![]() |
Cytuj:
@up: Jak masz nieskończoną ilość emaili to dobrze ci się wydaje. |
Tylko jak zauważa, że tyle losów wysłałeś, albo coś zaczną podejrzewać mogą anulować twoje zgłoszenia.
|
Cytuj:
skoro tyle kasy marnujesz to lepiej graj, chociaż nie do końca te pieniądze będą zmarnowane ;) |
Kiedy zostanie forum wlaczone moze wie ktos?
|
Wkońcu pewnie będą przeciągać tą sprawe z PACC i wszyscy zapomną :(
|
Cytuj:
|
sry.. nie looknolem przez to cale zamieszanie od razu na tibia.com:P cya
@DOWN to mow ze jestes z Togo,albo Szwe:D:D |
Już podelem moj mail w losowaniu ale jak bede cały czas podawał ten sam mail i miejscowosc to beda cos podejzewac...(tak myśle):confused:
|
Nie chciało przeglądać mi się 37 stron tematu, może mi ktoś powiedzieć kiedy wkońcu to losowanie będzie ?
|
Cytuj:
@topic:raczej nie wygrałeś... wszyscy zwycięzcy zostaną o tym poinformowani 29 stycznia ,bądz później : - Ta loteria kończy się 29-tego stycznia. Po tej dacie, wszyscy zwycięzcy będą powiadomieni e-mailem na adres, który został przypisany podczas zapisywania się. tłumaczone z tibia.com aha, a co do tych maili : nie wiem czemu niektórzy myślą że uda im sie wygrać PACCa poprzez wysłanie kilkudziesięciu maili.. LUDZIE to by było zbyt głupie ~.~ przeczytajcie dokładnie zasady na tibia.com!! |
Ale znowu odchodzicie od tematu. Macie mi przecież powiedzieć jak się pozbyć error 10057~
|
Cytuj:
Cytuj:
Mam nadzieję, że komp ci się zawiesi i zepsuje. PS: Na komunie: NIE KOMPUTER!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jacy my jesteśmy podli że odbiegamy od tematu sebastiankotka. Bezduszni! A powracając do tematu głównego (niestety sebastiankotku taka jest prawda) to jako że Tibia obchodzi dziesiąte urodziny chcę się dołączyć do życzeń i życzyć Wam inni gracze sukcesów w grze, awansów i co chyba najważniejsze trochę rozsądku a i ludzkich zachowań (m.in. rozumu - z którego warto korzystać ;) ) |
Co do pacca są dwie możliwości
|
Stronka teraz wygląda jak kolorowa okładka, ale może być.
Szkoda tylko że tak zrobili że teraz starając zalogować się na swój acc na stronie czekam aż mi się stronka logowania wyświetli.. i czekam.. i czekać mogę niewiadomo ile bo chłopaki coś zrypali chyba w robocie ;] Jak zwykle wszystko ma swoje negatywne strony. Robią nowe światy, fajnie ale niech zadbają o te co już są, zwiekszą transfer na starych a nie robią nowe. UPdate? oks, jakieś urozmaicenie, ale tibia traci klime... Nowy loyaut stronki, fajnie gorzej że nie dokońca teraz wszystko działa jak powinno... eh.. X( Slfustrowana Skasha :P |
Też życzę wszystkim happy 10 lat i aby wszyscy się cieszyli nową tibią z wyjątkiem mnie żecz jasna bo mi nie działa ale powracając do mojego temat:
Powiedcie coś temu głupiemu błędowi żeby się odczepił a to, że mam taki głupi nick to wina głupka który mi zabrał nick z gry! |
hmm
mam pytanko czy mail jest potrzebny bo tak się składa, że hasła zapomniałem ;D
czy na mail tylko przyjdzie informacja? aha i czy mozna zmienić maila i info o wygranej przyjdzie ci na zmienionego? |
Cytuj:
|
lol koleś odinstaluj tibie i zainstalu sciagajac klienta z tibi.com -.-
lol koleś odinstaluj tibie i zainstalu sciagajac klienta z tibi.com -.-
|
Cytuj:
Grając w Tibię awansujemy, ulepszamy sie, zmieniamy wystroje siebie, swoich domków - czemu więc strona ma sie nie zmieniać? Coś się dzieje. Natura ludzka jednak jest taka że nie dogodzi każdemu ;) A co do klimatu Tibii - to jest on niepowtarzalny i będzie zawsze taki wyjątkowy dopóki bedzie można grać w Tibię. A wiek Tibii 10 lat mówi sam za siebie . |
zbierasz fasole czyli taka internetowa walute fasolki dostajesz za pisanie postów na forum i odwiedzanie strony :)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
:)
siema.
ja mam zdeka n00bowskie pytanie ale coż. W koncu po to to forum jest zeby zadawać pytania(nie koniecznie n00bowskie) Na jaki adres? Co w tym meilu wpisac? |
@up
Swój adres e-mail.. Ej a jak wysle pare razy e-maila swojego to cos mi to da? Jakies wieksze szanse czy cos? :p Plz help ^^ |
Cytuj:
|
ok to ja mam takie pytania...
