Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   SoF Done! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=113291)

Michoss 27-01-2007 00:36

@upup
Co do "włączania" SS
1) Czasami, pare razy dziennie, jest coś w rodzaju "mini resetu" który kasuje ciała, śmieci itd. a daje respiące sie itemy (np. dziś dwa razy zabrałem bębenek od szamana w sabrehaven). Możliwe że ten Mini-reset oddaje też SS.
2) Możliwe że SS można włączyć wykonując jeszcze raz jego wyłączenie (głupia teoria, ale możliwa :P)

A nawiasem. Wcale nie 90%, tylko jakieś 2% (ja), reszta będzie tylko zaglądać.
A poza tym nie solucje, tylko odpowiedź na to je***e pytanie "czy do sposobu zniknięcia spike sworda można dojść w jakiś logiczny sposób?"

Res Khmer 27-01-2007 00:44

@Michoss:

Nie można go włączyć ponowny wykonaniem tamtych czynności, ani wspak, ani normalnie. Testowałem ja i nie tylko ja

Dałem logiczną zagadkę i kilka podpowiedzi, za które mam nadzieję nikt nie będzie miał mi za złe, bo w końcu też je dostałem od ... (jeżeli uważnie czytałeś forum i gdzieś kliknąłeś, to być może utkwił Ci tekst "It is gone??", jeżeli tak to jużw wiesz)

Yallah 27-01-2007 00:44

Vantage powiem tak:

[Asslicker mode=on] Zgadzam się z Tobą prawie z wszystkim. Wreszcie ktoś konkretny się wypowiedział, bez żadnych przypuszczeń, aluzji i ironii. [/Asslicker mode=off]

Jednakże nie zgadzam się z Tobą co do kwesti ukarania. Nie chce żeby to było odebrane jako podlizanie się komukolwiek, lecz nawet jakby to zrobili noobkowie nie chciałbym, żeby ich w jakikolwiek sposób karano za to, że uchylili rąbka tajemnicy.
Instynkt jak i Jej ekipa udowodnili, że można "wywołać" zniknięcie Spike Sworda, co do tej pory było zagadką.
Myśle, że dowcip związany z tym był jak najbardziej na miejscu i nie ubliżał nikomu jedynie wywoływał lekki "dyskomfort" gdyż czuło się, że ONI wiedzą więcej niż JA.
Za co więc mieli by zostać ukarani? Za niewinny dowcip? Za to, że umieścili film, który nie był ani fake'iem, ani nie obrażał nikogo, ani nie został nakręcony na OTS-ie, ani tym bardziej nie krzywdził nikogo.
Możliwe, że coś umknęło mojej uwadze i źle zrozumiałem Twoje intencje, lecz wydaje mi się, że tak nie jest.

Z poważaniem

Y'all

Hellraiser 27-01-2007 00:45

@Pan A: Wszyscy winni powinni dostac bana
@Pan B: Bo co?
@Pan A: Sorry, raczej "delejta",..

20:33 Rookguardian de'Bove [90]: Zaraz na Main chyba przejde

Za kare lepiej wejdz na "Maina", a pozniej Polska naiwnośc nie ma granic :D

CipSoft nie da takich rarytasów na rooku, to jest wyspa dla nowych by wbic 8 lvl, i siedziec na Mainie, to tyczy sie tak samo jakby serwer mialby byc odrazu od rooka pvp, to tak samo z takimi dzikimi Questami, Takie rzeczy to tylko w,.. na Mainie.

Close this Thread please,...

Zito 27-01-2007 00:52

@res khmer

Wiesz co?... tak czekam na "solucje" bo nie bede mial okazji nawet powalczyc sam ze znalezieniem rozwiazania. Na wszystkich swiatach na jakich mam postacie nie ma juz spike. Przez pare tygodni napewno beda latali 'wtajemniczeni' i robili to dla zwaly, a ja nie mam ochoty wstawac nad ranem i sie z nimi scigac.

Cytuj:

każdy kto czeka na jakąkolwiek kolejną podpowiedź to wrzód na honorze polskich rookstayerów
To nie Ty wspominales przypadkiem o podpowiedziach, ktore dostels od -kogos tam-? (nie chce mi sie szukac cytatu) Czy mam rozumiec, ze rozgryzles 'solucje' MS?

