodzenia w dalszych uciaczkach przed 20pk) :) |
No to sie ciesze =)
pozdro Ps Jaki masz nick? |
;p
Moj nick to Apoloris po raz pierwszy bede gral Sorkiem, ale juz mam opanowane magiczne postacie.. Mam nadzieję, że na tym swiecie wbije minimum 80lv. Pozdro Kosaa:)
|
Nio to powodzenia . Ja tez jak tylko kompa bede miał biore sie do expienia :p
Go go 50 lev :P Ps. 18:15 Eldandil [22]: Marcin the Sayan mnie obroni 18:14 Eldandil [22]: dalej graeam tym harem! |
lol
2 fotki jak pada jeden kolo
Chyba zabardzo nie lubiany na forum.. http://img62.imageshack.us/img62/7881/dgol4.png http://img512.imageshack.us/my.php?image=ellow3.png Koles ma ciankie Pvp.. PozdroB) |
=)
Fajne fotki hehe
gz za zabicie tego noobka Ps. #200 post :D:D:P:cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:05. |