![]() |
Cytuj:
najpierw musisz zdąży żucic paraliż :D. Tylko jest problem bo narazie nie mam itemków na bladerze muszę sprzedac el castle :> |
zaczolem dzis grac bladerem i powiem ze ciezko sie troche expi... wokol miasta pelno vampirow i jeszcze te dc... ale slayersi sa lepsi.. za kazdym razem jak jakis enchanter przerjdzie kolomnie albo mnie uzdrowi albo zuci buffa :D i jeszcze 100lvl blader mnie do party wziol wprawdze blade lvl mi nie rosl ale str/dex/int tak :D polecam kazdemu zagrac slayerem... vampiry niewdzieczna rasa :D
|
usunac post nie chce tego szitu
|
Cytuj:
|
A co to wogle za cholerstwo?
|
Cytuj:
Blader RoX jak będe miał itemki to też Cię gdzieś wezmę ja będe blokował , a Ty bił więc spokojnie zresztą napisz na GG 8792853 |
No wlasnie gdzie sleaream kupic bron??
|
Cytuj:
zależy jaką grasz klasą. przeważnie w Guild na 3 piętrze u NPC :P |
niewazne nie chce juz speedhacka mialem go ale to szit wole grac bez tego i bez tego bende grac kto che poexpic i wybrac sie an slayery to tutaj msg albo w grze
nick: ojczul 40lvl :cup: za 2 lvl niewidzalnosc :cup: predator rox |
ja sie dołanczam do huntu na slayerkach
RelosuPL 30 lvl wamp (jeszce 12 lvl i fajni bendzie a 2 i mam ostre szpony) |
możecie pohuncić na mnie :D powiedzcie tylko kiedy :]
|
Cytuj:
Rasista plax...GMy wcale nie leją na gre bo przedwczoraj się zalogował jakiś fioletowy buc i zaczął nawijać po chińsku...potem angielsku...i napisał: Server down...dżyt...DC @up Dajesz duela jutro??(dziś mi się nie chce:P)Rozwale cię w pare sekund...nawet nie zdążysz klanu zawołać Widze ,że komuś chcesz pomuc ^^ Ktoś tu pisał o itemkach...do mnie też się możecie zgłaszać...piszcie PW to się zgadamy. |
Cytuj:
od jutra mam szkołę i trochę nauki <lol> do tego w sobotę Banshee quest na Tibi |
A ja amm nastepne pytanie :P jak ludzie robia ze po nich helikopter przylatuje i gdzie mozna nim poleciec? :D
|
Cytuj:
wszędzie praktycznie ale nie przyda Ci się to (najlepiej od 50~LVLa) |
no ale jak sie go przywoluje i gdzie najlepiej expic na okolo 25 lvlu
|
Cytuj:
musisz mieć radio idź do Eslanian górna prawa mapka (Eslanian NE o ile się nie myle) i weź dużo ampułek jak możesz to napisz do mnie na GG 8792583 dam Ci kasy trochę :P |
Lol...nie ważne gdzie expisz...ważne jak expisz.Slayerem nie liczy się co bijesz lecz jak bijesz!Slayer dostaje exp za używanie skilli i broni.Więc równie dobrze możesz expić w kanałach:P Będziesz szybko je tępić(tempić?:P)i i tak dostaniesz tyle samo expa...w ostateczności dorób 40 lvl i idź na golemery;] No chyba ,że gunner to lecisz na 20 już:P
|
LoL z takimi niskimi lvlkami to wy slayerow mozecie jedynie rozmieszyc (no chyba ze newbee bedziecie lac). To bylo d otych co se chwala ze maja 31lvl albo 40... Nie gram slayerem ale oni maja jakis czar dzieki ktorym widza niewidzialnych wampirow wiec predatorem zabardzo nie bedziesz koles :)
|
Kupie battle gaiters z bonusem str mozna pisac do mnie w grze na Szkielek tu lub pw :D
Narazie brak kasy :D |
eeee...ability 140+ ?? Od kiedy takie opcje są w DE O.o
@upup Ten czar ma enhant,detect invisiblity (sam go używam często mojim slayem:P) |
W kiedyś w to grałem gunner 50 któryś lvl później mi się znudziło bo komp mi sie zacinał (za dużo vampów szło i komp mi się zacinał ) Teraz znów ściągam (3%) tylko jakie hasło było na konto....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dobra już nic : P
@DOWN Na to wygląda |
Cytuj:
|
A mi nie działa strona DE (po angielsku)... Ktoś pomoże?
|
Eee ale wy macie wchodzic na ten adres: http://en.darkeden.com/ a nie na www.darkeden.com/en/ <<--- bo ta strona nie dziala
|
Mam problem nie wiem gdzie expić i jak zacząć grać slayerem :/. Jaki NPC, i gdzie można chodzić by zabijac potworki?
|
Pomoże ktoś :confused:
|
Na początek idź do Training Zone (itemki w zależności od klasy w gildi zbroje itp. na 2 poziomie ampułki lecznicze na 1 skille i bronie na 3)
|
I tak zabijać tak? Acha i jeszcze jedno gdzie kupować blades? (miecze 2- ręczne)?
|
Help
pomurzcie mi z vampirem mam bloody tunel i nie moge go otworzyc pomurzcie plx
|
zeby uzyc blood tunel musisz miec specjalny seal taki jakby diament jezeli est to diament z napisalem returning location i costam to wystaczy uzyc tunelu i bedziesz tam np w perone ale jezelipisze none to msuisz uzyc blood makr w miejscu gdzie cchesz zeby tunnel przenosil wogule nie oplaca ci sie tym bawic od 50+
|
Dokładnie nie wiem jak Wy ale ja uważam , że vampy smierdzą :D Slayer's roxxor , a szczególnie blader//sworder :D :evul:
|
Skoro wampiry smierdza to slayerzy nie mieszcza sie w skali ;)
Vampiry RoX :cup: |
Cytuj:
ta ? to dlaczego ostatnio sam master sworderem uwaliem 3 vamp mastery naraz ? :> BO SLAYER'S ROXXOR !!! |
Gdzie mogę kupic dla slayera broń (blades - ostrza?)
|
Cytuj:
Możesz je kupić u NPC (3 podstawowe) , a resztę od ludzi :) powiedz mi ile masz STR to Ci coś załatwię :) itemki też :D |
Hmm muszę sprawdzić :P.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:47. |