![]() |
Po prostu pikne!
|
super nie spodziewałem się tak szybko next parta 9,9/10 za to zabezpieczyc teraz
|
Co mam napisac?? 10/10 :D Wybuch cool
|
Oj, oj...
Zmieniam ocenę na 9.1\10. Dlaczego? Nie równo sklejone. Pokażę wam, jak w lupie widzialem nie rowne podloze. http://img144.imageshack.us/img144/5264/bwdvssifgb2.png Oj, oj, Glavcio, przecenilem cie :> |
Kozacki wybuch :D A bledow zadnych sie nie dopatrzylem... Ten fake jest znakomity.
Mam nadzieje ze przezyje :D |
@szymorferooor
Może jeszcze sprawdź czy żołnierze mają takie same DNA jak w poprzednich obrazkach ? P.S Bardzo brzydko zaznaczyłeś ...postaraj się na drugi raz ;) Pozdrawiam |
@up:
O co chodzi ci z tymi Dnami? :P Chodzi ci, czy są równo sklejeni? Dobra lookam... <po chwili>Jeżeli chodzi ci o to, czy mają takie same ręce itp.(nie ubrania, one nie są jednakowe) to wszystko(oprócz ubrań) jest takie same. @down: Aaa!! No tak.. Czyli jeżeli dobrze zrozumialem, to są tacy sami all.. |
DNA! To jest taka "cząstka!" kształt DNA odpowiada wyglądowi człowieka/zwierzęcia :/
PS. Co z tego że na przybliżeniu podłoga jest krzywa? Z daleka widać że jest prosta :D |
Noo właśnie obejrzałem ten fake od początku do końca, i muszę przyznać, że jestem pod dużym wrażeniem. Te samochody, śmigłowce... Po prostu piękne ^^ 10/10
|
@pixia:
Jak chcesz szymofre~ to umieść tu tą instrukcję ^^ Ogień można zrobić w każdym programie, napewno. Ja robie w pixii bo już mam opanowane i nie chce mi sie uczyć na nowym programie^^' @podłoga: Przecierz fake'a nie ogląda się przez lupę xD Z daleka podłoga wygląda ładnie :> |
Eeeeee, jak zobaczylem ze ostatni post jest napisany przez Glavesa to myslalem ze to nowa czesc ;]
|
Dobra, Glavcio pozwolil.. Intrukcja do Pixii:
http://img161.imageshack.us/img161/6...iainstrdr7.png Pozdro. @PS: ROB NEXT PART!!! @PS2: Ja widzę z daleka i też podloga jest zle sklejona... |
zarabisty ten fake,9/10 bo zawsze moze byc lepsze :P
z niecierpliwoscia czekam na next czesc :) |
oo, nareszcie ktos, kto mieszka niedaleko mnie :)
ja mieszkam kolo Strumienia (miasto obok->j.goczalkowickie) na lewo jakbys nad morze ;d ofc co do fake'a chyba nie musze mowic, ze jest wysmienity :) |
BraK mi slow...
10/10... |
No to wynurzenie się z wody tej łodzi podwodnej było niesamowite. I ten dym i ogien kurde jak ty to robisz?? 10/10 nie mam się do czego przyczepic. (tym razem :p)
|
Jestem pod wielkim wrażeniem twojej roboty gratulacje oby tak dalej Ocena: 10/10
|
Nie no to juz przesada ! Znowu te pikne grafiki i lodz podwodna! Wynurzenie rowniez piekne! 10/10 i niema co
|
Szczena mi opadla normalnie ;p Jak zobaczylem ta lodz podwodna to mnie zatkalo... Ten ogien, to wynurzenie... Swietne poprostu! Gratuluje tak swietnej pracy. 10/10 :)
Sry, ze bez polskich znakow, ale jestem u qmpla, on ma niemiecka klawiaturke xD |
Nie bede wiele gadal bo jestem chwilowo zajęty, przedstawie wam tylko moją reakcje na widok łodzi podwodnej:
Drakooś says: O kurwa! |
Jeszcze jedno pytanko:
Co to takie tak jakby "paznokcie" na podlodze? :P @Down: Dzięki ;s |
@Szymor~
To są szczątki szyb. :) |
Yy... Brat mi słów Zaje...Fajna ta łódź podwodna !!
|
10+/10 To jest zbyt piękne by było prawdziwe. Jak ty zroniłeś tę łódź?
|
@up:
Paint i trochę praktyki w Pixii. |
Ja wam powiem tak: Tu się nie ma co rozczulać na efektami, bo ktoś, kto już jest obcykany w PS'ie/GIMP'ie może takie zrobić bez trudu. Dla mnei jednak najwazniejsza tutaj jest FABUŁA!!! Dawno nie widziałem czegoś takiego. Zrób adaptacje filmową tego fake, to będzie murowany hit!
