![]() |
16:23 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Ithilid. He was killed by Astes. You recognize Anubis Woman. She was killed by Brollik. 16:24 You see a dead human (Vol:10). You recognize Tach tach. She was killed by Brollik. 16:24 You see a dead human (Vol:10). You recognize Dodion singor. He was killed by Eli Stormstriker. padl chyba rowniez gloomy te informacje mam od kolegi nei wiem czy to prawda, bo z tibia.com cos sie stao i nie mozna zobaczyc |
Czyli jaki jest w tej chwili aktualny wynik wojny? 27 : 16 dla em?
|
Kolega powiedział że rówież Roshar padł, ale to niepotwierdzona informacja, Tibia.com nie działa poprawnie :/
16:42 Maly wizak [192]: 16:37 Warning! The murder of Herlya was not justified. |
Cytuj:
Gratuluję kolejnych fragów. HAIL CO ~~ (fri itanz blz) |
Od Nas EM padl Anubis Woman i Ithilid,
ze strony CO padli Herlya, Gloomy chooper (ciagnal 2k oz mana fluidow ^^), Friiko pall i Deenland. |
... i wszystko odbylo sie w carlin :] tak w ogole to jaki jest aktualny wynik?
|
Cytuj:
|
od EM padli :
- Anubis woman - Ithilid od CO padli : - Herlya - Deenland - Gloomy Chooper - Friiko Pall razem (fragi ze wszystkich bitew) : 30:16 (niektorzy powiedza dlaczego 16 ? bo dzisiaj padł Kod Carnage ). |
Cytuj:
|
Najlepsza Anubis to martwa Anubis.
GRATZ HAIL CO ~~ |
|
1,5h czekania i CO nie przyszlo na ob. ;]
|
a wedlog mnie lepiej jest zrobic porzadna ustawke na rl i byly by fragi :D :D ale moim skromnym zdaniem CO ma Nemtora i duzo sorkow ale malo knightow i palkow a EM ma duzo knightow i pallow wiec zrobic jedno porzadne OB i wygrani biora serwer nie lepeij tak niz prac sie przed resetem albo cos takiego??:evul: :evul:
|
Cytuj:
Chyba nie jestes w temacie OB bylo wczoraj w wieczorem, jak bys czytal co pisze w postach wyzej to bys tak nie pisal. Hail EM |
Cytuj:
|
Ema, a zauważyliście ze pół CO odeszło z guild :P?? Może coś szykują heh .
A jaki aktualny stan wojny, i czy ma ktos film z open battle o którym mówił JHolger ?? Pozdro |
Cytuj:
Wydaje mi sie pewnym ze ktos z CO napewno krecil filmik z OB, od nas nikt filmu z OB z fragami nie posiada. Hail EM |
Cytuj:
Btw. Ciekawe jak to jest, my kogos zabijamy, Zecik sobie siedzi na podworku z ziomkami jara blunty i jakis pajac dzwoni do niego zeby sie logną bo kogos zabilismy ^^, ja bym sie w*****l :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@up A co sie z bluntami robi do nosa wciaga czy wciera sie pod wargi kurfa? |
Cytuj:
RISPEKT! |
Cytuj:
|
vu xiu ale ty jestes popierdolony
edit; nei widzialem zeby ktos o tym pisal, wiec ja powiem. powsatala nowa guild w ktorej są czlonkowie zarowno animy jak i chosen ones;[GUILD]Valiant[/GUILD] takze teraz eternal march walczy przeciwko gildiom anima/chosen ones/valiant |
21:11 Jibav [117]: 4:06 Warning! The murder of Little Bobby was not justified.
Hail EM |
21:27 You see a dead human (Vol:10). You recognize Little Bobby. He was killed by Noiry.
31:16 ? :< |
Cytuj:
|
Ode mnie ? ; o Ja mam już dosyć spotkań z Policją...
|
Cytuj:
|
Czy ja mówię,że jestem kozakiem?Mówię tylko o tym,że bym nie bił kogoś w mojej obecnej sytuacji,a co do reszty to nie wnikaj.
|
groźnie tu..
|
Cytuj:
31;16. |
Cytuj:
|
@up
Poprostu robisz z siebie gangstera <lol> To teraz takie modne nie? Elo gangsta btw.A mnie normalnie sciga Wojsko Polskie,FBI i cos tam jescze i powdzieli ze jak mnie zlapia to mi dadza mandat i zabiora licenje na pędzenie bimbru. Wiem ze to przerazajace ale niestety prawdziwe Gz fragów |
jasne mistrzu, skonczmy to
|
Masakrowiec
Jan 22 2007, 23:14:59 CET Killed at Level 152 by Leison Ghetti Jan 22 2007, 23:29:11 CET Killed at Level 80 by Maly wizak and by Ron Montegro TRICK CRIELAD Jan 22 2007, 23:37:00 CET Killed at Level 102 by Redd Xedriand and by Anubis Woman Azka Elvan Jan 22 2007, 23:32:43 CET Killed at Level 102 by Maly wizak Noveris Mayer Jan 22 2007, 23:29:44 CET Killed at Level 150 by Leison and by Makis of aldora Hail EM |
@up
zapomniales dodac ze Leison x 2 death :P |
Raz bo 1 raz zabity przez Redd Xedriand czyli frag sie nie liczy czyli 36:18?? (jak zle niech ktos poprawi)
|
Cytuj:
OB jeszcze trwa szkoda teraz podawac wynik. |
Tak ode mnie:
Sauron Ironbeard Jan 22 2007, 23:30:54 CET Killed at Level 127 by Piromann and by Lunusa |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:49. |