![]() |
Rusikow back?
|
Cytuj:
No,ba ;d ... ;P |
Ehh ten swiat juz schodzi na psy
|
@UP
Muhaha, ban. http://www.fotka.pl/profil/madziulenika119922/ Fajna dupa http://youtube.com/watch?v=xBTmAT8kL5A A to wymiata... |
Cytuj:
A jak cos chlapniesz to napij sie za moje zdrowie ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A i dobra petarda. Czy ktos z tego forum bierze 150kg na klate? Bo jest panienka do wziecia :D |
@Sting
Nie biore 150 na klate ale sadze ze oczaruje ja swoim wdziekiem B) A pierwsze co do niej powiem to wierzysz w milosc od pierwszego wejzenia czy mam sie jeszcze przejsc kilka razy obok ciebie :D Zapamietajcie ten tekst dziala na kazda :P |
@up
HAHA spoko spoko :D PS. jesteś pewny że na każdą ?? :D |
NO BAAAAAAA!!!
A szcegolnie na takie piekne dziewczyny jak ta z fotki od razu miekna im kolana :D |
Jezeli chodzi tylko o sex to spytaj sie czy aby daje dupy za free czy trzeba z nia chodzic xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam Ostap |
Cytuj:
Ale mój najlepszy kumpel poznany w Tibii to z pewnością DraQ ;> Edit: Chociaż po zastanowieniu się, stwierdzam wcześniej poznałem Wędrownego Maga, Vorsorge'a i Morgradina chyba ;p |
Druders... to byly czasy , liderem byl moj rl ziomek , Cerveth.. pamietam jak dzis , Drakenius 20 knight , Piaty jezdziec 25 sork xD to byly czasy..
-Flimon |
Cytuj:
cos Ci sie pomylilo. Zalozycielem gildii Druders bylem ja (Grom of storm). A Piaty wywyzszal sie ponad nami przez caly czas, nie szedl z nami rowno ;p Drak, to najlepszy knight jakiego znalem, Cast mial wlasna gildie i tez bylo w niej fajnie, ale to juz inne czasy, o ktorych niestety mozemy tylko pogadac,bo nic sie nie zapowiadana na to co bylo wtedy. Pozdrawiam Ostap |
http://img292.imageshack.us/img292/3...akidlexww3.png
Oczywiscie to dla żartów:) @down Z Kidler-em sie kuciłem A Dark moort to wiadomo czemu ^^ |
Cytuj:
@Sting Chodzilo mi o tego kolesia nade mna, ze ,ma bana na forum;p @Lukcik Kurna, ja chcialem powiedziec to no;/ To z tym chodzeniem...=( Jestem zalamany;/ Nie wiem czy juz ktos tu tu dawal, ale... http://youtube.com/watch?v=J5yV8R39sRM XD |
@Govinem
Ciekawe czemu tylko osoby z tibi cie zablokowalyB) |
Moze mi sie pomylilo z lvlami ale pamietam jak dzis ze liderem ( moze nie na stale) ale jakis czas byl Cerveth ,
|
@up
Ano lvle pomieszałeś ;p Ja miałem 25, ale DraQ zawsze był tak z 10 lvli wyżej ode mnie. Liderem był Grom (chyba, że zanim doszedłem, ktoś inny). Później byłem w gildii Casta, Zukikowa, Dadiego, Xeala, Speed'a, swojej i na końcu FAG ^^ |
...
A flimon zanim gral na Mariel zori, to mial char Maxflimon jakos tak i mial hunta od Satanictis i nie gral. Wtedy przerzucil sie na mariel xD
|
Cytuj:
Btw. Jutro pisze mature z geografii rozszerzona ;D |
Cytuj:
@Sting Powodzenia, potem znowu się zechlasz, wejdziesz na naszego venta i będzie z ciebie beka ;< |
A pewnie, że pamiętamy o Flimonie ^^ Raz jak wracałem z czegośtam mi loot podpieprzył na żarty, pół dara zganiałem za nim xD
|
Flimon pamietasz Chomo Twista i Domi the lords ?
Nigdy nie zapomne jak pisales "tylko nie mowcie ze gram na Mariel bo bede hunted przez Fag. Nikt sie nie dowiedzial bo nie wbilbys 100 lvl. ;( ;( ;( Zalosne ;( ;( |
20:44 xxx [32]: 20:42 You see a dead human (Vol:10). You recognize Nicco of Aurea. He was killed by Kain Vizzy.
|
Hehe... _/ Mafia ;]
|
Sprzedam 4 pirate voodoo dolls za 11k. Pisać na gg jak ktoś chce kupić lub na nick Maldresh (moj noob char). Jako iz usuneli temat handel w naszym temacie Aurea wiec pisze tu. Zalezy mi na szybkiej sprzedazy.
|
Haha , tyle ze maxflimonem od 35 lvla gral ktos inny ( nie wiedzialem co to r key ) i moj char zostal ukradzony XD pamietam hunta od Satanics bo komus tam zajebalem dsma chyba XD dla stinga dupencji nie lizalem tylko mnie kiedys huncili , haha a Chomo twista pamietam , passy mi dawal a ja sobie bralem c sety z jego , ze 3 razy? xD oj endrox endrox ;<
-Flimon |
Co was tak na wspomnienia wzięło ?? :D
PS. Flimon widzę, że Ty niezły wałek jesteś:) |
Cytuj:
byłłłłłłłłłłem :P w sumie teraz paru rzeczy zaluje ,a pare wrecz odwrotnie |
Co to za gra bez walkow :D
|
Temat Zevsa na tibia.com
@Asharel & Oaken better to think twice should you keep mage jon in guild Obie strony straszą się nawzajem, ale jakimś dziwnym trafem jeszcze nic ważniejszego się wydarzyło... |
Kwestia tygodnia, moze dwoch.
|
[CHAR]Lord of Sorccer[/CHAR]
Banished: until May 16 2007, 21:55:55 CEST because of excessive unjustified player killing ;] |
[CHAR]Haruj[/CHAR] kolejny 100 lvl na lądach Aurea...
gratuluję mu bo facet zasłużył na to swoją pracą z tą postacią. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:10. |