![]() |
hehe Emok Zabity Jaka szkoda mowielm uwazaj a i dzieki za Bohy i Blue Roba :D
Buziol mogles z tego wyjsc bez najmniejszego problemu ^^ |
Nie ma problemu : )
|
Za każde teraz pyskowanie masz jednego dedzikona od Targóffffek team :D :D :D
A i zmień se level w profilu :D :D |
Już zmieniam :)
|
I czemu się tak podniecacie?
|
Cytuj:
|
Co sądzicie o wmv Thaziriona :) ? Jak dla mnie bomba xd bardzo pomysłowo zrobiony.
|
Cytuj:
A wmv porażka całkowita :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wmv fajny
WMV Vaiga , IW i nasz sa fajne podeszly mi do gustuy i muzyka tez ladnie dobrana |
Male zboczenie z tematu ;]
Kolejny team robi POi na titanie ;] ledwo zaczeli a juz sie wykładaja brawo dla karelaziego co stal kolo pegona bez utamo 10:50 Pegon Leod [119]: 10:42 You lose 1088 hitpoints due to an attack by a hellfire fighter. xD warrion tez stal na tej samej lini ;] i zostali wbici ladnie w mapke : > |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Racja. Święta racja. |
Cytuj:
|
Co do WMV, od strony multimedialnej bardzo dobrze zrobiony, ciekawe efekty, dobrze dobrana muzyka. Z drugiej strony, "śmierdzi od niego propagandą na kilometr" że się tak wyrażę. Chodzi mi o fragmenty, gdzie pokazany jest Gaura, w których Thazirion przedstawił go jako nooba, który daje "długą" na mapie, gdy tylko zachodzi jakieś niebezpieczenstwo. W wyobrazeniu ludzi, którzy Gaury i jego akcji nie znają, może stać sie nikim, chodź według licznych jest największym PVP Masterem.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hahah miejscowy wędkarz xD
Ogólnie kilka osób jest ostro zakręconych na tym serwie =] Offtopic Jak mi się nie chce odrabiać tych strat teraz ... :o |
TgK vs. PsK 3-0
Saperowa: Jun 17 2007, 23:21:51 CEST Killed at Level 74 by Kirshna and by Phao Neon : ) http://img374.imageshack.us/img374/3161/saperoways9.png Następny będziesz ty Skocz, Mefisto, Paweł albo Emok bo zapracowałeś sobie na kolejnego deda swoim odpisem : ) |
Alez spokojnie panowie niema co sie spieszyc co sie odwlecze to nie uciecze :*
Pozdro dla partyzantow odnich nauczylem sie wybierac 1 cel i go bic a nie poprostu pekowac hsuauhsa. 10 Dni i 18 lat Moze wpadniecie do wawy :P |
Cytuj:
|
Gz dla TgK Team. Jechać z Saperową dalej! :D
Co do WMV, to Thazirion wyśmiewał się z Gaury, że uciekał, ale w sumie, to naśmiewał się z siebie, bo nie umie dogonić tego, który [według niektórych] "non stop siedzi w Mc'Donaldzie i je hamburgery". |
Cytuj:
|
Cytuj:
Powiedział sharer i accbuyer ;) Miales nadzieje, ze pograsz sobie do konca wojny hmm? |
a co ma zabawa nawet pod grozba prokuratora do tej gry? ;>
|
pozdro saperowa ;)
|
Cytuj:
|
@up
Ćpun/retard, co za różnica? |
Cytuj:
heuheuheuheu Umiesz zabić kogoś jak jest offline? o.O. |
Easy ten Morgaroth :P:P
|
No Pawel MAsz Deda ushauhsauhsuha
Jun 18 2007, 13:23:02 CEST Killed at Level 116 by Fummlan and by Frida osv |
Ulzylo ci frajerze z targówka?
|
Cytuj:
|
Mh m Wyzwiska jak narazie jakis lamus zrobil sobie konto i mnie wyzywa Tak ulzylo mi bo bylem W*****ony haha
Pozatym to my Zorganizowalismy to by cie ubic a nie lizalismy szwedom dupe weisz ze byles lamusem Pawel i cie wyjebali bo nieumiales grac a najsmieszniejesze jest to ze nieumieales wiecej niz 3 slowa po angielsku. Jak uwazacie nas za frajerow wpadnijcie i sie zmiezymy na rl skoro jestesmy frajerami :< Niezdziwil bym sie jak bysmy was okladali z Partyzantami bo moze bmy pomozemy im zeby ujebac ciebie\? |
Cała nasza gildia z chwilą, w której Pawełek Wafelek zaczął sharować chara, postanowiła obdarzyć go huntem za brak szacunku do gildi i do wojny. To 1 powód. Drugim powodem jest hak wiadomo już kogo. Po 3 pawełku frajera to byś zobaczył w lustrze po spotkaniu z Bolterem, więc uważaj na słowa - naucz sie częsciej siebe kontrolować...... bo bardzo jest łatwo w piachu wylądować : )))))
|
Cytuj:
Jaki bit 8o |
@Mefisto
>Moze mu ulżyło wylizali dupcie szwedom a szwedzi z nudów bo w wojnie >nic nie robią. Poszli sobie po kogos. Kiko na Vent: "Jak ktos chce z nami isc na pawła wielkiego wlazic kanał nizej" 3 sec potem byly tam 4 osoby wiecej x) >Szkoda gadac dla niekturch tibia jest wazniejsza od niewiadomo czego Nie mam pojecie do czego teraz nawiazujesz >wez idz sie bolter napij wódki albo cos bo na forum ciagle słysze tlyko jakies >wyzwiska i dedania bylo isc sam go ubic targuwkiem a nie calym EIv. k, my na wódke, ty do szkoły. >Szkoda gadac a jak Partyzanci beda prac waszych nobuw chodz jestem z >nimi w wojnie sam im pomogeX([/quote] Nie zapominaj, ze mamy jeszcze mainchary =) |
Fragsy :< z naszej strony po tym jak Mieliscie byc hunted i sie z nas smialiscie :<
Emok Junior The Brood Jun 16 2007, 23:06:56 CEST Killed at Level 46 by Endavour (ma spokoj) Saperowa Jun 17 2007, 23:21:51 CEST Killed at Level 74 by Kirshna and by Phao Neon (wsumie tez mozna ja zostawic) Pawel Wielki Jun 18 2007, 13:23:02 CEST Killed at Level 116 by Fummlan and by Frida osv (nieudalo sie mi fraga zdobyc ) Lord Andariel Jun 18 2007, 14:09:08 CEST Killed at Level 69 by Vaxefuve and by Ancient Marrip (jakos tak wyszlo bo z PSK :<)(tez go zostawiamy) Powiedzmy ze all panda ! raz i bedzie spokoj :P chyba ze macie zamiar nas bic i wyzywac to inna bajka. Pozatym macie zamiar nsa wyzywac itd ? To bedixzem was ubijac. Mam nadzieje ze pawel chcesz miec spokoj to niewyzywaj i tyle. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:27. |