Co do pojawienia sie spike... trzeba bylo sprawdzic czy smieci na wyspie zniknely razem z pojawieniem sie ogni...

Jedno pytanie: czy wykonujac owe dwie zekome czynnosci sa jakies efekty w miejscu ich wykonywania? (w przypadku obecnosci miecza na wyspie i gdy go nie ma)

Res Khmer 27-01-2007 01:06

Tak dostałem pewne podpowiedzi, okreslilem pierwsze miejsce, ale bez drugiego nic się nie zdziała. Tylko ja nie czekałem aż mi ktoś je da, sam się oto starałem. Zresztą ja większość czasu przeznaczam na stanie na rynku, w tym czasie szukając sensownych pomysłów. Skończyły mi się pomysły na trapy, lurowania.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zito
Jedno pytanie: czy wykonując owe dwie rzekome czynności są jakies efekty w miejscu ich wykonywania? (w przypadku obecnosci miecza na wyspie i gdy go nie ma)

Oni mnie zabiją, że Wam tyle mówię ;/ Nie ma efektów, ale coś trzeba zrobić. I niniejszym oświadczam, że była to ostatnia odpowiedź. Gdyż już każdy powinien wiedzieć.

Michoss 27-01-2007 01:09

@res khmer
Jeśli za logiczną odpowiedź uznajesz "cave-dirt-poisen(chyba powinno być poisOn)"itd. to...Taaak. Baardzo logiczna podpowiedź. Szczególnie Bite bite i ouch...
Poza tym, jestem pewien, że ty otrzymawszy TAKĄ podpowiedź, też byś nic nie wymyślił.
A pytanie o "logiczny sposób" znaczyło czy można to wymyślić BEZ PODPOWIEDZI.

Pan Klocek 27-01-2007 01:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Coray (Post 1224240)
KLOCEK MAMY CIĘ !!! I JAK SIĘ TERAZ USPRAWIEDLIWISZ KŁAMCO JEDEN ?!?!?!?! napisałeś : widziałem. A taki wiarygodny się wydawałeś, nie uwierzę ci już na ani jedno słowo a nawet na kropkę :)

PS. MYŚLĘ, że ci którzy wiedzieli i tak mnie zjechali powinni jednak mnie przeprosić. Za bachorka itp ;/

Ehh Coray Coray, jednak jestes glupi.... moze nie bylem w tej ekipie "z niebieskiego jeepa" ale jechalem zaraz za nimi, na doczepke..... po wyjasnieniu Pani Instynkt Milana, Res i reszty przeczytaj moje posty i sie zastanow, czy rzeczywiscie tak w ciemno jechalem.

DO wszystkich co po mnie jada:
Mowcie mi do reki.

Tak mi zalezy na waszych pogladach, tego rodzaju komentarze mozecie sobie darowac. Jesli ma ktos ochote na powazna polemike zapraszam na PW.

A do Pani Instynkt:
Co tak szybko :P ja bym ich jeszcze pomeczyl troche, wlasnie fabrykowalem kilak screenow :D

do calej myslacej reszty:
Mamy juz cos, mamy poczatek, cos sie nareszcie ruszylo. Teraz my sie ruszmy i pchnijmy to dalej. Ja wlasnie po tej akcji kupilem znow pacc. SoF here i come!

PS
A wkasnie, teraz po tej akcji widac jeszcze jedno, kto jest zaufana osoba godna uslyszec sekretow Rooka. To tak na przyszlosc..... Pokorny znaczy tez podporzadkowany :]

Rohas 27-01-2007 09:28

@Grupa Niebieskiego Jeep'a:D
Przyznam, że dałem się nabrać na waszą...eee "zagadkę":D Co nie zmienia faktu, że nadal Was lubie:)
@Pan Klocek
Jestem z Tobą:cup:

Alessandro Del Piero 27-01-2007 10:22

Widać, że temat już stracił popularność ;)

Ja nie uwierzyłem. Chciałem dowodu na to, że ktoś rzeczywiście miał Sofa, więc byłem jednych z tych noobów jak to powiedział Vantage latających po servach ;] Gratuluje wam pomysłu i szczególnie wykonania, choć było mnóstwo nieścisłości (może były celowe?). Obudziliście przynajmniej szarą społeczność Rookstayerów, którzy wzieli sie wreszcie za szukanie i chwała wam za to ;]

Trollowiec 27-01-2007 10:26

obejrzałem filmik i to było niesamowite! Polacy jako pierwsi odkryli zagadke spike'a! :cup: Ciekawe jak ona to zrobiła i czy ciężko było.

filobossek2 27-01-2007 10:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trollowiec (Post 1225750)
obejrzałem filmik i to było niesamowite! Polacy jako pierwsi odkryli zagadke spike'a! :cup: Ciekawe jak ona to zrobiła i czy ciężko było.