10/10. |
Szymor~
Lol, mati sie pyta jak Glaves zrobil te lodz a ty odpowiadasz -.-' Skad mozesz wiedziec? @fake Po prostu boski, a ta lodz podwodna znakomita. Ale dostajesz 9/10, straciles jeden punkt, bo jak zwykle orty sa xD |
owned 8o
czekam na 12 czesc :) PS dobrze, ze wziales sobie to co powiedzialem na gg na powaznie :D |
tam na ktoryms obrazku jest blad na koncu nie pamietam na ktorym ale ja na to uwagi nie zwracam 10/10 sub machine is biuriful xD
|
debest ziomuś :cup: :cup: zrób jakieś F-16 albo coś w podobie :] :] czekam na next part
|
Hmmm... Avager ma w podpisie coś o fake, więc będziesz miał konkurencje. Według mnie gorszą tylko w jednym - bardzo, ale to bardzo żadko daje nowe części. Pozatym to fake naprawde przepiękny. Chociaż właściwie grafiki przepiękne, a fake normalny ^_^
9/10 (Lepszych ocenia się surowo!) |
Normalnie mnei zatkalo... :D To jest tak piękne ^^ Musiałeś się napracować przy tej łodzi podwodnej ^^ Tylko ona jest trochu za duża jak na ludziki z tibi, bo ludzik przy niej to jak mrówka przy człowieku ^^
10/10 |
Wspólnie z Glavesem doszedłem do wnisku że zrobienie takiego czegoś (bo nie chodzi tylko o łódź) wcale nie jest trudne,trzeba mieć tylko chęci i czas, bo to jest dość pracochłonne :P
Niestety z chęciami jest największy problem, dlatego ja tego nie zrobiłem xD @Szymor~ Dupa! Wcale nie! xD @Zajac (dla idiotów Vantem :P) To jest (po części) na podstawie filmu XD @Jaco~ Ten filmik z twojego podpisu mnie dobija ^^ @Lolny Widze że ci sie banik skończył, jaka szkoda eheheheh :D @up Nie przesadzaj... Tak ma właśnie być. |
Glaves... Twoje faki są wspaniałe ale jak avager wejdzie z humans doom, zacznie(wg moich przypuszczeń) nową erę fake we flashu.
Wtedy oceny twego fejka zaczną spadać w dół. 90/100 - bo zawsze może być lepiej. Postaraj się by podnioslo sie do 96/100 a nie będziesz się obawial avagera.(ale ja mu lize dupsko :P) |
Cytuj:
I szczerze? Wszystkie grafiki jakie zrobił Glaves się chowają przy Avagerowskich. Co nie znaczy, że grafiki Glavesa są złe ;) Po prostu "różnica klas" Ale Glavesik się nie łam - i tak grzejesz miejsce w czołówce ;P A fabularnie... Jak na 10+ odcinków to w gruncie rzeczy się mało wydarzyło. Robisz wszystko szczegółowo - miło, ale miejscami troszkę przynudnawo. Ale poczekam, poczekam. Największy ból jest taki, że jak oglądam to nie mam myśli "Co się stanie za odcinek?" Nie wciągnął mnie tak, że jakbyś powiedzieał że zawieszasz projekt to bym marudził czy cuś. |
@DracoR:
Popełniasz jeden z najczęściej popełnianych błędów przy ocenie fake'a. Mówiłem to już Drakonowi ale powiem i tobie: Zanim uznasz coś za błąd sprawdź na necie (Aż roi sie tam od zdjęć okrętów podwodnych klasy los angeles. Wcale nie sątakie małe) Widze że liczba komentów rośnie ^^ To biorę sięza next part. |
10/10 super efekty!!!szczególnie łódź podwodna!!!
|
Glaves... 3 słowa (i wykrzyknik8o ) THE BEST FAKE !
|
Cytuj:
Hmm... Widziałem all fake z serii "Humans Doom" i widziałem tam przewage Avagera. Jednak on woli fake o przyszłości, a ten (jak mi się zdaje) jest utrzymywany w klimacie teraźniejszym. Może dlatego tamte grafiki robią większe wrażenie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:32. |