![]() |
Po wielu próbach ściągnięcia, kopaniu w monitor i zszarganiu nerwów nareszcie się zalogowałem! :) I pierwsze wrażenie - fajna lina. xD Ale święty mi dał tylko 15 jabłek :/ Cóż, musi mi starczyć, drugiej postaci nie mam :P
|
WTF
20:57 You see a wand dreadmist. It can only be wielded by sorcerers of level 98 or higher. It weighs 23.00 oz. Thestrange marks on the orb seems to be untranslatable. ile to kosztuje jak to wali i z czego wlai? bo jeszcze sie niezalogowałem |
@Up
Czekać. |
lan kleszczyn:
ok pol godizny przed up zmienilem passy, ktore mam teraz wpisac, bo ktos mi pieprzyl ze cos moze byc zle przez to... btw. teraz laduje sie tibia 15 min i pisze ze zle passy .... strange? probowalem i stare i nowe... |
@Rekin Master
Zgadzam sie z toba w 100% knight udupiony -.-" |
http://forum.tibia.pl/showthread.php...usu%F1+je+w+30
Na 80% pomoże jeśli macie problemy z grafiką ;p |
Nie mogę się zalogować czemu ?? jak bede wpisywac passy do starej tibi to czekam nie iwme ile a tak to sie nie moge zalogowac chyba musze pobrac nowa tibie bo tak ciezko nie moge :(((
|
a mi blad wyskakuje jak chce pobrac...
|
|
Mówiłem, żebyście pobrali klienta wtedy, kiedy podawałem wam tutaj link. Mówiłem, że później się wam nie uda, bo wszyscy co grają w Tibię będą pobierać ; P
A ja sobie teraz spokojnie gram:p |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
ja już gralem wszystko porozwalane wszyscy sie biją i mialem słabszą zbroję:(
|
X( To skąd tego klienta można ściągnąć??
|
Powoli mam dosyc tego upa...miałem juz uptading a tu dalej 7.81 ...zaal
A takie coś mi pisze : Program will now shut down and run an external ble ble ble co to jest? juz mam 7,9 teraz tylko sie zalogowac ;s |
lol
to na 99% glupi fake a nie nowa ruzga
jak by niebylo sorc/drut +60 lvl urzywa burst arrow wienc po co ruzga. |
Cytuj:
|
choc to poczatki niewiele sie zmienilo jedyne co od raz przykulo uwage to bolty zobaczymy dalsze zmiany wraz z czasem ciekawe jakie one beda podoba mie sie w prawym gornym rogu okienko quest wielki plus
|
...]
wbilleeeem sieeeee i..... 21:12 You see a piggy bank.
It weighs 7.50 oz. what is this do czego to? |
Ale to jest posrane mimo tego ze mam pacca nie moge sie zalogowac ten sam problem co z ot w poprzednim uptade nie bylo tego problemu
|
Tibia - Linux problem.
Jest tu jakis użytkownik Linuxa? Bo gdy pobrałem uruchomić nowego klienta to wyskoczył mi błąd "Floating point exception (core dumped)" racze to nic z moim systemem ponieważ wcześniej nie było żadnych problemów.... Jeżeli komuś się udało lub nie udało odpalić linuxowego klienta tibi prosze o posta tutaj.
|
@3up: Skarbonka xD
Sciagam klienta, zaraz zobaczymy jak bardzo zj*bali ab :/ |
No fajnie...ani klienta, ani gry...mam nadzieję, że jutro będzie lepiej, płacę za to...
|
PO ściagnięciu klienta i zainstalowaniu go wchodze sobie w tibie i pisze disconect server czy cos takiego.:P nagralem sie.huk go wie dlaczego jest disconect?X(
|
Może mi ktoś podać dokładny link do sciągnięcia Tibii 7.9 ?? :( :(
|
To mi już wku..ia niemogło być tak jak kiedyś że odrazu przy logowaniu sie sciągało X( X( X(
|
xD
nie chce zabardzo klnąć =P ale te ściany w Ab wyglądają teraz jakby ktoś z góry sie poprostu an nie zesrał 8o n/c itp zresztą jak każdy update... jeszcze n/c za nowy wygląd rope :o :D
|
A ja po ściągnieciu klienta i odpaleniu gry widze takie coś:
http://img300.imageshack.us/img300/5288/tibiaet4.jpg Czemu tak jest???;( |
Cytuj:
A ja sobie gram ;] |
hm..
Panowie dajcie sobie spokuj z tym narzekaniem ! Po kazdym nowym update wszyscy mowia ze all bedzie do dupy ale potem itak sie kazdy przyzwyczaja i jest ok.
Jesli chodzi o tego wanda na 98lvl. jeszcze raz napisze to ktos ze to istnieje a zabije go smiechem BAUhAuaHaUaHauhA Wlasnie tez sie wkurzam bo sciagnac nie moge. ;( |
@Vito'Rawa
Zmień engine... |
eee... Wiadomo kiedy włączą servy ?? bo chce mi sie grać a tu ciągle pisze :
Cannot connectto a login server X( |
podziemia rookgardu rozbudowane :P:D
|
A ja nawet niepotrafie ściągnąć Klienta z www.hunted.pl ;/ jak to sie ściąga??? może mi ktoś wytlumaczyć??:( :confused:
|
Cytuj:
|
To juz nie cieszy,to denerwuje
Już jest 21:30 a jeszcze serw nie jest wlaczony ile jeszcze X( X( X( nie nie nie kur..nie ma juz co robic na up date czy co czemu serw nie dziala X(X(X(
|
|
Robicie problemy :P
|
xax - ładny fake, aczkolwiek popełniłeś conajmniej jeden prosty błąd. Radzę się pierw nauczyć angielskiego, a dopiero potem brać się za tworzenie fake'ów/przeklejanie niepewnych informacji.
Błąd? Hmmmmm... Thestrange? Wtf? |
;p
Kto Chce Ss>?????? :) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :):) :)
|
fajne,a jakie to potwory bo nie rozpoznaje zdechlaków
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:02. |