Z tym postem chyba każdy wie co zrobić ?? - nick mówi sam za siebie.:confused:

Coray 27-01-2007 10:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Klocek (Post 1225512)
Ehh Coray Coray, jednak jestes glupi.... moze nie bylem w tej ekipie "z niebieskiego jeepa" ale jechalem zaraz za nimi, na doczepke..... po wyjasnieniu Pani Instynkt Milana, Res i reszty przeczytaj moje posty i sie zastanow, czy rzeczywiscie tak w ciemno jechalem.

DO wszystkich co po mnie jada:
Mowcie mi do reki.

Tak mi zalezy na waszych pogladach, tego rodzaju komentarze mozecie sobie darowac. Jesli ma ktos ochote na powazna polemike zapraszam na PW.

A do Pani Instynkt:
Co tak szybko :P ja bym ich jeszcze pomeczyl troche, wlasnie fabrykowalem kilak screenow :D

do calej myslacej reszty:
Mamy juz cos, mamy poczatek, cos sie nareszcie ruszylo. Teraz my sie ruszmy i pchnijmy to dalej. Ja wlasnie po tej akcji kupilem znow pacc. SoF here i come!

PS
A wkasnie, teraz po tej akcji widac jeszcze jedno, kto jest zaufana osoba godna uslyszec sekretow Rooka. To tak na przyszlosc..... Pokorny znaczy tez podporzadkowany :]

Ehh klocek, klocek sory za tamten post ale dopiero po nim res czy tam milan (już się pogubiłem) przyznał, że ci powiedział ... więc jeszcze raz sory :)

Leilandel 27-01-2007 10:49

Tia....najpierw wszyscy mowia ,,a potpowieccie jedna wskazuwke czyli jak zdobyc spajk sworda" a potem wszyscy ,,Od poczatku to bylo wiadomo ze nie zdobyliscie SS".

Tebiator 27-01-2007 10:52

mnie osobiscie malo to obchodzi czy zdobyla czy nie :P i bez tego niezle wale z katanki w potworka wiec? tak sie jarac SoFem... ech ludzie....

Maciek11 27-01-2007 10:55

Dobrze, że się chociaż przyznaliście... Dałem się nabrać na tą sztuczkę i na te wszystkie "opowieści". No cóż winni pozostają winnymi ale bez kary-wolałem, żebyście powiedzieli, że znaleźliście sposób na znikanie SS'a a nie, że go zdobyliście... Może nie było by tego zamieszania.

Pan Klocek 27-01-2007 10:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tebiator (Post 1225795)
mnie osobiscie malo to obchodzi czy zdobyla czy nie :P i bez tego niezle wale z katanki w potworka wiec? tak sie jarac SoFem... ech ludzie....

zal.br

@Cala reszta

W natloku tej agresji, wyzwisk i oczerniania zgubiliscie jeden kluczowy watek. Trollowiec o nim wspomnial, w swoj glupkowaty sposob, odkryta zostala jedna z najwiekszych tajemnic rooka, jzu wiemy ze Spike nie znika sam z siebie. I sugeruje ze od tego teraz nalezy zaczac.

@Coray
Cytuj:

res czy tam milan (już się pogubiłem) przyznał, że ci powiedział
tak? powiedzial? lol ^.-

Edit.
@ Down
:P

A i jeszcze jedno zapomnialem powiedziec. Knightmare byl uwazany za geniusza, ktory stworzyl wielka zagadke rooka, a teraz coraz bardziej jestem przekonany ze on jest po prostu SZALONY! Tylko chory czlowiek mogl cos takiego stworzyc @_@

Coray 27-01-2007 11:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Res Khmer (Post 1224476)
[Always hunted]
Jeśli o mnie chodzi, to myślę że Instynkt powinna zostać pozbawiona modka jako sprawca zamieszania i kłamczyni. Która/której broniła się/broniono do końca, aż się przyznała. Ale to, że się przyznała, bynajmniej nie zmniejsza jej winy.
[/hunted]

Po pierwsze to nie Szanowny Instynkt, a my dolewaliśmy oliwy do ognia.