1.moje najlepsze konto jest na mailu do którego już dawno nie pamiętam hasła...czy mogę wpisać mail na którym nie mam konta na tibii ?? A jeżeli tak to jak potem tego paca przesłać na to konto ?? 2. Skoro mam 2 konta to czy moge podać dwa maile bez żadnej przeszkody? 3. CZY MÓGŁBY KTOŚ CAŁOŚĆ NA POLSKI JĘZYK PRZEKSZTAŁCIĆ STRONKE Z TEJ LOTERII ?? |
Cytuj:
ERROR: 100057~!!!!!!!!!!!! |
Tibia.com dziala na operze jak zacznie sie od jakiejs podstrony np.
https://secure.tibia.com/account/?su...ountmanagement Jak tam wejde to mi juz dalej dzialaja wszystkie linki itp :P |
Cytuj:
Niestety uważam, iż raczej nikt tego nie wie, gdyż taka loteria jest PIERWSZY raz ;] :( Plax Free Pacc Or Hunted! Give Me Free Pacc! NOW OR DIE... ;) |
Ale macie ludzie problemy;)
Nie rozumiem Was O co tyle hałasu, sie nie podniecajcie tak tymi PACCami:blazen: :blazen: Nie wiem jak wy ale ja sobie po prostu poczekam i już a nie będę spamował, o co chodzi z tą loterią:evul: |
@up
Nom nie podniecajcie sie. Ja np wiem ze nie wygram bo nigdy w życiu szczescia niemam. I wie ze los sie nie poszczesci. Pewnie dostana te BR-owce :P 11:11 Polish Player [xx]: I hate br! |
No, ale nas nie stać na własnego PACC'a :P
My się wcale nie podniecamy, ale ten CipSoft to naprawde przesadza. Najpierw robi wszystkim użytkownikom Tibii podniecającą atmosfere, pełna niepewności, a po odczekaniu jakiejś nowości zapowiedzianej przez CipSoft (oczywiście ich zapowiedzi na czas mozemy sobie wsadzić w "odbyt" :)), nasze reakcje są bardzo zaskakujace, w negatywny sposób! Po prostu bród, smród i ubóstwo! 8o |
No kasę to ja mam ale nie chcę marnować...:D (Tibia jest fajna, ale to tylko gra)
Ja nie robie sobie nadzei, że wygram. Koledzy cały czas o tym niedawno gadali i myśleli, że to oni będą "wybrańcami", ale doszli do wniąsku, że to nie ma sensu:baby: Chociaż osobiście znam paru noobów co twierdzą, że mają PACCa wygranego na loterii...:cup: P.S. Na forum też się tych Trolli namnożyło. ;) |
nie wiem czemu ale od czasu update strony nie moge jej otworzyc w zadnej przegladarce :< plx help
|
A przez opere próbowałeś? :evul: :evul: :evul: :evul: :D :D :D 8o 8o 8o 8o :o :o :o :o B) B) B) B) ;) ;) ;) :) :) :) :p :p :p :cup: :cup: :cup:
|
do kiedy potrwają te najazdy? i słyszałem że ze zwykłych potworów też wypadają prezenty <nowe itemy>. czy to prawda? :baby: :D
|
Loteria
loteria kończy się pod koniec stycznia. to troche długo:D
zdaje mi się że będą sprawdzać czy wylosowana osoba wogule graB) |
Duna, co można rozumieć przez to, że "wszystkie przeglądarki"...?:cygaro:
Zresztą nie będę karmić trolla( nawet karmy nie mam8o ) |
Cytuj:
Weź się 8 latku naucz pisać. Kup sobie słownik bo się ośmieszasz. @Topic: No no Blzzzzzz pAcc :D Hehe ; p pewnie moje szanse wynoszą 0,1 % ; p no ale cóż. Powodzenia : P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:03. |