![]() |
@up skoro tego jeszcze nie zrobil to znaczy, ze nie dostal karteczki z kodami.w necie wiec nie sprawdzi.
|
Ja się dopiero dziś dowiedziałem. 47 z hum i mat~. W sumie 94. \o/
|
A jo naszrajbałem na sto iden! bło jeśtem słupel! i z chumono miłem 51 pónktuw!
Cytuj:
Zadam pytanie, czy pisanie, że miało się więcej punktów aż tak bardzo dowartościowuje? |
Z innej beczki:
Miał ktoś taką sytuację, że w jakimś zadaniu dostał 0pkt, mimo że jest pewien swojej poprawnej odpowiedzi? Na humanie w 3 zadaniach otwartych są podane w przykładach takie odpowiedzi, jakich udzieliłem a mam po 0pkt. Próbował się ktoś odwoływać? |
Dziś nareszcie dostaliśmy wyniki, trochę długo bo inni wcześniej mieli.
Human 38pkt Matfiz 42pkt Razem 80pkt Jestem zadowolony. B) |
@Bastash,
Może żeś źle zamalował kwadracik? Tak to jest jak się jest rozkojarzonym, bo ciągle się myśli o tym, że przeprowadzimy kolejną ciekawą rozmowę na gg jak wrócisz ;p |
Cytuj:
Cytuj:
|
88 punktów. W życiu bym nie pomyślał, że tyle będę miał i jestem cholernie zadowolony ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wystarczy umiec czytac teksty ze zrozumieniem, odczytywac wykresy, myslec itp. Dla mnie bardziej to test na inteligencje i logike niż czystą wiedzę, choc nie zaprzeczę ze zdarzaly sie pytania sprawdzajace wiadomosci. |
Niestety poległem. 76 pkt. ;/ , human - 37 pkt , mat-przyr. - 39 pkt. . Jak dla mnie to za mało. Poprostu jestem rozczarowany. Nie wiem czy dostane się do wymarzonego Liceum :( . Z ocen mam 50pkt do wybranej klasy.
76 + 50 = 126 pkt < no mało ;/. A mam pytanie czy zachowanie się liczy do tych wszystkich pkt.?? Mam zachowanie wzorowe czyli to będzie przedstawione jako "6" - 15pkt. |
Niestety poległem. 76 pkt. ;/ , human - 37 pkt , mat-przyr. - 39 pkt. . Jak dla mnie to za mało. Poprostu jestem rozczarowany. Nie wiem czy dostane się do wymarzonego Liceum :( . Z ocen mam 50pkt do wybranej klasy.
76 + 50 = 126 pkt < no mało ;/. A mam pytanie czy zachowanie się liczy do tych wszystkich pkt.?? Mam zachowanie wzorowe czyli to będzie przedstawione jako "6" - 15pkt. |
87 (42 Mat; 45 Hum)
b.zadowolony |
Zachowanie liczy się na zasadzie:
wzorowe - 2pkt poniżej wzorowego - 0pkt |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Na przykład ja, który imho zasługuję na db+/bdb- mam db. A mam w klasie osoby, które ewidentnie zasługują na nieodpowiednie, aż kusi, by dać naganne i... też mają dobre. Więc albo poproszę wz dla mnie albo nag dla nich... |
Liczenie punktów za ocenę z zachowania to rzecz śmieszna, jeśli wziąć pod uwagę szkoły podobne do mojej, gdzie kryteria są olewane. Większość miałaby naganne/nieodpowiednie, a może kilka osób bdb. Teraz bdb mam ja, a nieusprawiedliwione godziny kwalifikują mnie do nieodpowiedniego.
|
@up
U mnie jest podobnie, przez wieksza czesc roku szkolnego system punktowy jakos systemuje, ale np. pod koniec roku pojawia sie poprawianie, punkty z nikad i zaskakujaco dobre oceny z zachowania u wiekszosci nie zaslugujacych na to osob. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:13. |