Być może wbrew woli pozostałych członków, po kryjomu, po północy... Zdradziłem mu coś. Ale tylko dlatego że zasłużył sobie swoją osobą i swą pokorą. Nie kłamał!!! On nie kłamie.

@2down: -.^ mocne słowo, nie został w to wciągnięty bo był offline

Naszym głównym celem, było pokazanie, że Rookgaard to miejsce gdzie jeszcze wiele jest do odkrycia. Knightmare gratulujemy pomysłów, nie mam pojęcia jak na takie coś można wpaść.

@up
To Res, tak napisał :) o Tobie ...

Tom The Tanner 27-01-2007 12:18

Widać, że wiele osób potężnie się rozczarowała. Teraz krążą tu i tam po tym temacie i nie wiedzą co ze sobą zrobić. Teraz będzie dochodzenie? Szczerze mówiąc to kogo obchodzi kto zawinił. To tylko zwykły żart wykonany tak by omamić. :P Bardzo dobry żart. Ale jak zwykle, wszyscy szukają w tym złego, choć więcej w tym pożytku. Jeden dzień oderwałeś się od expienia i zacząłeś szukać? Co z tego, że nic nie znalazłeś? Łojej, musisz się wyżyć, przecież trzeba ich wieszać, palić, ciąć i polewać octem bo zrobili ci kawał? Ahaaa, przecież na forum musi być porządeczek, a ty musisz tego dopilnować! Nie powiem "szkoda słów" bo wcale ich nie szkoda!

Jakiś miesiąc temu powstawały tematy "Spike znika, to zabawa ge-emów!". Każdy podawał tam swoje tezy i wiele z nich były bliskie prawdy albo po prostu mówiły prawdę. Inni jednak gdy usłyszeli "Spike znika gdy wykona się jakieś czynności, tak mi się przynajmniej wydaje." reagują wyzwiskami itd.

Nie wiem co zrobić, żeby Spike zrobił <puff> (kwestia czasu ^^) ale wiem, że każdy ruch w tej grze jest częścią czegoś innego co ma swoją przyczynę. Przyczyna - skutek. Znikanie legendarnego miecza to tylko począttek, wstęp. Nie wiadomo czy ktokolwiek rozwiąże ją do końca. Tylko pewien pan na literę K. wie i pewnie teraz dziwi się, że ktoś wykonał jej strzęp... Zostało tylko szukać dalej.

Edit:
@Jerry.
Wskazówa Resa jest chyba najbardziej przydatna. Tyle, że te "(..) proszę, proszę - ałajć (...)" mnie dobija. xD

Fejfer 27-01-2007 13:01

Mówicie, że dla Instyktu należy się ban/warn. A tak naprawdę większość z was powinna go dostać! A za co? Już tłumaczę...

Przez pierwsze kilkanaście stron był tylko offtop, na temat solucji do questu i ogólnie krzyk na Instynkt za to, że solucji nie daje/nie dała. A po wyjaśnieniu sprawy - znowu offtopic i znowu krzyk na Instynkt.

NIE MA SoFA? TO USUŃCIE TEMAT ZAMIAST ROBIĆ ŚMIETNIK, KURWA JA PIERDOLĘ!

Pozdrawiam,
Fejfer

jerrry 27-01-2007 13:01

@up nie przeklinaj jak dasz kropki bedzie ładniej wyglądało ;)

@up zgadzam sie z przedmówcą. Niektóre osoby za to zmienianie zdania i wypowiadanie sie w temacie o którym nie mają pojęcia powinny dostać bana albo kilka pkt karnych...

@res khmer - zauważyłem że najbardziej sie wypowiadasz w tym temacie a chyba najmniej z tych wszystkich którzy brali udział w tym "żarcie"-wiesz. Twoje dobre serduszko po nic nam to De'bove i tak najwiecej wyjaśniła i chwała jej za to.;)

A co do całej sytuacji zobaczcie jak forum sie rozkręciło :P to chyba jeden z niewielu tematów które w niecałe 2 dni (1 dzień?) ma 39 stron. Ale emocje opadły i forum znowu będzie wyglądać że siedzi na całym może po 30 osób. Więcej takich akcji

pozdro ;)

Kic~ 27-01-2007 13:55

Widz

... a ja nadal czekam na solucję :] <ironia>

DrakoOsek 27-01-2007 14:00

yea wiekszosc juz wiem : DDDDDDDD!!!!!!!!!!

tibia.de rox

tylko nie wiem kurwa co sie robi po tym ".<." wiecie ocb ? : P

asmd
ale te bany powinny byc !
albo przynajmiej ostrzezenia jakies >.<<<<>>>>>>>>>>>>>

!!.,.

@edit
oni tam nie podaja jak zrobic , podaja tylko wskazowki ale lepsze niz tu , tam przynajmiej pisza co zrobic na poczatku a nie jak tu >.< -.- tylko ze po ang ; d
ale wystarczy slownik albo jakis translator np www.translatica.pwn.pl ;d , za pare min podam Wam linka.

Milan ognia 27-01-2007 14:02

Hm... A czemu 'niebieski Jeep'? Nazywacie nas tak, a my (ja i Prodigy... nie wiem jak inni) nie wiemy czemu.

//Dlaczego tak nas nazywacie... Res tak powiedział i się trzymacie...

jerrry 27-01-2007 14:07

@kic~to sobie poczekasz :/

@Milan a ty napisz konkretniej bo nic z tego co napisałeś nie można wywnioskować :p

Michoss 27-01-2007 14:33

@DrakoOsek
Powiesz mi gdzie to leży na tibia.de? Nie umiem znaleźć :P

jerrry 27-01-2007 15:03

:confused: :confused: :confused:

dlaczego wy ludzie nie potraficie dojść do niczego sami? tylko będziecie liczyć na innych :/ szkoda mi was...szkoda mi waszej przyszłości...kiedys nikt nie bedzie za wami latał i wszystkiego wam robił jestescie jak dzieci:baby:

@Topic

uważam że temat NIE JEST DO ZAMKNIĘCIA gdyż jest to jedyny temat dot. Spike'a w którym wypowiedizała sie większośc forumowiczów i przynajmniej nie będą tworzone nowe tematy. (przynajmniej taka jest nadzieja)

@down
co rozumiesz o sprawiedliwości? Czy widzisz jakiś sens w karaniu De'bove która i tak pisze posty od święta? albo milana, Rook'a~ lub Res Khmera? Oni wypowiadają sie gdyż jako jedyni maja jako takie (bez obrazy ;)) pojęcie o tej grze. I dziela sie tym z wami. A wy jeszcze sie plujecie o to :|
...

Zillek Edonek 27-01-2007 15:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vantage (Post 1225426)

Osobiście uważam, że większego sensu nie ma w wyżalaniu się i mieszaniu z błotem uczestników owego spisku. Wpadli na pomysł zrobienia czegoś niecodziennego i gitara gra. Ale ...

...

... jeżeli chodzi o sprawiedliwość to już inna sprawa. Prawdą niepodważalną jest, że grupka 15 lvli robiąca tego typu wyczyn i próbująca udokumentować go na forum zarobiłaby prawdopodobnie bana.
Podążając tą samą drogą uważam, że obojętnie kto to robił powinien zostać ukarany w taki sposób, jaki został by ukarany każdy inny user. Proszę, nie uważajcie, że w jakikolwiek sposób mszczę się na kimkolwiek - sprawiedliwość tego by wymagała, co nie? Gdyby tak się stało zostałoby udowodnione, że liczyć się z innymi powinien każdy.

Podpisuje się pod tym.

Coray 27-01-2007 15:21

Proszę o kasację tego posta.

jerrry 27-01-2007 15:28

@up jakoś tego nie pokazuje że wie więcej....
w sumie może to sie ukrywa ale nie mam zamiaru sie kłócić

z mojego postu NIE wynika "nie miej przyjaciół" tylko "nie licz że każdy da ci rozwiązanie pod nos" więc nie wiem o co chodzi
tak rozumiem to, że każdy interpretuje inaczej. Nie chodzi mi o to że nie można sie pytać albo coś, tylko o to że nie mozna siedzieć z założonymi rękami i czekać aż ktoś zrobi to za nas. Ale może warto byłoby coś próbować samemu no nie?

poza tym moje ostatnie posty podchodza już pod offtop, więc koniec tego tematu. jak chcesz gadać to na PW

edit: świeci i świecić będzie :)
mniejsza o to, może i nie masz co robić ;P
(...)

@down
jak dla mnie są wystarczające :)
ale inni mają swoje zdanie ;P

@2x down
"ne rosumie"?

Res Khmer 27-01-2007 15:46

Wskazówki jakie dostałem takie Wam dałem, nic więcej się nie da...
Mi się nie chce skakać po postach, niech ktoś je podsumuje

@down: offtop, na co to piszesz... lool
A modki otworzyli z powrotem, bo to ich sprawa...

Guest 1900 27-01-2007 15:55

BOZE ! ... była 35 str. to widziałem temat został ZAMKNIĘTY .. a teraz patrze i co ... zal ... czy modki sie tak rajcuja tym ?

Coray 27-01-2007 16:01

Proszę o kasację tego posta.

Michoss 27-01-2007 16:20

hmh..Właśnie mi coś zaświtało..Czy w skład tego "questa" wchodzi zabijanie robali?
Bo jeśli tak to chyba już wiem 8o

Fejkowiec 27-01-2007 16:22

@Rookguardian de'Bove

<?Beep.

You have already lost your respect.

Beep>

slawekmag 27-01-2007 16:38

Myślę nad training room (nie chodzi nawet o tą część z potworami, ale tam z ogniem i energią itp.)

Zito 27-01-2007 16:41

@Rookguardian de'Bove

Moze na koniec wyjasnisz jaki jest final tego 'questu'.. jaka jest 'nagroda'? Dalas nie raz pokaz swojej wiedzy wiec nie wierze, ze nadal szukasz dalszego rozwiazania. Jesli jest inczej to niestety nie wiem kto sie w tym wszystkim powinien smiac.

@ +reszta 'kawalarzy'

Mam nadzieje ze kolejne wasze "dzołki" beda bardziej udane i nie bedziecie musieli tlumaczyc i wyjasniac z czego sie smiac. Zastanowcie sie kto w tym temacie wkrecal, bo wasz "dzołk" lezal i kwiczał od poczatku ;)

@ +wszyscy inni ktorzy nadal wierza...

Wypiszcie sobie wszytkie 'teorie' na temat rooka, ktore powstaly w okresie powiedzmy 2 lat. Obok wypiszcie wszytkie zmiany wprowadzone w tym update.. i zastanowcie sie kto robi sobie z Was zwale.

druidek13 27-01-2007 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slawekmag (Post 1226682)
Myślę nad training room (nie chodzi nawet o tą część z potworami, ale tam z ogniem i energią itp.)

Na filmie gościu mówił, żeby nie zabijać poison spiderów... 1 część?

Cave - dirt - poisen - bite bite - ouch - step twice - flames down.

poisen - musisz iść za poison fieldy tam gdzie jest pewien quest -> później do zabicia poison spidery które "gryzą" (bite), później szkielety, które biją (ouch), ale nie rozumiem step twice i flames down. :(

@edit
TAK! step twice = 2 żywioły (?) ogień i energia, trzeba w nie wdepnąć (LOL?), flames down czyli ogień jako drugi. Czy to zadziała? Nie wiem, nie mam rookstayera.

Michoss 27-01-2007 17:02

@up
Step twice to znaczy-krok drugi
a Flames down-ognie gasną
Ja osobiście myślałem o zabiciu rota w poison cave, ale oboje nie wiemy co ma być "krokiem drugim" :P

druidek13 27-01-2007 17:12

@up
krok drugi = step second/second step (nie wiem jaka kolejność)
step twice = podwójny krok

Niech pomyślę... dwa razy na ogień nadepnąć?... W końcu żeby zgasić ogień można go też przydeptać, a jeśli ten w training room ma połączenie z tymi przy spike'u?... Myślmy dalej ;)
@down
oj dobra, nie spamujmy ;>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:50.